Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5780846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı 34BJK64

Son 1 ayda stat bayağı hız kazandı. Koltukların %75'i bitti, 20. membrana geçildi. Zemin drenajı bitiyor.  :ishock:

30 Nisan'da stat tamamen bitmiş olur. İlk kazmayı vurdukları günden beri takip ediyoruz. Gözlerimizin önünde yükseldi Arena. İnşallah açılışını da göreceğiz.  :halay:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Bugün statta güzel bir tur atma imkanı buldum. Fotosunu çekmemiş olsam da localardaki pek çok mobilya koyulmuş ancak son hallerine getirilmemiş haldeydi. Tribün koltukları ve diğer fotoda görünen detaylar hakkında çok fazla birşey yazmaya gerek yoktur herhalde. Çıkış kapıları yine elden geçecekmiş son halleri değilmiş çalışanların söylediğine göre. Dolaşım alanlarında yerleri kaplıyorlardı hatta neredeyse tribün basamaklarına kadar kaplama yapılmıştı bazı kapılarda. Sonra özellikle izin alarak yeni açık numaralı çıkış tüneli köşesindeki koltuklara inip oturarak foto çektim saha görüşünde hiçbir sıkıntı yok gözüktüğünün aksine gayet iyiydi. Engelli tribünü olacağı söylenen kısımda herhangi bir çalışma yoktu bir beton basamak yapılacaksa bile henüz bir çalışma yoktu. O kısmın arkasındaki dolaşım alanında büfe tabelaları takılmıştı ama bana geçici gibi geldi. Pizza ve hot dog yazan tabela biraz saçma geldi bana:) çatı membranları üstüne vodafone yazacakmış ama bunu boyayla değil yapıştırma olarak yapacaklarmış sanırım ve 2 tarafta da olacakmış. Vodafone arena değil vodafone olacakmış.

Ben bu koltuklar şahit sitesine yazdığım anıyla çağırıldım. Güzel bir anı oldu stat mükemmel her anlamda. Keyfini çıkaralım
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı GörkemGörkem

@FARUK  cevaplamış 1903 orası koltukların yıllık kirası 5000 dolardı sanırım düşün artık nasıl koltuk konacak @Fuat Görkem Yıldız

:evillol:

Çevrimdışı kivanc

@kivanc eger statdaysan eger şu basın tribünün arkasındaki merdiven yapılan yeri de cekermisin.. Benden başka merak eden yok sanırım

maalesef ayrıldım staddan. Giderken çekmem gereken yerleri kafamda belirledim ama orası aklımdan çıkmış :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zemin çalışmaları çok güzel gidiyor membrancılarda hızlandı, koltuklar ve membranlar 15  martta her şeyiyle biter gibi görünüyo

Çevrimdışı Necmi

bu büfeleri biz işletcez dimi? Herhangi birilerine ihaleyle kiralanmıyacaktır umarım .

Divan işletecek bildiğim kadarıyla büfe restorasyonunuda onlar yapıyor diye biliyorum @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı TayfurU

statta bir anda her şey bitecek gibi yani çim koltuk membran eş zamanlı ilerlediği için birbirine yakın tarih de bittiğinde ortaya stat çıkacak. ben bu hızla gidersek nisan maçında maç oynanır diye düşünüyorum

Çevrimdışı FARUK

@yldrmaydn  ,  @kivanc ve @Yiğit çok teşekkür ederiz. Elinize sağlık.
 fotoğraflar harika

Çevrimdışı sallapati

bu büfeleri biz işletcez dimi? Herhangi birilerine ihaleyle kiralanmıyacaktır umarım .

eski açıktaki restorant Divan (Koç) a verildi deniyordu.. Büfeleri bilmiyorum

Çevrimdışı idil

Az önce Twitter'dan baya mantıklı Bi yorum okudum ,açıldıktan sonra zaten stat turları olacak ama şimdiden neden olmasın o gelir? İş güvenliği dahilinde 10tl gibi Bi fiyata küçük Bi stat gezisi yaptırılabilir,zaten büyük ölçüde bitti üst katlar...sadece içerde fotograf çekmek için bile biçok taraftar ve turist bulunabilir bence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı 34BJK64

Şuan stat kesin olarak hibrit çimle açılacak değil mi?
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı cisse557

Eski açık üstteki piksellerde sorun var. Düzeltirler umarım.

Çevrimdışı Necmi

Az önce Twitter'dan baya mantıklı Bi yorum okudum ,açıldıktan sonra zaten stat turları olacak ama şimdiden neden olmasın o gelir? İş güvenliği dahilinde 10tl gibi Bi fiyata küçük Bi stat gezisi yaptırılabilir,zaten büyük ölçüde bitti üst katlar...sadece içerde fotograf çekmek için bile biçok taraftar ve turist bulunabilir bence
daha güvenli değil bir çok yer açık korkuluk takılmamış
iş güvenliği sıkıntısı doğurur bu kadarını bile yapmaları büyük iş
sürekli herkesin başına güvenlik vermek zorundalar biz geçen hafta
girdiğimizde bize başkanın koruması eşlik etti Birde bize @SDemirsoy  un
kafasına kafasına nasıl vurduğunu anlattı :D

Çevrimdışı Anıl1903

Fotoğraf paylaşanlara ve bilgi verenlere teşekkürler   :sevinc

Çevrimdışı Uğurcan

@kivanc eger statdaysan eger şu basın tribünün arkasındaki merdiven yapılan yeri de cekermisin.. Benden başka merak eden yok sanırım

Merhaba dün çekmiş olduğum fotoğraflar da bahsettiğiniz merdiven çok az da olsa çıkmış. Belki biraz merakınızı giderebilir  :)
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Uğurcan

Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı bjklimert_

Çatıya vodafone mu yoksa vodafone arena mı yazılacak

Çevrimdışı Pikselli

Kulübümüzden Açıklama
Yeni yuvamız Vodafone Arena'nın açılışına çok az zaman kaldığı bu günlerde, büyük taraftarlarımızın stadımızı gezme yönündeki arzusunun yoğunlaşarak arttığını gözlemlemekteyiz.

Stat inşaatının yoğun bir tempoda devam ettiği bu ortamda, güvenlik önlemleri ve inşaat çalışmalarını aksatabilecek bu tür talepleri üzülerek karşılayamamaktayız.

Taraftarlarımızın heyecanını anlayışla karşılamakla birlikte, bir an önce yeni yuvamız Vodafone Arena'ya kavuşmak için gece-gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Taraftarlarımızın bu durumu anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz ve artarak devam eden destekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı b.damatoglu

Aklını okuyor taraftarın yönetim

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Kulübümüzden Açıklama
Yeni yuvamız Vodafone Arena'nın açılışına çok az zaman kaldığı bu günlerde, büyük taraftarlarımızın stadımızı gezme yönündeki arzusunun yoğunlaşarak arttığını gözlemlemekteyiz.

Stat inşaatının yoğun bir tempoda devam ettiği bu ortamda, güvenlik önlemleri ve inşaat çalışmalarını aksatabilecek bu tür talepleri üzülerek karşılayamamaktayız.

Taraftarlarımızın heyecanını anlayışla karşılamakla birlikte, bir an önce yeni yuvamız Vodafone Arena'ya kavuşmak için gece-gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Taraftarlarımızın bu durumu anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz ve artarak devam eden destekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

:D :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ekesicil

mobilden girince yazilar büyüyüp kücülüyor, sayfa yerinde durmuyor gibi. Nasil tarif etsem bilemedim

gecenlerdede yazmistim ama sorun gitmedi.

Nasil düzelir bu?

Çevrimdışı idil

:D :D

Bunu okuduktan sonra yazdım yazıyı, taraftarların kafasına göre girmeleri tabiki güvenli olmaz, klüp eşliğinde ve para karşılığında fotograf çekme gibi bir olanak sağlanabilir
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cagri03

belediyenin yapacagı cevre düzenlemesiyle alakalı bi sızma oldumu bea @Necmi abi ??? :D
Belediyenin yapacağı çevre düzenlemesinden ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama
Stadın etrafını yol bakım onarım müdürlüğü bir firmaya ihale etmiştir.
O firmada sadece kaldırım olarak stadın etrafını taş döşer ve bırakır gider.
Mabetimizin bölgesine de 3. Bölge şefliği bakıyor. Perpanın orda Darülaceze'nin arkasında ki şeflik