Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5782013 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

benim televizyonu karşı tribündeki adam izleyebilir mi ? kaç inç ağırlığı ne bilmiyorum ama öyle 5 işçi sırtlanıp mı takacaklar :)
ne sanıyorsun tek parça getirip takacaklarınımı onları birde tv gibi düşünme hafif led paneller parça parça monte edilir
iki kişi kolayca kaldırır ve askılarına asar bir tanesinin ağırlığı 20 kiloyu geçmez herhalde :) sonrada birbirlerine bağlanır tek bir ekran olur
olsun 50 kilo bunun için vinçmi sokacaklar :upto: tamam anladık paletli vinçsinde her şeyide sen yapacak değilsin :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi bu yukarıdaki bos olan 3 sıraya takılacak koltuklar normal koltuktan farklımı olacak ?

Evet oraya özel büyük ekranlı koltuklar gelecek
1903 tribünü denilen kısım
arkada uzun kendine ait ortak bir lounge alanı var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena 28 Şubat 2016 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @yldrmaydn   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@yldrmaydn ve emeği geçen herkese teşekkürler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu yukarıdaki bos olan 3 sıraya takılacak koltuklar normal koltuktan farklımı olacak ?

@FARUK  cevaplamış 1903 orası koltukların yıllık kirası 5000 dolardı sanırım düşün artık nasıl koltuk konacak @Fuat Görkem Yıldız

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı KaraKartalim84

Benim için bir zevkti...
Küçük bir anım oldu bu arada.
Elimde metreyle koltuğun enini ölçüyordum ama arada Demir parmaklık vardı. Baya bir şekilden şekle girdim .
Boyum yetmiyor . Cebelleniyorum. Tam oluyo bu sefer metre katlanıyor :) o Sırada bi güvenlik beni Gördü
- Napıyon abi dedi :)
- eee şey koltuğu ölçüyom dedim
- mühendis misin dedi :)
Eee evet Forum mühendisiyim ben dedim..sanki anlamış gibi
-haa tamam o zaman dedi :)
Bende ölçtüm koltuğu ardından :)
Merhaba degerli Forum sakinleri.

Sizin iletinizi yeni okudum. Bu metre ile koltuk genisligini ölcme istegimi ciddiye alip, hem ölctüğünüz için hemde o güzelim resimleri bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek istedim.

Bu arada bu güzel anın yasanmasina vesile olduğum için de ayri bi mutluyum. Iyiki bu Forumun bi parçası olmuşum :)
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2016, 16:24:02 KaraKartalim84 ]
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı cadavra

Eski acik deniz bank yazisindaki deniz kisminin koltuklari tamamlanmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Çatıya Vodafone Arena yazılacak, bu bence farklı bi hava katacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Paletli Vinç

ne sanıyorsun tek parça getirip takacaklarınımı onları birde tv gibi düşünme hafif led paneller parça parça monte edilir
iki kişi kolayca kaldırır ve askılarına asar bir tanesinin ağırlığı 20 kiloyu geçmez herhalde :) sonrada birbirlerine bağlanır tek bir ekran olur
olsun 50 kilo bunun için vinçmi sokacaklar :upto: tamam anladık paletli vinçsinde her şeyide sen yapacak değilsin :kop: :kop:
  :D ledler takılsın paletli vinç arena yazdırcam  :) şaka maka çok güzel duracaklar bence sabırsızlıkla bekliyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

tabela takılmış büfe olan resımde çatı farklı bır malzemeyle yapılmış dıger dolaşım yerlerındede farklı malzeme kullanılmıştı dünkü dıvan toplantısındada dıkkatımı cekmıstı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapalı üst güncel

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tespit gibi tespit :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Pikselli

Biz boğazda yalı yapıyoruz!
Fikret Orman

Akyazı stadyumu maliyet karşılaştırmasına cevaben :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı sallapati

merdivenler füme yapılacak mı? bu beton haliyle iyi durmuyor

Çevrimdışı kivanc

Stada girme fırsatını buldum. Elimden geldiğince faydalı fotoğraflar çekmeye çalıştım.

Çevrimdışı ozan062

merdivenler füme yapılacak mı? bu beton haliyle iyi durmuyor

hambeton olmaz mis gibi stada bunu yapmazlar :)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fotoğraf atan arkadaşlar elinize sağlık
Galiba pazar günleri taraftar girebiliyor stadyuma bir kaç haftadır pazar günleri bir çok kişi girmiş

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

büfelerin panoları takılmış... fiyatları görebilen var mı?  :D :D
bu büfeleri biz işletcez dimi? Herhangi birilerine ihaleyle kiralanmıyacaktır umarım .

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@kivanc eger statdaysan eger şu basın tribünün arkasındaki merdiven yapılan yeri de cekermisin.. Benden başka merak eden yok sanırım

Çevrimdışı kivanc

Stadda pazar günü olmasına rağmen harıl harıl çalışma vardı. Membran eski açığa gelmişti. Numaralı ve eski açık köşesi küfeki çalışması vardı. SIS bildiğimiz gibi zaten :D