Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788108 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

yeni tesisimiz 157 yataklıymış 125 TL oda+kahvaltı bedelle %50 yıl ortaaması doluluk sağlansa 1milyon euro ciro eder, yardımcı tesisler(restauran+spa+kayak pisti), kamp yapacak kulüplerden alınacak diğer bedeller düşünüldüğünde 5 milyon dolardan fazla ciro yapacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eyvahhh, bir drone daha gidecek. Daracık yere drone sokmak için savaş pilotu olmak lazım..  :icool:

o kadar da dar değildir orası yav  :alala:  :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Popular Demand

o kadar da dar değildir orası yav  :alala:  :)

Dikkat ederim aşırı dar bi yerse ona göre çekerim, sorun olmaz inşallah :)
          [img width=41

Çevrimdışı raichu

Dikkat ederim aşırı dar bi yerse ona göre çekerim, sorun olmaz inşallah :)
ammman drone a dikkat !! :D

Çevrimdışı tuncaboylu

yil da 2ay gidecegimiz tesisi 20yil kiralamak ne kadar mantikli?
kalan 10ay da turizme acik olacak mi?
olacak ise kulübün cikari var mi bundan?

İşletmesini sen alıyorsan, kazancını da sen alacaksın demektir.

Orası yaz kış kullanılacak bir tesis olacak ve 20 yıl boyunca edeceği kar bize kalacak.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Bu gerede'deki tesislere oyle sen,ben girebilecek miyiz? Yoksa sadece takimlarimiz icin bir tesis mi olacak?? Valla biz girecek olursak benim 3. Adres belli  :halay:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@Popular Demand kardeşim geçen senden istediğim yerleride çekermisin.. Basın trübünün arkasıyla tarihi duvarın oraları.. Şimdiden saolasın
Etiketleyemedim seni ya:))) umarım görürsün

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 14:22:14 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Erhan

onlar açısındanda güzel bir iş olmuş zarar eden otellerinden hem para kazanacaklar hem de oteli kayak pistine varıncaya kadar yenileyecekler hem de Geredeye turist çekecekler.

Mutualist başgan oleyy :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Bu gerede'deki tesislere oyle sen,ben girebilecek miyiz? Yoksa sadece takimlarimiz icin bir tesis mi olacak?? Valla biz girecek olursak benim 3. Adres belli  :halay:
halka açık olacaktır , takım orayı maksimum 2 ay kullanabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yerel gazetelerinde urumşah yaylasında da 33000 m2 lik tesis yapcagımız yazıyor.. Güzel bi yatırım olcK gibi.. Tek sorun yazın sıcaklıklar nası olacak.. Bide fenerin tesislerindeki gibi sis olayları olacakmı?!

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand kardeşim geçen senden istediğim yerleride çekermisin.. Basın trübünün arkasıyla tarihi duvarın oraları.. Şimdiden saolasın
Etiketleyemedim seni ya:))) umarım görürsün

Gördüm kardeşim :) Çekicem inşallah.
          [img width=41

Çevrimdışı raichu

Gördüm kardeşim :) Çekicem inşallah.
o değilde şu anda aldığın mesajlara baksana tam nick inin karşılığını veriyosun yani  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saat 5'te Yeniinönü çok iyi gider valla bugün foto kıtlığı var bir tek resmi hesap fotoğraf attı.Membran kaç oldu çok merak ediyorum?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sozkul

sen istediğin kadar debelen ,görerek yaşadığımız şeyler var ..sen hep mutfagın ön tarafındasın biz yıllarca arka tarafında fink attık

Bu "debelen" olmadı bak, denetçi arkadaşlarımız hepimize örnek olmalı, sorumluluk daha dikkatli davranmayı gerektirir.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Hasankavraz

Konu dışı konusulmasa da stad işini takip etsek şurda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ahmetx

Yeni kamp merkezi..
otelin sahası kullanılmayacak mı ? bir de urumşaha tesis yapmak gereksiz bence .

Çevrimdışı Kerememir

Merhabalar, son 2 günde bahsi açılan tribün sosyolojisi tartışmaları sebebiyle bende foruma üye oldum. :) Öncelikle kendimden bahsedeyim ben 2014 senesinde kongre üyesi oldum, akabinde bu yaz da numaralı tribünden kombine aldım, benim ilk kombinem oldu beni tribüne gelmeye çeken şey Vodafone arena oldu açıkçası, canlı izlerken çok stres olduğum için maçlara pek gelemezdim. Şimdi stadyum sona geldikçe doğal olarak bir tartışma var eski düzenle yeni düzen bir fikir tartışması yapıyor burada bence asıl mesele kapalı tribün nasıl bir tribün yapısında olacağı meselesi, ben kombinemi alırken numaralı ve kapalı tribüne baktım 2500 tl lik bölümde numaralı tribünde çok az yer kalmışken kapalıda çok güzel koltuklar boştu ve toplam satılan kombine 13.000 civarındaydı.Bence nasıl bir tribün yapısına sahip olacağını kulüpler seçer bunda sorun yoktur ama kulüplerde buna göre yönetilir, yani gelirine göre harcar, Beşiktaş şu anda Avrupa'nın para akışı fazla kulüplerinden biri ve bunu sürdürebilmek için paraya ihtiyacı var. Beşiktaş için en önemli gelir kalemi Stadyum gelirleri ve bu fiyatlardan insanlara tribünlere çekmek istiyorsak taraftardan çok seyirciye hitap edilmesi gerekiyor. Taraftar renklere aşıktır bunda sorun yok ama seyirci show ister promosyon ister eğlenmek ister en önemlisi de rahatsız edilmek istemez. Bu insanlar için çekirdek çıtlayan taraftar deniliyor ama kimse çekirdek çıtlamıyor Pazar evinden ailesiyle çıkıyor Divan lokantasında yemeğini yiyor Kartal yuvasında alışveriş yapıyor akşam eğlenceli bir maçı rahatsız edilmeden izliyor ve evine dönüyor istenilen bu, Bunu sağlayamazsak endüstriyel futbolda şansımız yok denecek kadar az. Kaba bir hesapla yeni açık koltukları Mario Gomez'in yıllık maaşını ancak karşılar, bunu stadyum proje bölümüne yazdım çünkü alakalı olduğuna inanıyorum ve Fikret Orman başkanımızında aynı şeyi düşündüğüne inanıyorum yıllık gideri 300 miyon Tl civarı olan kulübümüzün stadı pazarlaması lüks değil zorunluluktur.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

resime göre membran 16 adet olmuş. kapalı-eski açık köşesindeki kedi yolu üzerine de serilmiş.

Çevrimdışı Serdkar

@Necmi Abi ..
Bizim Nummarali Tribune Sponsor Ismi gelecekmi...
Demirören verilecek diye Duyumlar vardi...  Malum hala alacagi var...