Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5780889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

ysariusta

• Ziyaretçi

Denizbankın z nin ordaki koltuklarda köşelerde bitmiş.maça kadar tüm koltuklar biter gibi.
Takım stattan maça uğurlanırsa içerde de 5bin kişi olursa süper motivasyon olur...
tüm koltuklar bitmeden maç olmaz zaten @ahmetemre  :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

kapalı eski açık alt kat köşe koltukların tamamı takılmış  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

koltukların tamamı takılınca pikselli güzel göründü @Necmi abi ... sadece yeni açık üst kat biraz gözüme batıyor...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı quentine83

köşe çıkış kapısından çekilen fotoda yeni açık muazzam duruyor.bugün stadımız daha bi efsane göründü gözüme.membranlar kapatınca koltuklarda daha canlı göründü...

:super: :super: :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yavvuzz

Bir iki haftadir soylemeye calistigim seyi anladik herhalde .ben bu sezon mac oynayacagimizi zannetmiyorum . Ama olsun yinede mukemmel bir is yapildi ve artik cok az kaldi sikalim disimizi biraz daha .

Çevrimdışı GörkemGörkem

bir maç eksiğimiz var yediğimiz gol 20....fenerin yediği gol 19...onların defansı iyi bizim kötü nasıl bi çelişki...ülkemizde açılış yapma meraklısı siyasiler var istesekte istemesekte uymak zorunda kalınıyor...anlayış gösterilmesi lazım...başkanda futboldan anlıyor taraftar gibi düşünmüş..toki arenadan şampiyon olarak çıkacaz...osmanlı maçıylada hem stat hemde şampiyonluk bi arada olursa tadından yenmez başkanda böle düşünüyordur tahminimce :bandit:

Defansın iyi olup olmadıgı yenilen golden cok verilen pozisyon belirliyor.

Bir grafik vardı onlar rakiplerine 40 küsür pozisyon vermislerdi biz ise 70 küsür. Yani onların verdikleri 2 pozisyondan birisi gol olurken bizim 3 pozisyondan biri gol oluyor gibi düsünebiliriz ama onların defansının daha iyi oldugu zaten istatistiklere bakmadanda görülebiliyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 18:39:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tüm koltuklar bitmeden maç olmaz zaten @ahmetemre  :kop: :kop:
Ben fener maçı öncesi takımı stattan uğurlayalım demeye çalıştım.içeri taraftar da alırlar. takımda stat ve atmosferden etkilenip süper motivasyon olurdu.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ardau

Yaklaşık 1 saat önce. Artık buradan pek bişey gözükmese de

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı chucky

yeni açıkta çatal var bitane denemek için mi yapıldı iğrenç duruyor.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Deplasman tribununu ayıran yer diye biliyorum orayı.

Çevrimdışı Sezer94

@Efe @Necmi @ZEKI abiler localarla beraber martin ilk haftasi biter mi butun koltuklar ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı aoguzd

o bölümü çatal yaparak çıkış kapısı bizim taraftarımıza verildi. düz merdiven olunca deplasman taraftarının oluyordu.

Çevrimdışı ZEKI

@Efe @Necmi @ZEKI abiler localarla beraber martin ilk haftasi biter mi butun koltuklar ?
koltuklarda sıkıntı yok biter, sabitlenmedikleir icin belki duzgun gorunmuyorlar ama koltuk isi en basit is.

Çevrimdışı Efe

biter ama sabitleme kalir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu merdiven ve tüneller güzel bi renge boyanır inşallah. Hem ufak olduğundan hem fazla tüneller kötü görüntü olmuş DenizBank tarafında.

Sportoto tarafı ise harika olmuş.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 27 Şubat 2016 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için Eray Erdem Tütüncü 'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

şu merdiven ve tüneller güzel bi renge boyanır inşallah. Hem ufak olduğundan hem fazla tüneller kötü görüntü olmuş DenizBank tarafında.

Sportoto tarafı ise harika olmuş.
Hoşgeldin kardeşim Tüneller boyandı zaten füme renge

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Hoşbulduk, teşekkürler. Bugün mü boyandı? yoksa bu boyanmış halimi? Aslında sportoto tarafında fena değil merdiven ve tüneller ama denizbank üst tribünler iğrenç olmuş her yer tünel gibi. Siyah renge boyansa mesela hiç sırıtmaz güzel olurdu ama vardır bi bildikleri.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Necmi

tabiki Ligdeki durumumuz da önemli .. 5 tane iç saha maçımız kaldı... ama başkan haftaya açıklayacağım diyince ben 30 nisan olur diye düşünüyorum.. Bir de şampiyonluğu Vodafone arenada kutlayacağız dedi.. yani başkanın aklında da 1-2 maç oynamak var...

ama dediğin gibi olimpiyatta 80bine oynamak da güzel olur iş garanti olursa..
işte olimpiyatta kupayı alırız kutlamayı vodafone arenada yaparız :evillol:
stada şampiyon takım sokarız :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Hoşbulduk, teşekkürler. Bugün mü boyandı? yoksa bu boyanmış halimi? Aslında sportoto tarafında fena değil merdiven ve tüneller ama denizbank üst tribünler iğrenç olmuş her yer tünel gibi. Siyah renge boyansa mesela hiç sırıtmaz güzel olurdu ama vardır bi bildikleri.
:vur iğrenç ne demek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

işte olimpiyatta kupayı alırız kutlamayı vodafone arenada yaparız :evillol:
stada şampiyon takım sokarız :bandit:

Fatih'in İstanbul'a girişi gibi heheyt :hiho:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Tüneller boyandı ama füme değil @Necmi abi. Bildiğimiz gri renge boyandı :D

Bu arada ben merdivenlerin füme rengine boyanmasını istemiyorum yazılar çok kötü gözükür öyle olursa. Yazılar siyah koltuklarla yazıldığı için karman çorman bir görüntü çıkar ortaya :)