Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar bir konuda açıklama yapmam gerekiyor burdaki toplanan reklam paraları çüzzidir.
başladığından beri 10 dan fazla forma aldık iki köy okulu için dergi abonesi olduk bazı maçlar için
ihtiyacı olan arkadaşlara maç bileti aldık son iki aylık reklam gelirini drone parasına ekledik bu güne kadar reklam geliriyle
sunucu parası bile ödenmedi tamamı Beşiktaşa dolaylı yoldan iade edildi. tabi bu yapılanlara reklam geliri
yetmiyor. bunları göstererek yapmak olmaz. bu işi menfaat gözeterek yapmaya kalkan hiç kimse bu forumda
barındırılmıyor. Bunu deşifre ederek yapmıyoruz. Menfaat tesbit ettiğimizde forumdan uzaklaştırıyoruz.
Gerçi çoğunuz işin farkındasınızdır. Bazı arkadaşlar gelir buraya kendi siteleri vardır buraya geliş amaçları
kendi sitelerine hit çekmektir bunu farkediyoruz sonra siteyi inceliyoruz bunu menfaat için yapmıyorsa
Beşiktaş bayrağını sosyal medyada dalgalandıran herkesin başımızın üstünde yeri vardır. ama işin içinde
menfaat görürsek gerekeni yapıyoruz. Burası kimsenin her hangi bir şekilde rant sağlama yeri olmadı olmayacakta.
Burası taraftarın sesidir. Burdan tek kazanan Beşiktaş olmalı.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Tanımadığım insanlara sizli bizli konuşurum ister istemez mesleki hastalık olsa gerek @Necmi bey :)
tanışalım o zaman  :busted_cop:
ben Necmi memnun oldum  :D
Burda hepimiz bir aileyiz aramızda yabancı yok kardeşim

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

https://twitter.com/Karakartalpasha/status/702262506975313925

https://twitter.com/Karakartalpasha/status/702262408153276416

nasıl bir pişkinliktir bu! Beşiktaş'ımın adını bunun gibi insanlar düşürüyor. bir de kongre üyesiymiş. belli nasıl bir kongre üyesi olduğu, kimden para gelirse ona kayan biri anlaşılan. aklınca tehdit de ediyor. yürrü de ense tıraşını görelim derlerdi eskiden...

Çevrimdışı ozan062

neeyyyy merdivenler boyanmayacakmııı

artık kimse merdivenlerime laf söyleyemezzz onlar artık benim favorilerimm :tabe: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı vural

Yeni açık arka köşedeki ışıklı vodafone arena yazısı stadın 4 köşesine de yapılacak diye biliyorum , sanırım o kısımlardaki küfeki'lerin tamamlanması bekleniyor, Yanlışım varsa düzeltebilirmisiniz ?

Birde eski açık arkasındaki kaldırım taşları ve çevre düzenlemesi ne durumda son günlerde gören varmı acaba ?

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaşlar bir konuda açıklama yapmam gerekiyor burdaki toplanan reklam paraları çüzzidir.
başladığından beri 10 dan fazla forma aldık iki köy okulu için dergi abonesi olduk bazı maçlar için
ihtiyacı olan arkadaşlara maç bileti aldık son iki aylık reklam gelirini drone parasına ekledik bu güne kadar reklam geliriyle
sunucu parası bile ödenmedi tamamı Beşiktaşa dolaylı yoldan iade edildi. tabi bu yapılanlara reklam geliri
yetmiyor. bunları göstererek yapmak olmaz. bu işi menfaat gözeterek yapmaya kalkan hiç kimse bu forumda
barındırılmıyor. Bunu deşifre ederek yapmıyoruz. Menfaat tesbit ettiğimizde forumdan uzaklaştırıyoruz.
Gerçi çoğunuz işin farkındasınızdır. Bazı arkadaşlar gelir buraya kendi siteleri vardır buraya geliş amaçları
kendi sitelerine hit çekmektir bunu farkediyoruz sonra siteyi inceliyoruz bunu menfaat için yapmıyorsa
Beşiktaş bayrağını sosyal medyada dalgalandıran herkesin başımızın üstünde yeri vardır. ama işin içinde
menfaat görürsek gerekeni yapıyoruz. Burası kimsenin her hangi bir şekilde rant sağlama yeri olmadı olmayacakta.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı khanlu

tanışalım o zaman  :busted_cop:
ben Necmi memnun oldum  :D
Burda hepimiz bir aileyiz aramızda yabancı yok kardeşim

Bende Ruşen, memnun oldum :) bu sitedeki paylaşımcılar zaten sıradan insanlar değil belli ki, zira başka forumlar gibi boş muhabbet pek yok o yüzden insan kendini gerçekten rahat hissediyor ama dediğim gibi bey li hanım lı sizli biz li konuşmak yazışmak artık refleks olmuş bende :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Necmi  abi bu forumun kurulduğu gün yazmıştım..Gelin kurumsallaşalım.Kazanılan parayıda Beşiktaş için harcayalım..korkmayalım binlerce taraftarımız var,açık  samimi ve kontrol  edilebilir şekilde bir yapı kurmak zor değil.. Düşünsenize reklam alınmış bir hasılat elde edilmiş  5000 forma vs alınmış ve taraftarımıza dağıtmışız zor mu? bence değil....

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl1903

Evet , bjkmabete sormuştum bu konuyu
Abi gerçekten son dakika sürprizi olmazsa boyanmaması en iyisi şu anda üst kat çıkışları piksellerden zaten belli olmuyor kabak gibi ortaya çıkarmaya gerek yok,alt çıkışlarda beyaz koltuklardan dolayı kamufle olmuş durumda çok iyi yani :halay:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

bu membranlar yeni açıkta güzel bağlanmış oluklara da kapalıda o kadar iyi bağlanamamış sanki. bazı fotolarda kapalıdaki membranların yanlarında boşluklar çok bariz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Anıl1903

15.membran seriliyor 1 tane daha serilebilirmi akşama kadar?

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Mehmet92

Eğer iş para konularına dönerse BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ VE BEŞİKTAŞ A.Ş. HİSSEDARI olarak yasal olarak başvuru yapma hakkımı saklı tutarım!

şurası efsaneymiş :D

Samet sen ben bile kongre üyesiyiz be,30 bin küsür adam var bizim gibi şu kongre üyelerinin kendini başkan havalarında zannetmesi inanılmaz komik :D :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bu forumun kurulduğu gün yazmıştım..Gelin kurumsallaşalım.Kazanılan parayıda Beşiktaş için harcayalım..korkmayalım binlerce taraftarımız var,açık  samimi ve kontrol  edilebilir şekilde bir yapı kurmak zor değil.. Düşünsenize reklam alınmış bir hasılat elde edilmiş  5000 forma vs alınmış ve taraftarımıza dağıtmışız zor mu? bence değil....
aynen şu anda @Altuğ ile ne konuştuğumuzu söyleyeyim,
@yoksul duruyor duruyor sonra bir şeyler yazıp bizi gazlıyor başımıza iş alıyoruz  :D
dediğin gibi bir para toplansa elbette güzel olur ama ayda reklamdan gelen 50-60 lira en
baba olduğunda 100 lira civarı oluyor. bunun nesini şeffaflaştıralım.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Kupa maçında Konyaya gelecek varmı maç günü :hosgeldin demek isterim eger varsa  :eyes

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet sen ben bile kongre üyesiyiz be,30 bin küsür adam var bizim gibi şu kongre üyelerinin kendini başkan havalarında zannetmesi inanılmaz komik :D :D
valla genel kurullarda kürsüye çıkıp ertesi gün profil fotolarını ekran görüntüsü yapanlar vardı ve camiaya ayar vermeye çalışan :D

Çevrimdışı Tuğrul

arkadaslar denizbank yazısına ek olarak koltuk takılcakmı ? merdıvene yakın yerlerınde bahsedıyorum,yazı yarımmı kalacak,burdakı arkadaslar taamlancak dıyordu bır gelısme varmı bu konuda.
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı sozkul

dolu takan var hocam peee:) ama bunu ben hocayla imzaladıgımız gün koydum o gundur duruyor :iblush:

ben hocanın geçmişi ve ligin geçmişine dayaranak yazıyorum bunu hiçbirşeyin garantisi yok uzun zamandır hiç olmadığı kadar takıma güveniyorum ama hiçbirsey net değil uzun maraton bu

Forum yönetiminden rica ediyorum, imzaya beşiktaş ile ilgili negatif şeyler yazmak yasak olsun, takımla ilgili olumsuz görüşleri insanlar nasılsa forumda özgürce ifade ediyorlar değil mi, orda ifade etsinler.
Ayrıca geçen sene benzeri bir durum vardı @Yunus Emre Dökmeci arakadaşım da Biliç için olumsuz görüşlerini imzaya dökmüştü, kaldırtmıştık diye hatırlıyorum, kurallar herkese aynı uygulansın.

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla genel kurullarda kürsüye çıkıp ertesi gün profil fotolarını ekran görüntüsü yapanlar vardı ve camiaya ayar vermeye çalışan :D

işte bunlar hep boş boş esen rüzgarlar  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

aynen şu anda @Altuğ ile ne konuştuğumuzu söyleyeyim,
@yoksul duruyor duruyor sonra bir şeyler yazıp bizi gazlıyor başımıza iş alıyoruz  :D
dediğin gibi bir para toplansa elbette güzel olur ama ayda reklamdan gelen 50-60 lira en
baba olduğunda 100 lira civarı oluyor. bunun nesini şeffaflaştıralım.

@Necmi  abi artık 21.yüzyıldayız..Yapma etme .Kurumsallaşacaktık zamanında  o zaman 50-60 değil rakamlar farklı olacaktı.. kazanılan parayla sonuçta Beşiktaş için harcanacaktı..Forumdakiler hayır mı diyecekti buna...

Çevrimdışı eronimo18

Bizim taraftar sevinci ve  üzüntüyü de uçlarda yaşıyor o yüzden kırılmaz cam olsa iyi olur diyorum

aslında hiç bir şeye gerek yok
HADİD - 20