Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

bundan sonraki aşamalarda zemin kaç cm daha yükselir acaba?

50-60 cm arası yükselir diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı tangaz

numaralı arkasındaki duvar için yapılacak uygulama nedir ?

kimsenin çalışmadığı yerden sordum galiba. hiç yanıt yok  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

bilsek daha kesiyorlar arka tarafi uzun olan bolumleri o kesme islemi bitsin bi islem uygulanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben sonuna kadar traşlanacak diye biliyorum.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

saf duvar olarak kalmayacağına eminim abi de tam ne olacak hatırlamıyorum, sanki böyle kabatmalı desenler şeklinde birşey geçmişti, desenler dediysem beşiktaş tarihinden efsane görüntüler  gibi, ama kesin yapılacak mı yoksa buradan birisinin fikri miydi tam hatırlamıyorum bunu :) geriye ket vurma varda bende :)
kabartmalar iç taraflarda yapılacak diye biliyorum.

Çevrimdışı Efe

Ben sonuna kadar traşlanacak diye biliyorum.
zaten gun gectikce kesiyorlar uzun kalan bolumleri zaten projede oyle bisey yoktu diktiler koca duvari arkaya simdi olmasi gereken yukseklige indirdiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Fırat günayer adlı muhabir Vodafone Arena'nın açılış programı netleşmeye başladı.. başlığı altında bunu paylaştı.

Beşiktaş camiasının merakla beklediği Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindikçe,projeler ortaya çıkmaya başladı. Büyük bir kısmı tamamlanan stat için görkemli bir açılış programı düşünülüyor. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için üç farklı açılış programı birden planlıyor.

İşte Vodafone Arena açılış programları :

1. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkan'ı, siyasi parti liderleri başta olmak üzere devlet erkanı,protokol ve Beşiktaş Divan Kurulu üyelerinin katılacağı bir açılış programı düzenlenecek.

2. Vodafone Arena bitiminden itibaren oynanacak lig maçı öncesinde açılış programı düzenlenecek.

3. Proje ise Beşiktaş Yönetimi tarafından sır gibi saklanan görkemli bir açılış programı olacak.

Ayrıca Vodafone Arena açılış töreni bunlarla da sınırlı kalmayacak. Yaz ayları boyunca Dünyaca ünlü sanatçılar, Vodafone Arena'da konserler düzenleyecek.

Bjk.org özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

yapmışken orayada yapıversinler canım fena mı olur  :D
numaralı arkada ki birleşik duvarda kadar kocaman bir amblem yapılacak benim bildiğim.

Çevrimdışı tangaz

saf duvar olarak kalmayacağına eminim abi de tam ne olacak hatırlamıyorum, sanki böyle kabatmalı desenler şeklinde birşey geçmişti, desenler dediysem beşiktaş tarihinden efsane görüntüler  gibi, ama kesin yapılacak mı yoksa buradan birisinin fikri miydi tam hatırlamıyorum bunu :) geriye ket vurma varda bende :)

bak bu güzel fikir böyle hiyeroglif tarzı çalışmalar anıt mezar görünümlü stadımıza çok yakışır. hatta bu çalışmalar da küfeki ve/veya benzeri bir taşla yapılıp yapıştırılabilir duvara.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Membranların ışık geçirgenliği özellikle saha içinden çekimlerde çok güzel bir hava katıyor stada. Membranların tamamı bitince ve ön kısımlar da tamamlanınca çok şık bir görünüme bürünecek çatı.   

Çevrimdışı attila_metu

Fotoğraf fotoğraftır deyip paylaşıyorum :)

Ben siyah çatı kolon ve kirişlerini beyeniyorum açıkçası. Küfeki ve membranla gayet uyumlu duruyor. O kısımlar giydirilirse tek renk boğuk olur gibi geliyor.
Sadece şu vida kısımları kapatılırsa yine siyah bir kaplamayla daha güzel olur.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben siyah çatı kolon ve kirişlerini beyeniyorum açıkçası. Küfeki ve membranla gayet uyumlu duruyor. O kısımlar giydirilirse tek renk boğuk olur gibi geliyor.
Sadece şu vida kısımları kapatılırsa yine siyah bir kaplamayla daha güzel olur.

bence de.. hem dışarıdan da siyah-beyaz bir görüntü oluşuyor  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı ahmetx

numaralı arkada ki birleşik duvarda kadar kocaman bir amblem yapılacak benim bildiğim.
ilk defa duydum bilgi nerden @kutalmis.pinar ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hamza

benim aklımdada şu var abi aslında, kirişlerin görseldeki gibi ama küfeki renginde kılıflarla kaplanması,çıkarııp takılabilen ama bu görüntüyü verecek
Bence tam tersi öyle bi uygulama yapıldığı taktirde stadin çakma bir tapinaga benzemesi daha olası. Bu görseldeki kolonlar belli bi döneme, bölgeye ve kültüre ait. Az çok mimarlık tarihi bilenler bilir böyle öğeler zaman ilerledikçe döneme uyarlanarak kullanılmıştır. Bizim stadımızda kullanılan kolonlar da bunların günümüze uyarlanmış hali. Aynen bu şekilde kullanilsaydi hem sahte bir gorutu oluşturur hem de çevreye uyum saglamazdi.  :)

Çevrimdışı maksimus81

membranların üstüne yazı yazılacakmı ? BEŞİKTAŞ JK VE vodafone arena gibi.. ?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

..

Sözlerini tutmuşlar demek ki güzel olacak. Otobüslerde ki gibi bazı koltuklarda bozuk olmaz inşallah.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

Bence tam tersi öyle bi uygulama yapıldığı taktirde stadin çakma bir tapinaga benzemesi daha olası. Bu görseldeki kolonlar belli bi döneme, bölgeye ve kültüre ait. Az çok mimarlık tarihi bilenler bilir böyle öğeler zaman ilerledikçe döneme uyarlanarak kullanılmıştır. Bizim stadımızda kullanılan kolonlar da bunların günümüze uyarlanmış hali. Aynen bu şekilde kullanilsaydi hem sahte bir gorutu oluşturur hem de çevreye uyum saglamazdi.  :)
yanlış anlamışsın , çatı kolonlarından bahsediyor.

Çevrimdışı ahmetx

aydınlatma armatürleri gömülü olsa keşke ama hiç zannetmiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

aydınlatma armatürleri gömülü olsa keşke ama hiç zannetmiyorum.

Geçti abi o iş  :D

Çevrimdışı ahmetx

baharla beraber sahamızda yeşillensin  :icool: