Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772740 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

bu kadar bekleyiş ten sonra
açılışa 1 ay kalmasına inanamıyorum hala
bir ay la bir ay  :ebebe: :ishock:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Onur Bey

O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı Onur Bey

O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı Efe

2 ag serilmis yarin 22 olur mebranlar bugun dusundugum gibi mebran serilmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şubat aynida bitirdik önümüzdeki 60 gunluk sure icinde  bi gun vodafone arenada mac seyredecegiz inşallah ha gayret :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu baslikta bitiyor son basligi ben açacagim ve stadi bitirecegim bana yakisir bi bitiriş olacaj stadi ben konuyu kapatip stadi acmis olacagim  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

membranda niye yeni açığa döndüler acaba eski açıkta küfeki yapılmasıyla bi alakası varmıdır. bende bi anda yeni bi ekipmi geldi acaba dedim öyle dğilmiş

Çevrimdışı Efe

membranda niye yeni açığa döndüler acaba eski açıkta küfeki yapılmasıyla bi alakası varmıdır. bende bi anda yeni bi ekipmi geldi acaba dedim öyle dğilmiş
mebranla alakalidir yeni acik tarafu stada gelmistir eski acik daha gelmemis olabilir yada yine denge icin oyle yapiyorlar yarisini bitirdiler diger yarisinida ordan basladilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

mebranla alakalidir yeni acik tarafu stada gelmistir eski acik daha gelmemis olabilir yada yine denge icin oyle yapiyorlar yarisini bitirdiler diger yarisinida ordan basladilar
teşekür efe

Çevrimdışı martin40

Kötu oldu ama, Yeniinönülerin fotograflari açiklayici olmayacak artik.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

uç membranlar ne kadar sürer bi tahminen veya günde kaç tane takılır?  :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı celiker1

Eski açık tarafında koltuk montajı,küfeki gibi işler olduğu için riski minimuma indirmek için yeni açık tarafına geçmiş olabilirler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

uç membranlar ne kadar sürer bi tahminen veya günde kaç tane takılır?  :) :)
uç mebranlar gunluk 4 adet takilacak tarzda bence bi problem yaratacaklarini dusunmuyorum kisa surde biterler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Neyse geçmis olsun, stada dönelim, bu sene sampiyon besiktas bu maç bisey degistirmez.

InshAllah yarin SIS sahanin yarisini bitirir ve membran 2 tane daha takilir. Su eski açiktaki koltuklarda bitse artik.

Çevrimdışı kartalpençesi

Başkan hemen açılış tarihini açıklamalı. Sinirliyim hem o kadar ÇOK kaçırdık ki gol şimdi lider olabilirdik üzerine eyyamcı Cüneyt vardı!! :s20:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Eyüp Emir

kopmak üzülmek kırılmak yok TAM DESTEK bu takım şampiyon olacak ve bu mabetimiz şahit olacak

Çevrimdışı kartalpençesi

Allah rızası için şu Konya maçını kazansınlarda ZTK da fenerin belasını verelim :akuma:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tangaz

yöneticilerden burada olan var mı? maç başlığında sıkıntı var alenen küfür eden vbvb bir müdahale lütfen genç arkadaşlardan biri coştu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 22:40:18 Yunus ]

Çevrimdışı berkayyalcin963

Bu sene bu stad acilmazsa unutun sampiyonlugu eyyamcilar is basinda
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

İyi akşamlar beyler, bu fener bayrağı vodafone stadı hakkında biri beni aydınlatabilirmi. Gerçekten olmuş mu böyle bir şey?
shop kardeşim shop.Shop yapmayı bilmiyolar ki adamlar.Ama sen yinede çakamadın mı? :lol: :lol:

Çevrimdışı berkayyalcin963

[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 22:41:17 Yunus ]
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Kartal66

shop kardeşim shop.Shop yapmayı bilmiyolar ki adamlar.Ama sen yinede çakamadın mı? :lol: :lol:

Fotoşop dedim kendi kendime bir de size sormak istedim. Teşekkürler.

Fotoşop dedim kendi kendime bir de size sormak istedim. Teşekkürler.
önemli değil  :) :)