Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778043 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı selim

evt eski galiba ben hiç dikkat etmedim paylaşan arkadaşta yanılmış bence ağ yok yani yarın 22 olmasıda zor :)
22 olmaz da bi 21 i var bence :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi sigara kullanmıyorum ama güzel olur :D başlasammı acaba :D @Hasan Tahsin

İçene sorarsan azarlar, üstüne kötek de yiyebilirsin yapma öyle bi hata :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

1 hafta sonra çimleme işlemi başlamış olur mu? yani drenaj vs. tamamen biter mi? Bence artık en önemli konu bu. İnşallah havalar da 15 gün daha bu şekilde devam eder. membranı da hiç duraksamadan bitirmiş oluruz.

Çevrimdışı Efe

1 hafta sonra çimleme işlemi başlamış olur mu? yani drenaj vs. tamamen biter mi? Bence artık en önemli konu bu. İnşallah havalar da 15 gün daha bu şekilde devam eder. membranı da hiç duraksamadan bitirmiş oluruz.
ay ortası çim işlemi başlar gibi daha ısıtma soğutma sistemi ve sulama sistemi var 10 günde fazla surer gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yasin A.

konuşuldu mu bilmiyorum ama yedek kulübelerinin olduğu yerde merdivenli bir yapı görüyorum. acaba tribünden iniş çıkış için mi? yedek kulübelerinin tribünde olma ihtimali nedir?
evet tribün yedek klübesi bağlantıları için o merdivenler.
yedek klübeleri tribünde olmayacak maalesef, standart saha kenarında olacak.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ay ortası çim işlemi başlar gibi daha ısıtma soğutma sistemi ve sulama sistemi var 10 günde fazla surer gibi
membran ile çimin bitişi aynı anda olur gibime geliyor abi sence? :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı altan0348

Membranin ilerlemesi için eski açık tarafındaki kufekilerin de ilerlemesi gerekiyor bence.onlar yavaş giderse membran da yavaslar gibi yoksa yeni açık tarafına geçer etna. En çok merak ettiğim yerler moda alanı ve kartal yuvası ne alemde acaba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

membran ile çimin bitişi aynı anda olur gibime geliyor abi sence? :busted_cop: :busted_cop:

maalesef ki hayir. cimin hazir olucagi tarih 25 nisan civari hicbir aksilik yasanmazsa. membran isi iyice hizlandi artik. mart sonunda seffaflar dahil bitmis olur.

Çevrimdışı harund1k3

Membranin ilerlemesi için eski açık tarafındaki kufekilerin de ilerlemesi gerekiyor bence.onlar yavaş giderse membran da yavaslar gibi yoksa yeni açık tarafına geçer etna. En çok merak ettiğim yerler moda alanı ve kartal yuvası ne alemde acaba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam membran ile kufekilerin yakindan alakasi yok. membran eski aciktan numaraliya donecek.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu basamakların arasındaki boşluklar böyle mi kalacak?

İnsanın ayağı falan kırılabilir.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı klaus

iyi akşamlar. bir şeyi merak ediyorum çimenler nasıl olacak tek renk mi yoksa bi kapalı yeşil bi açık yeşil mi? ne demek istediğimi anladınız mı foto örnek verip atabilir misiniz bi  :halay:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı harund1k3

iyi akşamlar. bir şeyi merak ediyorum çimenler nasıl olacak tek renk mi yoksa bi kapalı yeşil bi açık yeşil mi? ne demek istediğimi anladınız mı foto örnek verip atabilir misiniz bi  :halay:

https://pbs.twimg.com/media/CTL-gOYWcAA6g6g.jpg:large

bunun seritlisi olacak.

Çevrimdışı murat

Çim tek renk olur.tarama yönüne göre açıklı koyulu görünür.

Çevrimdışı FARUK

Bu basamakların arasındaki boşluklar böyle mi kalacak?

İnsanın ayağı falan kırılabilir.
Orası deplasman tribünü ayrımı merdivenlerin arasına cam veya ne kullanılacak sa o gelecektir

Çevrimdışı klaus

FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

Taner Hocaoğlu Instagram hesabından alıntıdır
Aydınlatma montajı başlamış kedi yoluna
Geçici mi kalıcı mı bilmiyorum

Çevrimdışı 'TaNeR'

Orası deplasman tribünü ayrımı merdivenlerin arasına cam veya ne kullanılacak sa o gelecektir

Eyvallah  :ok:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçenlerde sordum ama cevabını alamamıştım. Şimdi bizim deplasman tribünü 2000 kişilik, mesela Antalyaspor'un 50 seyircisi gelecek ve 2000 kişilik yeri işgal edecek bu adaletsiz ollacak elbette. Aklıma Liverpool'un 5000 civarı seyircisinin gelmeyeceğini bildirmişti ve biz sanırım deplasman tribününü buna göre hazırladık. Türkiye'de durum nasıl  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

1 haftada mümkün değil drenajdan sonra daha kum serip üstüne ısıtma ve sulama sistemi gelecek daha iş var

Çevrimdışı harund1k3

Geçenlerde sordum ama cevabını alamamıştım. Şimdi bizim deplasman tribünü 2000 kişilik, mesela Antalyaspor'un 50 seyircisi gelecek ve 2000 kişilik yeri işgal edecek bu adaletsiz ollacak elbette. Aklıma Liverpool'un 5000 civarı seyircisinin gelmeyeceğini bildirmişti ve biz sanırım deplasman tribününü buna göre hazırladık. Türkiye'de durum nasıl  :alala:

hocam bildigim kadariyla butun takimlar tum kapasitelerinin %5'ini deplasman tribunu yapmak zorundalar. bizde de bu sayi 2000 koltuga denk geliyor. maalesef ki 1 seyircileri de gelse o %5i kisiyi ayirmak zorundasin.

Çevrimdışı harund1k3

1 haftada mümkün değil drenajdan sonra daha kum serip üstüne ısıtma ve sulama sistemi gelecek daha iş var

Nevzat demir'de hibrit cim tohumlama isleminden 2 ay sonra hazir hale gelmis. Sis butun hiziyla calissa 10 gun icinde tohumlama yapacak seviyeye getirse 2 ay 10 gun sonra tam hazir hale gelir diye umuyorum abi.

Çevrimdışı Necmi

ayırmak zorundasın son ana kadar bilet satılabilir kimse satılmayacağını garanti edemez
sana o yeri ayır bilet satamazsın diyor tff uefa olayı farklı orda bileti kulüp alıyor taraftarına satıyor
mesela tripoli maçında komple kale arkası tribünü bırakmışlardı bize yüzde beş falan değil zaten ufacık staddı.
deplasman tribünüde en yüksek tribündü kulüp satamadığı bileti iade ediyor öncesinde genede uefa kabul etmezse
alamazsın ama uefa daha fazla seyirciden yana birde vicdanlılar yağmur yağdığında kale arkalarını doğu tribüne almışlardı
tff kabul etmiyor.

Çevrimdışı Necmi

Nevzat demir'de hibrit cim tohumlama isleminden 2 ay sonra hazir hale gelmis. Sis butun hiziyla calissa 10 gun icinde tohumlama yapacak seviyeye getirse 2 ay 10 gun sonra tam hazir hale gelir diye umuyorum abi.
kim söyledi bunu :nerd: her duyduğunuza inanmayın
ben bizzat gittim nevzat demire Türkiyede projenin başındaki mühendislede görüştüm
sis nevzat demire girdiği günden 70 gün sonra oynanacak şekilde teslim etti. hatta yanımda @ZEKI  ve @Yunus da vardı
Beşiktaş oynanabilir halinden sonra açılış için bekledi zaten takımda burda değildi. @harund1k3

Çevrimdışı harund1k3

kim söyledi bunu :nerd: her duyduğunuza inanmayın
ben bizzat gittim nevzat demire Türkiyede projenin başındaki mühendislede görüştüm
sis nevzat demire girdiği günden 70 gün sonra oynanacak şekilde teslim etti. hatta yanımda @ZEKI  ve @Yunus da vardı
Beşiktaş oynanabilir halinden sonra açılış için bekledi zaten takımda burda değildi. @harund1k3

https://twitter.com/SIS_Pitches/status/635740544220663808

https://twitter.com/SIS_George/status/662871926369624064

Buyur abi buradan bak. tohumlamanin bitmesiyle zeminin bitmesi arasinda iki ay var.