Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı KaraKartalim84

Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı cursedofdragon

Selamunaleyküm abilerim kardeslerim.

Uzun zamandir bu güzel, bilgilendirici ve okadarda seviyeli forumu ilgiyle takip etmekteyim. Bu forumun kurulmasinda ve tüm BESIKTASlilarin bilgilenmeleri icin hizmete sunulmasindaki gayretleri icin ilk basta Necmi abime ve diger tüm yetkililere sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Sizin gibi güzel insanlarin arasina katilmanin gururu ve mutlulugunu yasiyorum su an. Umarim aranizda banada kücük bi yer vardir deyip ilk iletimimi sonlandirayim. :)

:hosgeldin

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimiçi Necmi

Selamunaleyküm abilerim kardeslerim.

Uzun zamandir bu güzel, bilgilendirici ve okadarda seviyeli forumu ilgiyle takip etmekteyim. Bu forumun kurulmasinda ve tüm BESIKTASlilarin bilgilenmeleri icin hizmete sunulmasindaki gayretleri icin ilk basta Necmi abime ve diger tüm yetkililere sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Sizin gibi güzel insanlarin arasina katilmanin gururu ve mutlulugunu yasiyorum su an. Umarim aranizda banada kücük bi yer vardir deyip ilk iletimimi sonlandirayim. :)

Hoşgeldin kardeşim izne gerek yok burası her Beşiktaşlının yeri

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

divan kurulu hazırlıkları... yanda büfe gözüküyor.. servis verilecek heralde

Çevrimdışı Efe

eski açık üst koltuklar ilerliyor

bi sol taraf kaldi altli ustlu onlarda takilmdimi % 90 ortada olacak bence harika bi goruntu olusacak şu eski acik kapali tarafida bitti mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin baskanin stad acilis tarihini vermesi gerekiyor artik herkes bi rahatlasin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Hoşgeldin kardeşim izne gerek yok burası her Beşiktaşlının yeri
size özellikle tesekkürlerimi sunmak istiyorum Necmi abim. Siz ve sizin gibi seviyeli Besiktaslilar olmasaydi bu güzelim forumdaki bu kardeslik ortami da olmazdi. Bizi hergün bilgilendirip merakimizi bikmadan, üsenmeden gideriyorsunuz. Bize kendimizi ifade etme ve düsüncelerimizi paylasma firsati veriyorsunuz. size ne Kadar tesekkür etsem azdir! :)

Çevrimdışı cadavra

baskan acılıs tarihi vericekse esnek tutması lazım tarihi yani örneğin hesaplamalarına göre bi sıkıntı olmaksızın calısma devam ederse 1.5 ayda biticekse 2 ay demesi lazım cunku havanın durumu kötü olur o gun calısma olmaz malzeeme gec gelir yani bi aksılık payıyla vermesi lazım ki sonrasında tepki almasın.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

size özellikle tesekkürlerimi sunmak istiyorum Necmi abim. Siz ve sizin gibi seviyeli Besiktaslilar olmasaydi bu güzelim forumdaki bu kardeslik ortami da olmazdi. Bizi hergün bilgilendirip merakimizi bikmadan, üsenmeden gideriyorsunuz. Bize kendimizi ifade etme ve düsüncelerimizi paylasma firsati veriyorsunuz. size ne Kadar tesekkür etsem azdir! :)
biz teşekkur ederiz ama bana teşekkut etmedin :bawling: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

yarin baskanin stad acilis tarihini vermesi gerekiyor artik herkes bi rahatlasin  :)

30 nisan  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence, Başkan yarın tarih falan vermesin. Olur da açılmazsa yine abuk sabuk eleştiriler yapılır. Bu stad zaten bitme noktasına geldi. Membranlar da hızlanacaktır yeter ki havalar böyle gitsin. İnşallah yeni stadımıza şampiyon döneceğiz.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

biz teşekkur ederiz ama bana teşekkut etmedin :bawling: :evillol:
EFE kardesim siz ve sizin gibi seviyeli Besiktaslilar dedigimde senin yerin apayri inan. Hatta sana ne kadar deger verdigimi ispatlamak icin, ilk sorumu sana sorarak icimdeki sikintiyi alma firsati veriyorum :D

Sorum/Sikintim su:

Bu Koltuklarin genisligi 45cm oldu deniliyor :s20: bu kesin midir? Nerden alindi bu bilgi ve günenirligi ne kadar???
Inan sabahtan beri kafama takmaktan basim agriyor. Allah rizasi icin yuvamiza girebilen birisi eline metre alip ölce bilir mi?

Biliyorum daha koltuk isi tam bitmedi ama ne olurdu 44cm de kalsaydi :akuma:

Hadi EFEm derdime derman olabilecek misin :lol:

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 20:26:22 KaraKartalim84 ]

Çevrimdışı Popular Demand

Yarın öğleden sonra çekim yapmayı planlıyordum ben, toplantı kaçta acaba?
Çakışırsa her zamankinden daha sert uyarabilirler beni :alala:
          [img width=41

Çevrimdışı kartalpençesi

Yarın öğleden sonra çekim yapmayı planlıyordum ben, toplantı kaçta acaba?
Çakışırsa her zamankinden daha sert uyarabilirler beni :alala:
10,30

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı kartalpençesi