Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eaglearena

arkadaslar denizbank yazısına ek olarak koltuk takılcakmı ? merdıvene yakın yerlerınde bahsedıyorum,yazı yarımmı kalacak,burdakı arkadaslar taamlancak dıyordu bır gelısme varmı bu konuda.

aynen abi yeni açık altta da öyle 2 yer vardı oraya koltuklar takılmış. 1 haftaya kalmaz eski açıktaki boş kısımda takılır.

Çevrimdışı mrred

Ulan vay anasına millet reklam yapacağım diye çift salto parende takla ne varsa atıyor biz de reklam yasağımız var diye kimliğimizi gizliyoruz :nargile:
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Forum yönetiminden rica ediyorum, imzaya beşiktaş ile ilgili negatif şeyler yazmak yasak olsun, takımla ilgili olumsuz görüşleri insanlar nasılsa forumda özgürce ifade ediyorlar değil mi, orda ifade etsinler.
Ayrıca geçen sene benzeri bir durum vardı @Yunus Emre Dökmeci arakadaşım da Biliç için olumsuz görüşlerini imzaya dökmüştü, kaldırtmıştık diye hatırlıyorum, kurallar herkese aynı uygulansın.
yasak zaten :bandit:
ama takan yok burası Beşiktaş forumu
Beşiktaşlılarda yasak çiğnemek için doğmuş gelde anlat
söylediğimizde kötü kişi oluyoruz insanlar düşünmeli attıkları adımın Beşiktaşa vereceği
zararı hesaplamalı. :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bizim taraftar sevinci ve  üzüntüyü de uçlarda yaşıyor o yüzden kırılmaz cam olsa iyi olur diyorum

İnönü'de hiç bir şey yoktu ve 1-2 münferit sahaya giren taraftar dışında (ve bu durum Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde de hem de Şampiyonlar Ligi'nde bile yaşanıyor) bir sorun yaşanmadı..

o yüzden de hiç bir şey olmasına gerek yok.. bence ağ bile olmayacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osvaldo nartallo

köşelerde kolonların açıkta kalan kısımları acaba boyanacak mı? bu şekliyle çirkin duruyorlar sanki.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Faik-1903 ‎@Karakartalpasha

:o_o: :nerd: :oha:

ya buna layık olacağız yada kurumsallaşıp Beşiktaş'a fayda sağlayacağız...
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 15:27:03 yoksul ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

:alala: bence  prekastalrin  boyanmasi sart  en azindan temizlesinelr  cok pis bir goruntu  var  su an orada  :akuma:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi artık 21.yüzyıldayız..Yapma etme .Kurumsallaşacaktık zamanında  o zaman 50-60 değil rakamlar farklı olacaktı.. kazanılan parayla sonuçta Beşiktaş için harcanacaktı..Forumdakiler hayır mı diyecekti buna...
kurumsallaşmakta maliyet demektir. İşin içine para girsin istemiyorum
paranın girdiği yere menfaatte giriyor. görmüyormusun 3 tane resim çekip yayınladılar
diye vampir oluyor insanlar. Beşiktaştan kan emmeye çalışıyorlar. Bazı arkadaşlar bilmeli bu kulüp
aldıklarınla değil verebildiklerinle ayakta duruyor. Kimisi maddi verir kimisi olmaz manevi verir
her katkı bu kulübü bir adım daha yukarı çıkaracaktır. Bazı arkadaşları zamanında burdan uzaklaştırdığımızda kimse anlam verememişti
şimdi neden yapıldığını anlayabiliyorlardır.

Çevrimdışı Serdar

Arkadaşlar bir konuda açıklama yapmam gerekiyor burdaki toplanan reklam paraları çüzzidir.
başladığından beri 10 dan fazla forma aldık iki köy okulu için dergi abonesi olduk bazı maçlar için
ihtiyacı olan arkadaşlara maç bileti aldık son iki aylık reklam gelirini drone parasına ekledik bu güne kadar reklam geliriyle
sunucu parası bile ödenmedi tamamı Beşiktaşa dolaylı yoldan iade edildi. tabi bu yapılanlara reklam geliri
yetmiyor. bunları göstererek yapmak olmaz. bu işi menfaat gözeterek yapmaya kalkan hiç kimse bu forumda
barındırılmıyor. Bunu deşifre ederek yapmıyoruz. Menfaat tesbit ettiğimizde forumdan uzaklaştırıyoruz.
Gerçi çoğunuz işin farkındasınızdır. Bazı arkadaşlar gelir buraya kendi siteleri vardır buraya geliş amaçları
kendi sitelerine hit çekmektir bunu farkediyoruz sonra siteyi inceliyoruz bunu menfaat için yapmıyorsa
Beşiktaş bayrağını sosyal medyada dalgalandıran herkesin başımızın üstünde yeri vardır. ama işin içinde
menfaat görürsek gerekeni yapıyoruz. Burası kimsenin her hangi bir şekilde rant sağlama yeri olmadı olmayacakta.
Burası taraftarın sesidir. Burdan tek kazanan Beşiktaş olmalı.

Herkes +1903 falan koyuyo, ne olduğunu bilmesemde bende koyayım bari @Necmi Abi. Herhalde iyi bir şeydir :ok:
Ayrıca kompozisyon dersi falan mı alıyosun abi, yazıların hem çok şey anlatıyor, hem roman gibi okudukça okuyasın geliyor hem de
ufak tefek hatalar olsada noktalama işaretlerin düzelmiş kısmen. Eski @Necmi  abi olsa 2 tane noktayla iş biterdi. :evillol:

Çevrimdışı harund1k3

Gecenlerde malum arkadasla alakali Necmi abi ozel olarak yazdi bana. yani adam oturdu gecenin 2 sinde mevzuyu anlatti. @Necmi abiyede aynisini soyledim, Besiktastan kendine rant saglamak isteyen kim varsa hepsinden nefret ediyorum. Besiktas bizim dert ortagimiz, mabedimiz, ortak sevgimiz. Biz sadece Besiktas'a destek olabiliriz. cebindeki son parasiyla deplasmana giden adamda, burada butun besiktaslilar stadi gorsun diye drone icin para toplayan adam da, stat iscileri guvenlik onlemi almiyor diye kendi kardesine bisey olacak gibi endiselenen adam da benim icin ayni degerde. Daha cok foto icin reklamlara tiklayin demek Besiktasa ve Besiktaslilara ihanet etmektir. Arkadasa parasi neyse verelim fakat millet bunu gorup Besiktasli falan demesin yeter ki. Cok ciddiyim bu adami bulup boyle diycem.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ErsinA.

bugün sadece kapalı ve eski açık tribünlerini gezebildim.

Locaların çoğunun kapısı kapalıydı. Açık olanlarda ise zemin parke döşemesi, duvar kağıdı, havalandırma menfezleri, anahtar/priz montajları bitmiş.

Mobilyalar yerleştiriliyordu.

Çevrimdışı harund1k3

paranın girdiği yere menfaatte giriyor. görmüyormusun 3 tane resim çekip yayınladılar
diye vampir oluyor insanlar. Beşiktaştan kan emmeye çalışıyorlar. Bazı arkadaşlar bilmeli bu kulüp
aldıklarınla değil verebildiklerinle ayakta duruyor. Kimisi maddi verir kimisi olmaz manevi verir
her katkı bu kulübü bir adım daha yukarı çıkaracaktır. Bazı arkadaşları zamanında burdan uzaklaştırdığımızda kimse anlam verememişti

Kesinlikle burada resim paylasmak, bilgi vermek, video cekmek besiktasa hizmettir. Besiktas para kazansin istiyorsaniz http://www.kartalyuvasi.com.tr/ bir tik uzagimizda.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

,

e tamam işte birde forumdakilere sor bakalım..böyle 1-2 forma almak mı yoksa büyüyüp 500 formamı...Foruma bir kulak ver bence...

Çevrimdışı ahmetx

Bizim taraftar sevinci ve  üzüntüyü de uçlarda yaşıyor o yüzden kırılmaz cam olsa iyi olur diyorum

o kırılmaz camda bizimkiler ne kafa kol kırarlar  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Afrasiyab

beklentiyi arttırmak adına kasti olarak pazartesi eski açık üstü membran kapanmış olur diyorum  :steamed:  :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

bugün sadece kapalı ve eski açık tribünlerini gezebildim.

Locaların çoğunun kapısı kapalıydı. Açık olanlarda ise zemin parke döşemesi, duvar kağıdı, havalandırma menfezleri, anahtar/priz montajları bitmiş.

Mobilyalar yerleştiriliyordu.
Bilgiler için teşekkürler.

Çevrimdışı ZEKI

Samet sen ben bile kongre üyesiyiz be,30 bin küsür adam var bizim gibi şu kongre üyelerinin kendini başkan havalarında zannetmesi inanılmaz komik :D :D
bende divan uyesiyim benim bile aklima gelmez kongre veya divan ıyesi olunca ne degisiyorki taraftardan ne farkimiz var ? sadece oy kullaniyoruz. Ahkam kesmeler tehdit etmeler nedir?

Çevrimdışı Ogün

Bu membranlarda ki Vodafone yazısı için nasıl bi işlem yapilacak?

Çevrimiçi Necmi

o kırılmaz camda bizimkiler ne kafa kol kırarlar  :)
ben başakşehirde test ettim :D
esniyor darbeyi emiyor :bandit:
bayağı sağlam :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

:alala: bence  prekastalrin  boyanmasi sart  en azindan temizlesinelr  cok pis bir goruntu  var  su an orada  :akuma:
yorgo_d(geodem) artık çok geç , prekastlar neden pis olsun kalıp döküp betonlamadık ki Konya stadı gibi .  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Forum yönetiminden rica ediyorum, imzaya beşiktaş ile ilgili negatif şeyler yazmak yasak olsun, takımla ilgili olumsuz görüşleri insanlar nasılsa forumda özgürce ifade ediyorlar değil mi, orda ifade etsinler.
Ayrıca geçen sene benzeri bir durum vardı @Yunus Emre Dökmeci arakadaşım da Biliç için olumsuz görüşlerini imzaya dökmüştü, kaldırtmıştık diye hatırlıyorum, kurallar herkese aynı uygulansın.
forum ayarlarindan baskalairnin imzalairni gormeyebiliyorsunuz, tavsiye ederim sozkul abi

Çevrimdışı tangaz

bu arada sanırım prekastlarda numaralı tarafında ilerliyor çok kalmadı galiba...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Popular Demand

Arkadaşlar bir konuda açıklama yapmam gerekiyor burdaki toplanan reklam paraları çüzzidir.
başladığından beri 10 dan fazla forma aldık iki köy okulu için dergi abonesi olduk bazı maçlar için
ihtiyacı olan arkadaşlara maç bileti aldık son iki aylık reklam gelirini drone parasına ekledik bu güne kadar reklam geliriyle
sunucu parası bile ödenmedi tamamı Beşiktaşa dolaylı yoldan iade edildi. tabi bu yapılanlara reklam geliri
yetmiyor. bunları göstererek yapmak olmaz. bu işi menfaat gözeterek yapmaya kalkan hiç kimse bu forumda
barındırılmıyor. Bunu deşifre ederek yapmıyoruz. Menfaat tesbit ettiğimizde forumdan uzaklaştırıyoruz.
Gerçi çoğunuz işin farkındasınızdır. Bazı arkadaşlar gelir buraya kendi siteleri vardır buraya geliş amaçları
kendi sitelerine hit çekmektir bunu farkediyoruz sonra siteyi inceliyoruz bunu menfaat için yapmıyorsa
Beşiktaş bayrağını sosyal medyada dalgalandıran herkesin başımızın üstünde yeri vardır. ama işin içinde
menfaat görürsek gerekeni yapıyoruz. Burası kimsenin her hangi bir şekilde rant sağlama yeri olmadı olmayacakta.
Burası taraftarın sesidir. Burdan tek kazanan Beşiktaş olmalı.

Eminim bunun herkes farkındadır abi. Üstelik bu işlerin mutfağında biri olarak sunucu maliyetlerini biliyorum ama çoğu arkadaşımız tahmin bile edemez ne kadar masraflı olduğunu.
Beşiktaşlı adama yakıştıramıyorum ben menfaatçiliği. Gerçekten kanıma dokunuyor, renklileri karaktersiz ve yüzsüz olarak biliriz ya, ondan yakıştıramıyorum.

Bu arada inceleyin abi benim siteyi de örnek teşkil etmesi açısından, menfaatsiz reklamsız hatta amaçsız :evillol:
33gomez.com  :super:
          [img width=41