Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757540 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

loca ve 1903 ve vip koltuk şekil yanliz guzel duruyorlar pikselli pikselli :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Küçük  loca olsa doğruda abi 100 metreyi geçiyor orası ve en az 350-400 kişi kullanacak
1903 orası
onlari cikis kapisi gibi dusunun normal loca kapisi gibi degil o yuzden seri giris cikis önemli bu sekilde yapilmasi gayet normal

loca katı zannettim , 1903 locasıysa normal o zaman .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi sozkul

Mabedimizi kendi evinden çok sahiplenen bu taraftar ve @FARUK kardeşimizin emekleri sayesinde...

Ona karşı çıkmayacak taraftar topluluğu yoktur Türkiyede, ama @FARUK ları yoktur.  :)

Çevrimdışı YunusEmre

2 fotonun biraz daha büyük hali

Traktörün arkasındaki cihazın kenarındaki antenler stadın ortasında duran cihazla etkileşim halinde ve zemin yüksekliği ni ayarlıyor
benzer sistem sentetik lifleri diken makinede de var

basit bir silindir gibi duruyor ama adamlar ne hale sokmuşlar ya vallaha helal  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Doğuhan

bir süredir takip edemiyorum en son kapasite konusunda bi tartışma vardı 42 bini bulamayacağız diye bu durumda bi gelişme var mı ?

Çevrimdışı FARUK

m2 ye 4 kişi olacak içerde yani? Bizim tribünlerde adam başı daha çok m2 var ozaman?
Tribün olarak 4 sıra koltuğu var abi
İç kısım o kadar dar değil kullanacakları alan burası

Çevrimdışı ahmetx

2 fotonun biraz daha büyük hali

Traktörün arkasındaki cihazın kenarındaki antenler stadın ortasında duran cihazla etkileşim halinde ve zemin yüksekliği ni ayarlıyor
benzer sistem sentetik lifleri diken makinede de var
3 ayaklı cihazı mı kastediyorsun ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

3 ayaklı cihazı mı kastediyorsun ?
Evet İlk fotodaki abi kot  bilgisi alıyor ondan ona göre zemini düzeltiyor

Çevrimdışı ZEKI

normalde localar hep sürgülü sistem olur dünyada
@ahmetx orasi 1903 locasi buyuk loca ve o alanda lounge alani 10-12 kisilik localar ikinci katta kapalida. Senin gordugun resimdeki yer alt kat 1903 locasi

Çevrimdışı tangaz

numaralı arkasındaki duvar için yapılacak uygulama nedir ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 12:49:32 FARUK ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar kupada ki maçta Konya'yı elememiz halinde 20 Nisan'da ki fenerbahçe maçında açılma ihtimali varmı Mabed'in ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar kupada ki maçta Konya'yı elememiz halinde 20 Nisan'da ki fenerbahçe maçında açılma ihtimali varmı Mabed'in ?
Bence var.

Çevrimdışı browerdi

Vodafone Arena 3 Mart 2016

Ben buradan Faruk kardeşime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bizi aydınlattığın, bilgilendirdiğin için foruma giremediğim zamanlarda da tweetlerin yetişiyor imdada  :halay:
Yapmış olduğu paylaşımlarla bizi aydınlattığı için kendisine minnettarız.
Umarım stad açılışında sana özel bir jest yapılır, Kulüpten yada taraftardan. (Karşılık beklemediğini biliyorum)
Allah razı olsun.
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı Mehmet92

Bence var.

Zor be Yunus abi,günler hızlı geçiyor da stadın hiç 45 günde biticekmiş gibi bi havası yok bence.

Çevrimdışı Efe

3 mebran kirislerin uzerinde duruyor serme islemi ogleden sonra baslar insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

İyi dilekleriniz ve söz leriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
İlk günden bu yana severek ve tamamen gönüllü olarak paylaşımda bulunuyorum.
Her şey Beşiktaşımız için.

Çevrimdışı ensdndr

o beyaz küçücük görünen şeyler membrane mı ?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Kirişlerde beklediğine göre takılacak bugün 2 tane daha falan

Çevrimdışı browerdi

üstünde faruk'un resminin olduğu çift sopalı italyan pankartları açalım eski açıkta :;) :D

Walla sahadan üçlü bile çektirse bana göre mükemmel olur. Forum olarak yönetimden rica ederiz..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ibrahimktkc

Fotoğraf fotoğraftır deyip paylaşıyorum :)

Çevrimdışı cagdas44

03.03.1903 den bugüne tam 113.yıl, bu vesileyle ilk kurucularımız Mehmet Şamil ve Hüseyin Bereket ile Ahmet Fetgeri, Mehmet Ali Fetgeri, Nazımnazif, Cemil Feti ve Şevket Beyleri , futbol şubesinin kurucusu Şeref beyi , büyük başkanlar Baba Hakkı ve Süleyman Seba ile beraber Beşiktaşa hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticilerimizi , usta kalemlerimiz Cenk Koray ,Kazım Kanat , Vedat Okyarı , sporcu ve tribün liderlerimizi rahmetle analım , emanetiniz emanetimizdir.

Ve daha nicelerini saygı ve rahmetle anıyoruz, inşAllah bugüne kadar verilen emekler boşa çıkmadan mutluluğa uçmaya devam edeceğiz yıllar boyunca

Çevrimdışı osvaldo nartallo

bundan sonraki aşamalarda zemin kaç cm daha yükselir acaba?
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...