Senin bahsettigin besteler tezahuratlar kulübe yüz binlerce TL ceza olarak ve saha kapama olarak dönüyorsa asıl sen kusura bakma bunu elestiririm...
İkinci kez yazıyorum sanırım foruma. Genelde okumayı tercih ediyorum. Ama bu konuda bir şeyler söylemek zorundayım, çünkü stadın bitişi yaklaştıkça beni endişelendiren bir konu bu. Bazı taraftarlardaki özgüvene hayranım. kapalı üstten 2.250 lira verip kombine alacağım, ömrünü Beşiktaş'a verdiğini iddia eden bazı Beşiktaşlılar benim yerime oturmama izin vermeyecek. İnönü Stadı'nın son yıllarında derbi maçları hariç neden dolmadığı üzerinde iyi düşünmek lazım. Tek nedeni sportif başarısızlık değildi. Statta konfor yoktu, huzurla maç izlemek zordu, insanlar eşiyle, çocuğuyla maça gelip rahatça izleyemiyordu. Bu mali zorlukları yaşayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü 100 milyon dolardan yüksek bir parayı harcayarak neden modern ve konforlu bir stat yapıyor? Gelirlerini arttırmak için. Ev sahibi avantajını kullanmak için. Bu iki amaca ulaşmak için, Beşiktaş taraftarına statta huzurlu, güvenli ve konforlu bir şekilde maç izleyebileceği hissini vermek zorundasın. Yoksa ilk yılın hevesi geçince istediğin kombineyi de satamazsın, stadı da dolduramazsın. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok. Yönetime sonuna kadar güveniyorum, huzursuzluk çıkaracak, insanları stattan soğutacak kişileri statta barındırmayacaktır. Herkes parasını verip stada girecek, adam gibi maç izleyecek. Kapalıda ben de bağıracağım, çoğu maçta ben de ayakta dururum, ama bi zahmet Olimpiyat Stadında olduğu gibi koltukların üzerine de çıkmasın insanlar. En ön sıradaki tipler koltuğa çıkınca herkes çıkmak zorunda kalıyor. Kimse bize numaralının adını vererek yol yordam tarif etmesin. Kapalıda maç seyretmek istiyorum ve bunun için gerekli yükümlülüklerimi yerine getireceğim. Gençlerbirliği maçında yine o gereksiz, "koy şu .....'ya" ve/veya ".... köpeğine" tezahüratları yapıldığı için Beşiktaş ceza aldı. Bu cezanın alınmasında hiç bir kusuru olmayan insanların Beşiktaş'ı stattan izleme hakkı elinden alınıyor, kulübün kazanması gereken gelirleri kazanması engelleniyor. Yazıktır be. Kimin hakkı var bu sonuçların doğmasına? İsterse yüzbin deplasmana gitmiş olsun, bu inattan vazgeçecek. İyi Beşiktaşlı herşeyden önce Beşiktaş'ın menfaatlerine zarar gelmemesi için titiz davranan Beşiktaşlı'dır. Hayatımı Beşiktaş'a verdim, tribünde nasıl maç izleneceğine de, hangi tezahüratın yapılacağına da ben karar veririm diye bir anlayış olamaz.
İnşallah Nisan sonunda Beşiktaş'ın başarılarını izlemek için ağız tadıyla tribünlerinde yerimizi alırız yeni stadımızın.
Saygılar.