Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5791449 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

bugün sadece kapalı ve eski açık tribünlerini gezebildim.

Locaların çoğunun kapısı kapalıydı. Açık olanlarda ise zemin parke döşemesi, duvar kağıdı, havalandırma menfezleri, anahtar/priz montajları bitmiş.

Mobilyalar yerleştiriliyordu.
fotograflar icin tesekkurler @Birisi

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Eminim bunun herkes farkındadır abi. Üstelik bu işlerin mutfağında biri olarak sunucu maliyetlerini biliyorum ama çoğu arkadaşımız tahmin bile edemez ne kadar masraflı olduğunu.
Beşiktaşlı adama yakıştıramıyorum ben menfaatçiliği. Gerçekten kanıma dokunuyor, renklileri karaktersiz ve yüzsüz olarak biliriz ya, ondan yakıştıramıyorum.

Bu arada inceleyin abi benim siteyi de örnek teşkil etmesi açısından, menfaatsiz reklamsız hatta amaçsız :evillol:
33gomez.com  :super:

Çok iyiymiş eline sağlık  :D :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı eronimo18

:) Bazen tv'de Fiorentina maçlarını izlerken denk geliyorumda o bölümde taraftarlar adeta çıldırıyorlar,

cama vuruyorlar ama bir şey olmuyor  :) Tabi bunlar stadı yapanlar ve yönetim tarafından çoktan planlanıp

karara bağlanmıştır. Stadın bitimine  zaten az kaldı biraz daha sabredip göreceğiz nasıl olacağını

ben başakşehirde test ettim :D
esniyor darbeyi emiyor :bandit:
bayağı sağlam :tabe:

o kırılmaz camda bizimkiler ne kafa kol kırarlar  :)
HADİD - 20

Çevrimdışı ahmetx

bu arada sanırım prekastlarda numaralı tarafında ilerliyor çok kalmadı galiba...
prekastlar biteli 1 yıl oldu üstad @tangaz   :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serjo

Mir köşeleri düzenledi
çok güzel görünüyor  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı denilanz

forum ayarlarindan baskalairnin imzalairni gormeyebiliyorsunuz, tavsiye ederim sozkul abi
Ben de öyle yaptım, kafam rahat. Gerçi tapatalk ile giriyorum çoğunlukla ama masaüstünden girince de hiçbir karışıklık olmuyor, rahat rahat okuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Loca ,vip,yedek kulübesi ve basın koltuklarını yayınladık kimseden ses çıkmadı  :D Herhalde kimse oturmayacağı için ilgilenilmedi   :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DrmsAli

Paylasildi mi ya da konusuldu mu bilmiorum ama mujdemi isterim :halay: ses sistemi calismalari da basliyor galiba..

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada bizim taraftar koltuklarından TUV sertifikası kaldırılmış .

Çevrimdışı martin40

Loca ,vip,yedek kulübesi ve basın koltuklarını yayınladık kimseden ses çıkmadı  :D Herhalde kimse oturmayacağı için ilgilenilmedi   :bandit:

Deplasman yasagi var abi, ben giremiyorum stada  :D

Mizah budur  :sevinc

:icool:

Çevrimdışı denilanz

Birkaç sayfa geçince "Noldu bizim yedek kulübesi, loca, vip koltukları, belli olmadı mı" diye soran olur.

Bu arada sağol abi paylaştığın için.

Çevrimdışı DrmsAli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Guncel bu arada
sadece ses değil led panel de kuruyorlar  :) .Açılış organizasyonuyla ilgili olabilir.

Çevrimdışı Emre_ZA

forum ayarlarindan baskalairnin imzalairni gormeyebiliyorsunuz, tavsiye ederim sozkul abi

@ZEKI abi nereden yapılıyor bu bulamadım, bir tarif eder misin? Gerçekten görmek istemiyorum bu sözü, ısrarla tutmanın da ne anlama geldiğini anlamıyorum. Eğer sonunu getiremeyecekse Şenol hoca, "Ben imzaladığı tarihte demiştim, haklı çıktım" demek için mi? Anlamıyorum..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devyarasa.

Kolonların uzunluğu ilk kez bu kadar dikkatimi çekti. Emekçi abi Köksal Baba değilse baya varmış be :bandit:

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 15:58:59 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Erdem Çözer

Paylasildi mi ya da konusuldu mu bilmiorum ama mujdemi isterim :halay: ses sistemi calismalari da basliyor galiba..

:halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

koltuklar 45 cm olmuş  :busted_cop:
Kapasiteye farki ne olur ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı ahmetx

Guncel

videoda konuşulanlar ilginç

basketbol sahası gibi , çok dikmiş , düşecek gibi geliyor ,burda zıpladıklarını düşünebiliyor musunuz ? diyor.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı seckinturk

Ben de birşey sorayım, bu mebranlar dan kar nasıl eriyecek? Eridi diyelim ya da çok şiddetli yağmurda mebranlar arasındaki kanallar suyu tahliye edebilecek mi? Bana çok yetersiz gibi geldi

Çevrimdışı ahmetx