Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792063 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

prekastlar biteli 1 yıl oldu üstad @tangaz   :D

klavye tuşlarım sürçtü sanırım @ahmetx küfekiler diyecektim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Devyarasa.

Kolonların uzunluğu ilk kez bu kadar dikkatimi çekti. Emekçi abi Köksal Baba değilse baya varmış be :bandit:

4 metre :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Ben de birşey sorayım, bu mebranlar dan kar nasıl eriyecek? Eridi diyelim ya da çok şiddetli yağmurda mebranlar arasındaki kanallar suyu tahliye edebilecek mi? Bana çok yetersiz gibi geldi

neye dayanarak yetersiz diye düşünüyorsun?
Bence yeterli
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

@cadavra ve @chucky kapasite azalır her koltukların asal eksenleri arasındaki uzaklık her 1 cm yakınlaşmada 1200 civarı koltuk artışı demek oluyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yorgo_d(geodem) artık çok geç , prekastlar neden pis olsun kalıp döküp betonlamadık ki Konya stadı gibi .  :D
ii  gec  kalindi madem  supursunler bir zahmet elektrikli suspurge ile bi de viledalasinlar yaw   :D
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Loca ,vip,yedek kulübesi ve basın koltuklarını yayınladık kimseden ses çıkmadı  :D Herhalde kimse oturmayacağı için ilgilenilmedi   :bandit:

2004-2006 arası 3 sene VIP'den 2 adet kombinem vardı hiç böle koltuklara oturmadık die iç geçirmedim değil görünce üstad @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Altuğ

Eminim bunun herkes farkındadır abi. Üstelik bu işlerin mutfağında biri olarak sunucu maliyetlerini biliyorum ama çoğu arkadaşımız tahmin bile edemez ne kadar masraflı olduğunu.
Beşiktaşlı adama yakıştıramıyorum ben menfaatçiliği. Gerçekten kanıma dokunuyor, renklileri karaktersiz ve yüzsüz olarak biliriz ya, ondan yakıştıramıyorum.

Bu arada inceleyin abi benim siteyi de örnek teşkil etmesi açısından, menfaatsiz reklamsız hatta amaçsız :evillol:
33gomez.com  :super:

Amaçsız olur mu ben şahsen çok beğeniyorum  :claps:

Çevrimdışı ErsinA.

BYSOUND firmasının kamyonu görünüyor resimde.  Stattaki bi organizasyon için gelmiş olabilirler.

Biz teknik produksiyon firmasıyız.

Bysound, konserlerde , festivallerde , düğünlerde , açılışlarda , lansmanlarda , kongrelerde , mitinglerde, fuarlarda ve diğer tüm organizasyonlarınızda ürün kiralama ve teknik desteğin yanısıra dünyanın önde gelen otellerine ve kültür merkezlerine de teknik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Çevrimdışı ErsinA.

BYSOUND firmasının kamyonu görünüyor resimde.  Stattaki bi organizasyon için gelmiş olabilirler.

Biz teknik produksiyon firmasıyız.

Bysound, konserlerde , festivallerde , düğünlerde , açılışlarda , lansmanlarda , kongrelerde , mitinglerde, fuarlarda ve diğer tüm organizasyonlarınızda ürün kiralama ve teknik desteğin yanısıra dünyanın önde gelen otellerine ve kültür merkezlerine de teknik danışmanlık hizmeti vermektedir.

stadın lansman toplantısını da bu firma organize etmiş.

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 16:12:20 Birisi ]

Çevrimdışı ahmetx

bence üst katlarda ayakta maç izlenmez , çarşının yeni açık alt kata geçmesi lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers1903

Oradaki usta kolonlarimi boyuyor yoksa temizliyormu ,bu durumda kolonlar kaplanmayacak gibi :)

Çevrimdışı seckinturk

neye dayanarak yetersiz diye düşünüyorsun?
Bence yeterli
Mebranların delikleri dışarıdan belli oluyor, kanal tıkanırsa su taraftarın üstüne taşmaz mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Paylasildi mi ya da konusuldu mu bilmiorum ama mujdemi isterim :halay: ses sistemi calismalari da basliyor galiba..
27 sinde divan kurulu toplantısı var o yüzden gelmişte olabilir :D @DrmsAli

Çevrimdışı Erdem Çözer

:ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

bence üst katlarda ayakta maç izlenmez , çarşının yeni açık alt kata geçmesi lazım.

Gerçekten insanın başı dönüyor. O kadar dik üst katlar.

Çevrimdışı chucky

Kesinlikle

Çevrimdışı ers1903

Loca koltuklari siyah beyaz olmasi iyi olmuş ,piksele uyumlu olacak :)

Çevrimdışı serti67

yenı acık köprü korkulukları sıyah boyanır sanırım bu renk kalmaz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı iyimserure

oturup efendi gibi izlesinler onlar da. zaten bütün maç "kartal gol gol gol" diye bağırıp strese sokuyorlar takımı!

Çevrimdışı can1903

@Popular Demand Her maç 33.gomeze basıyoruz golden sonra evde açıyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı hakan1976

dün stadın önünden geçtim şöyle bir fikre kapıldım yanlışsa k bakmayın bu stad daha fazla yükselmesine yada genişlemesine gerek kalmadan daha fazla kapasiteye sahip olabilirmiş özellikle eski açık tarafındaki tribünler çok alçak kalmış sanırım orada izinle alakalı bir sorun olmuş ama buda bana tuhaf geldi çatının yüksekliği değişmiyorki tribünün yüksekliğinden anıtlar kuruluna ne stadın tamamı manzarayı ne kadar bozuyorsa o kadar bozuyor o taraftaki trübünün yüksekliğinin ne önemi olduğunu anlayamıyorum bana göre çok güzel bir stad oluyor herne kadar passolig almam desemde önümüzdeki sene mutlaka maça gideceğim çok özledim çünkü maça gitmeyi kapasite benim içimde hep bir burukluk yaratıyor çok rahat bir şekilde 55 bin kişiye ulaşılabilirmiş birileri diyebilirki dolmayabilir bana göre ilk 2 yılı geçiyorum bu sürede tüm maçlar full olur daha sonra senede 30 bin ortalamanın altına düşmez 30 bin de hiç boş gözükmez ama derbilerde vs stadın yaratacağı atmosferden bence çok şey kaybedeceğiz bu haliylede çok muhteşem olacağından eminim ama neyse uzatmıyım ufak ta olsa büyükte olsa yanından geçerken çok gururlanıyorum çok güzel oluyor inş çok büyük başarılara vesile olur

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı iyimserure

dün stadın önünden geçtim şöyle bir fikre kapıldım yanlışsa k bakmayın bu stad daha fazla yükselmesine yada genişlemesine gerek kalmadan daha fazla kapasiteye sahip olabilirmiş özellikle eski açık tarafındaki tribünler çok alçak kalmış sanırım orada izinle alakalı bir sorun olmuş ama buda bana tuhaf geldi çatının yüksekliği değişmiyorki tribünün yüksekliğinden anıtlar kuruluna ne stadın tamamı manzarayı ne kadar bozuyorsa o kadar bozuyor o taraftaki trübünün yüksekliğinin ne önemi olduğunu anlayamıyorum bana göre çok güzel bir stad oluyor herne kadar passolig almam desemde önümüzdeki sene mutlaka maça gideceğim çok özledim çünkü maça gitmeyi kapasite benim içimde hep bir burukluk yaratıyor çok rahat bir şekilde 55 bin kişiye ulaşılabilirmiş birileri diyebilirki dolmayabilir bana göre ilk 2 yılı geçiyorum bu sürede tüm maçlar full olur daha sonra senede 30 bin ortalamanın altına düşmez 30 bin de hiç boş gözükmez ama derbilerde vs stadın yaratacağı atmosferden bence çok şey kaybedeceğiz bu haliylede çok muhteşem olacağından eminim ama neyse uzatmıyım ufak ta olsa büyükte olsa yanından geçerken çok gururlanıyorum çok güzel oluyor inş çok büyük başarılara vesile olur
arkadaşlar hesaplamıştı eski açıkta kaybettiğimiz koltuk sayısı sadece 2000 civarında

Çevrimdışı ahmetx

oturup efendi gibi izlesinler onlar da. zaten bütün maç "kartal gol gol gol" diye bağırıp strese sokuyorlar takımı!
efendi gib ha :D

Çevrimdışı iyimserure

rahatlıkla 55000 olurdu derken başka bir projen varsa dinleyelim