Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yalçın

@Efe isitma olacakmiydi tribunlerde? Bilgin var mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

tribün üstleri cam korkulukları takılma modelide çok önemli.. tribün şekline göre mi(dalgalı) yoksa düz mü? aklıma geldi foruma sorayım dedim.. düşünceleri öğrenmek isterim  :bandit:
1 numaradaki olacak tabi okadar yüksek değil tribünlerle beraber alçalmak zorunda sonuçta en son sıranın tam sonuna takılıyolrar o çelikler o yüzden takılmış kırılmaz cam takıyorlar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe isitma olacakmiydi tribunlerde? Bilgin var mi?
ısıtma olacağını vodafone hesabı söyledi ama normal seyirci içinde olacak mı bilmiyorum loca ve 1903 tribün ve vip için olacaktır normal seyirci için kedi yollarının olduğu bölüme ısıtma konacak mı göreceğiz gerek var mı bence yok nasıl olsa tepinmekten terliyoruz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı koray1903

tribün üstleri cam korkulukları takılma modelide çok önemli.. tribün şekline göre mi(dalgalı) yoksa düz mü? aklıma geldi foruma sorayım dedim.. düşünceleri öğrenmek isterim  :bandit:

bence düz olmalı, öbür türlü çok karmaşık düzensiz görünür

Çevrimdışı emredogum

sizin üstünüzü kapatmıyor 2-4 sıra falan önde kalıyosunuz alt 26 sıra üst tribün 4 yada 6 sıra öne düşüyor alt katın

Cok tesekkur ederim :)

Çevrimdışı Efe

bence düz olmalı, öbür türlü çok karmaşık düzensiz görünür
çizime göre yorum normal o camlar hiç seçilmiyor bile çatı kolonlarıyla falan alakaları yok çatı kolonlarının oraya ayrı bişey yapılacak bu camlar tribünlerden taraftarlar arkaya düşmesin diye yapılıyor 1 insan boyundan daha yüksek olacaklar ama görsel açıdan hiç seçilmezler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

membran işini günde 2 ye çıkardılar  bu hızla gidilirse 11 12 günde bitebilir
başkan dedi zaten 3 günde 2 tane diye @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı FARUK

9 Şubat ilk membran bugün 20. Gün Dü ve 20 membran oldu

Yanlış hatırlamıyorsam arada 1 günde çalışılmadı

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı koray1903

Beyler bu vodafone un VO sunun altındaki pikseller konuşuldu mu ben kaçırmış olabilirim,, orası piksel değil başka bişey olmuş. ne diyosunuz??

Çevrimdışı mehmetcan1903

1 numaradaki olacak tabi okadar yüksek değil tribünlerle beraber alçalmak zorunda sonuçta en son sıranın tam sonuna takılıyolrar o çelikler o yüzden takılmış kırılmaz cam takıyorlar  :icool:

2. modelim aynen budur böyle çok güzel olur tabi bu kadar uzun olmayacak bizimki.. şekil aynı olsun isterdim öbür türlü saçma durmaz mı  :alala:

Çevrimdışı cadavra

Yarın yeniinonude gelir bu haftasonu yeniinonuden foto gelmemesi iyi oluo aslinda aradaki farki iyi goruyoruz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Umarım camlar saydam olur. Hayal ettiklerimden birisi de maç başı - devre arası eski açık üst kata çıkıp bi sigara eşliğinde denizi seyretmek
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Cem_

konuşuldu mu bilmiyorum ama yedek kulübelerinin olduğu yerde merdivenli bir yapı görüyorum. acaba tribünden iniş çıkış için mi? yedek kulübelerinin tribünde olma ihtimali nedir?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı selim

ag var sikinti yok yarin 22 olur en az  :claps:
Bu foto eski değil mi @Efe kediyolu üzeri 16.membrandı bu fotoda 18 membran var. Yanlış mıyım? :alala:

Çevrimdışı selim

bunlar gecede mi çalışıyor ne ağ sermişler evt yarın 22 olabilir evt  :D
ağ durumundan dolayı sordum  :D

Çevrimdışı Efe

2. modelim aynen budur böyle çok güzel olur tabi bu kadar uzun olmayacak bizimki.. şekil aynı olsun isterdim öbür türlü saçma durmaz mı  :alala:
işte o bizde farklı bizim arka kısım komple kolon yanlar açık değilki sadece insan boyutunu biraz aşan cam kullanılacak gösterdiğin stadta arka kısım komple kapansın diye kullnaılmış bizde öyle bişey yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Mart ayının 20'si gibi uç taraftakiler ile birlikte membran işi biter. :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı src35

Zemin, zemin, zemin...

Yetiştirilebilecek mi?

Çevrimdışı Necmi

abi sigara kullanmıyorum ama güzel olur :D başlasammı acaba :D @Hasan Tahsin
sakın ha hayatın boyunca yapacağın en büyük hata olur :akuma:

Çevrimdışı Efe

Bu foto eski değil mi @Efe kediyolu üzeri 16.membrandı bu fotoda 18 membran var. Yanlış mıyım? :alala:
evt eski galiba ben hiç dikkat etmedim paylaşan arkadaşta yanılmış bence ağ yok yani yarın 22 olmasıda zor :)
Şampiyon Beşiktaş JK