Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

8415 saydım desem inanırmısınız  :D
tabi daha takılmamış ama takılacaklar la birlikte
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 18:08:30 raichu ]

Çevrimdışı YunusEmre

Gençlerbirliği maçına giden herkesin kartları bloke olmuşhhayırlı olsun!!  :claps: :claps:

Çevrimdışı raichu

biraz foto karıştırayım kalanı da sayacağım  :upto:

Çevrimdışı ZEKI

Teşekkür ediyorum, harika oldu, büyüksün.. :claps: :claps:
estagfurullah abi nedemek, hatta isterseniz avatarlarida goremeyebiliyorsunuz.

Çevrimdışı ahmetx

42 bini zor geçeriz o zaman.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

sağ üstte saymadığın koltuklar var tribün ayrımına kadar sayman lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

42 bini zor geçeriz o zaman.
bence de abi tekrar kontrol ettim de doğru gibi..sadece 2. kat en üstte korkuluk olan ama koltuk olmayan sıra var onu eklemedim zaten en fazla 150 kişi falan fark eder yeni açığı merak ediyorum da net cepheden foto bulamadın daha

Çevrimdışı Anıl

Evet diyen oldu abi beyfendi gibi oturup mac izlensin ayakta izlenmesin dendi !

Bir onceki mesjada da yazdim sana gozunden kacti sanirim

Kimse kimseye ayakta izleme hoplayip ziplama kardesim deme hakkina sahip degil ayni sekilde Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil

Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali

Gerci Inonude Vip ve Numarali bile ayaga kalkip tezahüratlara eslik ediyordu orasi ayri konu :icool:
Mesela benim kombinem eski açıkta ve oturarak izlemek istiyorum. "Oturularak izlenen tribünler"e geçmek için fiyat farkını kim karşılıyor orasını anlayamadım :alala:

Çevrimdışı raichu

sağ üstte saymadığın koltuklar var tribün ayrımına kadar sayman lazım.
çizginin hemen sağını mı diyosun abi  :alala:

Çevrimdışı ozan062

Forum yönetiminden rica ediyorum, imzaya beşiktaş ile ilgili negatif şeyler yazmak yasak olsun, takımla ilgili olumsuz görüşleri insanlar nasılsa forumda özgürce ifade ediyorlar değil mi, orda ifade etsinler.
Ayrıca geçen sene benzeri bir durum vardı @Yunus Emre Dökmeci arakadaşım da Biliç için olumsuz görüşlerini imzaya dökmüştü, kaldırtmıştık diye hatırlıyorum, kurallar herkese aynı uygulansın.

öyle yapılacak ise kesinlikle hesabımın tamamıyla kapatılmasını isterim çünkü birçok şeyi bugune kadar kabul ettim çoğuda makara amaçlıydı  bunu edemem...
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 18:40:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı iceneo

Tam seri olmadı ama led tabelalar bu şekilde olabilir.

Çevrimdışı serti67

ınsallah bu ve buna benzer bırseyler yapılır bukadar ozenılen bır yapıda ole beton görüntüsü kalırsa üzülürüm yanı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

çizginin hemen sağını mı diyosun abi  :alala:
evet çizginin sağını üst katta merdiven boşluğuna kadar olan kısım

Çevrimdışı raichu

anladım @ahmetx abi nereyi kastettiğini bu fotoda yok diye atlamışım güncel fotoları bakıp sayarım  :ok:

Çevrimdışı Mahmut

Bence oturup oturmama çok önemli bir mesele değil, en basit çözümü oturmak isteyenler köşelere, ayaktakiler ortaya geçmeli.
Ama burda önemli husus ayaktakilerin köşeye gitmesi oluyor, o zaman sıkıntı çıkıyor işte.
Biraz ayrıntı oluyor ama asıl sıkıntı bence şu; kendi koltuğu olmamasına rağmen tribünün ilk sırasına geçen bazı seyirciler oluyor, onlar ayakta olduğu için normalde ilk sıradaki koltuğu alan kişi bırak ayakta izlemeyi koltuğun üstüne çıkmak zorunda kalıyor, ve mecburen bütün tribün koltuğa çıkmak zorunda kalıyor.
Başakşehir stadında yaşadım bunu, hatta hanımefendiler kızmıştı çıkmayın koltuğa diye ama bu seferde sahayı göremiyorsun.
Bu sıkıntının çözümü dediğim gibi en ön ilk sıraya fazladan kimsenin geçmemesi, bu da güvenliğin işi tabii ki.

Çevrimdışı ahmetx

şu turuncu ağları da kaldırsaydın  :D

Çevrimdışı ZEKI

öyle yapılacak ise kesinlikle hesabımın tamamıyla kapatılmasını isterim çünkü birçok şeyi bugune kadar kabul ettim çoğuda makara amaçlıydı  bunu edemem...
Besiktas klubune yoneticisine, futbolcusuna ve teknik ekibine küfür ve hakaret edilmedigi muddetce boyle bir seyi istememiz soz konusu degil. Tabiki bir de siyasi soylemler ve paylaismlar olmadigi muddetce.
Kendi adima @ozan62 nin imzasinda sıkıntılı bir durum gormuyorum. Kendi ifadesini paylasmis. Sampiyon oldugumuz da da kendiliginden degistirecektir zaten :D
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 18:55:45 ZEKI ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı cadavra

Ilk mebranin 3/1 i bitti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı khanlu

Maçlara gidip de küfür ve hakaret ederek hem onca yokluk içindeki kulübümüzün para cezası almamıza hemde passoliglerin bloke edilmesine sebep olan herkesin vicdanına ve sözde Beşiktaşlılığına tüküreyim. Toplu koyun psikolojisi ile hareket edip her tezahüratında küfür eden tipler yüzünden ben ve benim gibiler maçları izlemekten niye alıkoyuluyor kardeşim. Bu kafasızlar yüzünden mabede döndüğümüzde yine sezonda 5 maç kaçırırız eminim.. Yeter be yeter. Küfür edecekseniz gelmeyin maçlara  :steamed:
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ahmetx

Hani bu passolig kandırmacasında sadece küfreden tribün ceza alacaktı?

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel 😉

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin A.

demek ki yeni stadda 1 maç izleyip 1 maç izleyemeyeceğiz bu ceza küfür saçmalıkları yüzünden.
adam takım kayırmacayı artık böyle yaparlar

Çevrimdışı YunusEmre

Hani bu passolig kandırmacasında sadece küfreden tribün ceza alacaktı?

Tezahuratlarimizin çogu sinkafli olduğu için toplu tezahuratlarda tüm tribünler nasipleniyor..pasoyu eleştirel un ama cuvaldizi kendimize batiralim lideriz takım iyi destek ver diğerlerine niye sallanıyor ceza alacağımızi bile bile..