Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Geçti abi o iş  :D
isterlerse yaptırabilirler zor bir şey değil ama akıllarına bile gelmez bence .  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

önden devlet erkanıyla bi açılıs yapılacak olması benı sevındırdi zaten sırf devlet erkanının hepsini belediye baskanı ıktıdar mualefet liderleri eskı cumhurbaskanı ki kendısı besıktaslı bakanlar vs vs bunlar ve korumalar felan derken 4 5k lık bi rakam olur yarım saat 1 saat durur gıderler taraftar olmadıgından en makulu bu olur tepkide olmaz sonra diyer acılıs olur.İktidar partisini destekleyen arkadaslar olabilir vay efendım niye taraftarda olsun dieceklerde olur eger orda taraftar olursa kacınılmaz bi tepki olur daha oncede konusulmustu buda besıkasın yararına olmaz en makulu bu bana soracak olursanız siyasete futbol karısmayacaksa trubunlerde siyaset olmasın diolarsa acılısada katılmamaları gerekir ama malumunuz ki mesele caka satma meselesi bence uygulama bu sekıde dogrudur.

Çevrimdışı raichu

aydınlatma armatürleri gömülü olsa keşke ama hiç zannetmiyorum.
üstteki çatı neresi ? polikarbon mu o ?
ayrıca evet böyle olsa güzel olurmuş aydınlatmalar her zaman ki gibi güzel bir şey gösterip içimize ukte düşürdün @ahmetx abi  :D

Çevrimdışı ahmetx

üstteki çatı neresi ? polikarbon mu o ?
ayrıca evet böyle olsa güzel olurmuş aydınlatmalar her zaman ki gibi güzel bir şey gösterip içimize ukte düşürdün @ahmetx abi  :D

:D

üstteki cape town green point stadyumu evet şeffaf kısım polikarbon @raichu

Çevrimdışı Erdem Çözer

baharla beraber sahamızda yeşillensin  :icool:

çim gelince tüm havası değişiyor stadın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yakardinho

Jotun firması mı boyayacak stad merdivenlerini? ve ne zaman başayacak bilen varmı? TT arena`da açılış olduktan sonra boyanmıştı merdivenler. Bizde de öyle mi olur?

Çevrimdışı Hamza

yanlış anlamışsın , çatı kolonlarından bahsediyor.
Dikkatsizligimden, kusura bakmayın.  :) Fakat aynı sebepten çatı kolonlarında da hoş durmayacagni düşünüyorum. Hatta kolonlar gibi küfeki kaplamasina da karşıyım. Nedeni de kolonlarin asimetrik olup çatı kolonlarinin simetrik olması. Bu şekilde ise farklı malzeme olduğu için o kadar göze batmıyor simetrik olmalari.gecen sayfalarda bi arkadasimiz hatta photoshopla küfeki kaplanmıştı çatı kolonlarini fakat krasnodar stadindaki gibi  uyumlu olmadı çünkü krasnodar stadının tamamında simetri hakim

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı raichu

:D

üstteki cape town green point stadyumu evet şeffaf kısım polikarbon @raichu
ne diyeyim abi önceleri farklı olacağına inanıp , öyle olmayınca üzüldüğümüz her şeye gözümüz alıştı, piksele bile beyaz bayrağı çektik ama sende fikir bitmedi  :evillol:
bakalım bizim iç halka nasıl duracak  :icool:
keşke senle @FARUK proje sorumlusu olsaymış..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

hayırlı olsun
kirişler arası camlar takılmaya baslanmıs git gide guzellesıo.

Çevrimdışı ALBATROS

camlar böyle olacaksa çok iyi ben daha kısa olur diye düşünüyodum uzun olması süper

arkada bulunan binaymış  :s20:
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 15:06:55 ALBATROS ]

Çevrimdışı ayayhan

kirişler arası camlar takılmaya baslanmıs git gide guzellesıo.

Aydınlatma için projektörlerin takılması için yazdım  ben  cam yokki orda

Çevrimdışı GIUNTI

Oooo camlar da gelmiş. Çok acil foto lazım dışardan. küfekilerle nasıl gözükeceğini merak ediyorum.

Bu arada Yeni açık tarafına asılan led ekranın akıbeti ne oldu haberi olan var mı?  :)

Çevrimdışı Hamza

kuban'ın stadındaki gibide olabilir anladım söylemek istediğini, amma ve lakin oranın sadece bi demir kolon olması benim goşuma gitmiyor yaw, zevk meselesi tabi beğenende vardır illa ki.
Tabi ki kardeşim zevk meslesi sonuçta. Fikrine saygı duyuyorum sadece yanlış anlama  :) :)

Çevrimdışı cadavra

aydınlatma baslayalı bı kac gun oluyoda arka tarafta bu catı kolon kirişleri varya aralara cam takılıo bu catıyı tasıyan kolonların arasına dıkkatli bak.

Çevrimdışı FARUK

Arka tarafta yeşil e yakın renkli bir bina var arkadaşlar cam a benziyor :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

projektörleri görmüştük de farkında olmadan camların montajını paylaşmışsın abi :)

Çevrimdışı cadavra

aynen göz yamısması :D :D

Çevrimdışı ahmetx

:lol:
ayrıca aydınlatmalar çok oldu takılalı :tabe:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 15:09:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kim bilir tabi ki 118FARUK :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

yok artık hepmizin gözü yamuldu mu yani?  :lol:

Çevrimdışı ayayhan

:lol:
ayrıca aydınlatmalar çok oldu takılalı :tabe:

dikkatimi çekmemiş benim, biraz önce twiter de bi gazeteci paylaşınca gördüm, o da yeni başlandı yazmış