Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776436 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bazen kendi kendime düşünüyorum. Şu bizim koltuk firması, stadı tasarlayan, inşaatını yapan, çatısını yapan, çimini seren, diğer ince işlerini yapan firmaların ortaya koydukları işin kalitesine bakınca kendi işlerinden hiç mi yüzleri kızarmayacak acaba. çok merak ediyorum. tamam belki de pikselden farklı seçeneklerden sunmuşlardır ve nihayetinde pikselli olan uygun bulunmuştur. ancak tribünlere yapılan uygulamaya bakınca içim cız ediyor. hiçbir yerde bir standart yok. daha tasarım aşamasında demek ki batırmışlar. umarım yönetim müdahale eder ve stat açılmadan bazı rötuşlarla biraz olsun düzelttirir.
sen tasarımı koltuk firmasınamı bıraktıklarını düşünüyorsun :alala:
o koltukların vidasının delineceği nokta bile firmaya bırakılmaz mimari tasarımlarda firmaların elinde
hiç bir yetki yoktur herşey projelendirilir ve yüklenici firmaya proje verilir. onlar sadece uygularlar.
gecekondumu yapıyoruz samandıraya :D

Çevrimdışı Metin Kılıç

Stadımız güzel oldu, fakat çatı mimariye hiç uymadı. Daha güzel bir çatı kaplaması bekliyordum açıkçası.

Çevrimdışı Efe

Stadımız güzel oldu, fakat çatı mimariye hiç uymadı. Daha güzel bir çatı kaplaması bekliyordum açıkçası.
bu çatida uymadiysa artik  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

Çatı henüz sonuçlanmadı ki mimariye uyup uymadığını bilelim. Adamlar kaplamayı bitirsin , membrane önlerindeki ptfe mesh kaplamalar yapılsın, sponsor ismi yazılsın. Son halini görelim ondan sonra bir yargıda bulunuruz. Piksel tasarımlı koltuk yerleştirilmesi için de çoğu kişi olumsuz yaklaşmıştı ancak birçoğu ortaya çıkınca fikir değiştirdi. Yapı ve inşaat sektöründeki bitmiş mamül bir bütündür. Tamamlanmadan inşaa halindeyken sonucuna dair net fikir vermez.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Deadam

Katılıyorum bencede çatı küfeki olmalıydı. :P

Anladığım kadarıyla yeni üyesiniz çatının neden böyle olduğu nasıl ve ne şartlarda yapıldığı daha önceki sayfalarda var.
Ayrıca tüm spor yapılarında bu tarz imalat kullanılıyor.

Daha güzel kaplama derken örneklendirirseniz seviniriz hepimiz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı oguzhan1310

stressi biz degil onlar yapacak sen rahat ol  :)
Sabahtan beri işe güce konsantre olamıyorum, öğlen yemek yiyemedim adam gibi :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Dinamo Moskova Lev Yashin stadının koltuk deseni sosyal medyaya sızdı , go pixelled go  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

Dinamo Moskova Lev Yashin stadının koltuk deseni sosyal medyaya sızdı , go pixelled go  :D

hay allah ım ya bu piksel de bu kadar çekici ne var  :s20:

Çevrimdışı Deadam

Söyleyin koltukları MİR e yaptırmasınlar onlarda işleri düzeltecek @FARUK olmayabilir :)
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Hasankavraz

Stad ışıkları beyaz olur Herhalde dimi sarı olmaz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

hay allah ım ya bu piksel de bu kadar çekici ne var  :s20:
Mir mi bilmiyorum  da bu firma da Köşelerde saçmalamış :)

Çevrimdışı canergiray77

bu güzel yapıya hala bahane bulunması bana göre çok saçma geliyor adamlar daha nasıl bir stad nasıl bir yapı yapsın şuanda türkiye de beğendiğim 2 stadyum var 1 vodafone arena 2 torku arena stadı bence artık birşeylere bahane bulmayı bırakıp gelecek şampiyonluğa odaklanalım neler çektiğimiz ortada stadyum yokken.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı raichu

Mir mi bilmiyorum  da bu firma da Köşelerde saçmalamış :)
aynen acaba sen bu işe mi girsen @FARUK   :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Söyleyin koltukları MİR e yaptırmasınlar onlarda işleri düzeltecek @FARUK olmayabilir :)
daha projede köşelerde saçmalamışlar. Biz faruğu transfer edelim ruslara yoksa işleri zor :bandit:

Çevrimdışı ddc1979

Başkanı'mızdan gelen kesin bilgi 19 Mart yada 9 Nisan arkadaşlar... Bilginiz ola :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ahmetx

daha projede köşelerde saçmalamışlar. Biz faruğu transfer edelim ruslara yoksa işleri zor :bandit:
köşeler tam bir facia olmuş gerçekten  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Bütün statlarda ne bu piksel sevdası ya. Türkiye'de de değil sadece çok garip zorunlu tutsan bu kadar yapılmaz :D

Çevrimdışı cagdas44

Bu bilgiyi başkana ulaştırsak forumdan üç beş transfer çıkartır bonservis kazandırır kulube  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Başkanı'mızdan gelen kesin bilgi 19 Mart yada 9 Nisan arkadaşlar... Bilginiz ola :)
Bilgi için teşekkürler, lafım sana değil yanlış anlama mantığıma oturtamadım 15-16 günde nasıl herşeyi bitirip çıkacaklar? İmkânsız birşey, ya firmaları gazlamak için yapıyor, ya da çim ve çatıyı ayırarak içerde çalışan firmalara diyor.

Çevrimdışı ahmetx

Bu akım sadece İngiltereye uğramadı , hiç tarzları değil çünkü .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bütün statlarda ne bu piksel sevdası ya. Türkiye'de de değil sadece çok garip zorunlu tutsan bu kadar yapılmaz :D
Bu akimi baslatan Juventus oldu :akuma:

Ondan sonra gerisi geldi zaten :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

9 nisan da olmazda 30 nisan olasi yada 16 mayis o biraz şirketleri sıkmak icin soyluyor o tarihleri aciklayacagi tarihide ona gore belirleyecek isin durumuna gore hafta sonuna kadar bakacaklar ne kadar kaldi ne kadar surede biter ona gore soyleyecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

şampiyonluk kutlamasımı :)

Çevrimdışı YunusEmre

9 nisan da olmazda 30 nisan olasi yada 16 mayis o biraz şirketleri sıkmak icin soyluyor o tarihleri aciklayacagi tarihide ona gore belirleyecek isin durumuna gore hafta sonuna kadar bakacaklar ne kadar kaldi ne kadar surede biter ona gore soyleyecek

başkan pazartesi firmalarla oturup durum değerlendirmesi yapacaz ve sonrasında karar verecez dedi bakalım görelim..

Çevrimiçi Necmi

bu hafta şeffaf membranda başlayacakmış :)