Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5764184 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

ağustosta yok mu :D .. eylül mayıs da güneşli istanbulda  :D

ama kışın çok güzel oluyor gündüz maçları.. 100. yılda bir istanbulspor maçı vardı... merdiven olayının yaşandığı bursa maçı vardı.. o da güzeldi
o maçlar sıcaktan mecbur gece oynanır zaten  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

gelişimini tamamlamamış serme çime sentetiği dokuyacaksın hem çiimler kök salacak hem de stad hızlı açılacak en iyi yöntem bu  , şaka şaka böyle bir serme çim yok .  :D
imzandaki bilgiler yanlış  :bandit:
membran ptfe değil stadvision da cisco değil huawei

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkta maç izlemeyen yoktur herhalde , 3. katla 2. katın eğimi aynıydı  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Şeffaf kısım PTFE Mesh değil mi abi :alala:

Çevrimdışı Aykut60

Bjkvodafonearena instagran hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı sallapati

o maçlar sıcaktan mecbur gece oynanır zaten  :D

haklısın ama tam kış olacak gündüz maçı atmosferi olması için...güneşli bahar günlerini de kabul etmiyorum   :D

Çevrimdışı Ogün

Atladıysam kusura bakmayın da, bu çatıya Vodafone yazısı yazılacak mı? Yazılacaksa, nasıl yazılacak?

Çevrimdışı ahmetx

atex var zaten imzada fiberflon ptfe mesh şeffaf kısım, stadium vision evet huawei olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Atladıysam kusura bakmayın da, bu çatıya Vodafone yazısı yazılacak mı? Yazılacaksa, nasıl yazılacak?
yazılacak hem de iki tane , zamanı gelince takılacak  :D

Çevrimdışı sallapati

güneş panelleri yapılmayacak mı stadda? son karar nedir?

Çevrimdışı cursedofdragon

güneş panelleri yapılmayacak mı stadda? son karar nedir?

yazın yapılcak.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gel onu buradaki nato kafa nato mermerlere anlat  :akuma:

Bizim çakma yayıncı kuruluş Örümcek Kamera bile kullanmıyor artık.

Hala taç çizgisine doğru yuvarlanan topa yakın çekim yapmakla meşguller..

Nefret ediyorum bişey üretmeyen, yaratıcılıktan uzak, aynı tas aynı hamam kafalardan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Zeminde drenaj'dan sonraki işlem ne?

Nefret ediyorum bişey üretmeyen, yaratıcılıktan uzak, aynı tas aynı hamam kafalardan.
Keşke Turkcell'e geçse gelecek sezon ama hiç ümidim yok.

Çevrimiçi Necmi

Atex mesh kullanacaklarsa eğer bu malzeme ptfe değil
başka bir şey kullanacaklarsa bilmiyorum ama gördüğüm bu malzemeydi üstüde şeffaf slikon kaplıydı @Anıl

Çevrimiçi Necmi

atex var zaten imzada fiberflon ptfe mesh şeffaf kısım, stadium vision evet huawei olacak.
senin yaptığın yanlışları iki senede düzeltemiyoruz :bandit:
daha hala tabloyla uğraşıyoruz :busted_cop:

Çevrimdışı MaDJeR

Yağış sorun çıkarır mı zemin çalışmasında ? son durum nedir ? yağış var da..

Çevrimdışı sallapati

gs stadının saha çizgileri bittiği yerde suni çim başlıyor... .. renk farkı yaratıyor.. çirkin bir görüntü de veriyor...

Çevrimdışı raichu

cehaletin hüküm sürdüğü yerde hiç bir şey değişmez ancak avrupanın en büyük 3. ligi olacaz hıhıh derler işte  :bandit:

Çevrimdışı 1903efe

Membran neden eski açıkta devam etmiyor ? Umarım yine bir yasak ceza falan gelmemiştir de o eski açığın üstü açık kalmaz yoksa bu cidden berbat olur

Çevrimdışı idil

füme rengi inşaat gibi göstermez mi :)

Üst kat merdivenler beyaz alt kat merdivenler siyah güzel olmaz mı ? :)

Ay harika olur hadi inşallah
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ozankarakoc

Vodafone Arena'daki ikinci maçımız... İlk maçta nasıl delirdiysek Federasyon ceza vermiş...
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 20:02:48 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cadavra

füme rengi inşaat gibi göstermez mi :)

Üst kat merdivenler beyaz alt kat merdivenler siyah güzel olmaz mı ? :)
Siyah olmaz acik renk olmak zorunda merdivenler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena'daki ikinci maçımız... İlk maçta nasıl delirdiysek Federasyon ceza vermiş...

saha çok küçük olmuş :)

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bu fenerasyon bize arenadaki ilk macta bile tribün yasagi verir, aman küfür felan etmiyelim ben bunlara güvenmiyorum