Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796543 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Ek olarak bizim maratonlar Juve den daha yakin

Juve maraton: 7.50 m diye hatırlıyorum

Vodafone arena Maraton : 6.15 m
Toki ve ulkerin zemin trubun farklarini biliomusun ? netten bakmistimda pek elle tutulur bi sey bulamadim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı koray1903

Borular sahaya inmiş, çekemeyenlere gelsin o borular !!

Çevrimdışı Necmi

Yanlış anlaşılmış resimler silinmiş özür dilenmiş daha niye uzatılır ki bu konu?
konu bu değil ortada yanlış anlaşılma falan yok buraya yüklenen her resimi filigran yoksa beş dakika sonra
onun sitesinde görürsün filigran koyup yayınlar sonrada tepki verirsen ben istediğimi alıp yayınlarım diyor.
ha bu bizim için önemlimi kesinlikle değil zaten amaç Beşiktaş taraftarının görmesiyse ne sakınca olur.
sen merak etme o drone çekimlerini kimin çektiğini gayet iyi biliyorlar ve bilinçli olarak alıp yayınladılar.
genede kaldırmazlardı ama o çekimlerin kimin tarafından yapıldığı bütün internet kullanıcısı Beşiktaşlılar
tarafından biliniyor. Burdan bunun Taraftar tarafından tepkiyle karşılanacağını söylediğimiz için kaldırdılar.
Çekindikleri bu oldu aslında yoksa sallamazlardı.
Yok ters olan gelip burda tehdit etmesi oldu neymiş kulübe şikayet edip kaldırtacakmış tüm resimleri :D
şikayet etmesine gerek yokki kulüp zaten takip ediyor burayı sakıncalı bir şey yapsak haber sitesinde telefonlarımız zaten var
Biz çektiğimiz her fotonun altına çeken kişinin ismini koyuyoruz. kimseden gizli resim çektirmiyoruz onların yaptığı gibi
foto çekmek için stadda kusurda aramıyoruz Beşiktaşa zararı dokunabileceğini düşündüğümüz hiç bir fotoyuda
burda yayınlamayız Bizim için önce Beşiktaş gelir onlar gibi hit çekmek için özellikle sorun olan resimleri
 çekmeye yayınlamaya çalışmıyoruz. adam baretsiz birini görse vurgulayarak çeker resmi stadda bir kusur görse her köşesinden
pozlar resim çekerken birinci önceliği kusur aramaktır. Bu çabalar 3 tane fazladan adamı sitesine çekip hit kazanmak içindir
bunun Beşiktaşa vereceği zarar zerre umrunda olmaz. Burda bir resmi yüklendiğindede sosyal medyadan ağır hakaret ve
küfür ediyor. en doğrusu ne adını anmak nede resmini yayınlamak
Arkadaşlar bizim için önce Beşiktaş gelir. Beşiktaşa destek olan taraftarla bilgi paylaşımı yapan her sitenin bizim başımızın üzerinde
yeri vardır. Seve seve tanıtımlarını yaparız. ama asla göz yumamayacağımız bir şey varsa bunu menfaat sağlamak için yapanlardır.
Burda asla bu tip kişilere ve sitelere izin verilmeyecek.  @osman1903

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Daha öncelerden paylaşılmıştı. Loca şöyle böyle diye diye kafalar karışmış hatırlatmakta fayda var. Korkmayın gençler o stad dolsun nah böyle görüntü olacak.

Bu sezon açılışında olmasa bile ağustosta yapılacak büyük açılışta (barça olacak galiba) tüm statta bu türlü bir organizasyonun yapılması şart bence.  :photo:
Şahane bir görüntü gerçekten,

şu anda hayal ediyoruz. Ama gerçekler yakında bizim olacak.  :halay: :sevinc

Çevrimdışı Necmi

%100 paint terk adlı çalışmam...şimdiden özür dilerim....
paint terk sayılmaz bütünlemeye kaldı diyelim :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre_ZA

SIS evet çok profesyonel çalışıyor ve hızlı ama yapılacak iş de çok. Ben kazı işlerinin cuma günü biteceğini düşünüyorum. Dolayısıyla daha önce 10 Mart gibi çimi görürüz diyordum şimdi 15-20 Mart gibi görürüz diyorum. 10 gün de hibrit çakılma işi (yapılırsa) Mart sonu-Nisan başı gibi sahayı devralırız. Hibrit çakma yapılmazsa 15-20 Mart arası..

9 Nisan'a 45 gün kaldı
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Necmi

Toki ve ulkerin zemin trubun farklarini biliomusun ? netten bakmistimda pek elle tutulur bi sey bulamadim

toki bize yakın değerlerde ama ülker rezalet
zaten C60 görüş açısı yüzünden mesafeler çok uzak
tam mütahit kafasıyla yapılmış bir stadyum köşeler
kayıp görüş açısı kötü koltuklar çok sık ve dar son açılan stadyumlardan sonra
ülkenin kötü stadları arasına girmeye aday Toki kalite olarak düşük ama
proje olarak iyi bir stadyum çok daha iyi yapılabilirdi o aralar
renkliler kapı kapı dolaşıp ağlamaktan stadı nasıl güzelleştiririz diye düşünememiş.
bunu ben demiyorum bizzat toki başkanı söylemişti :D
ülkere kötü dediğime bakmayın çamur atmak için söylemiyorum yoksa feneri sıçratmak için büyük katkı vermişdir.
ekmeğini çok yediler darısı bizim başımıza

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Toki Maraton : 6.05 m

Toki kale arkasi : 8.02 m

Fb maraton : 9 m

Fb kale arkasi : 10 m
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Apocalyptica

toki bize yakın değerlerde ama ülker rezalet
zaten C60 görüş açısı yüzünden mesafeler çok uzak
tam mütahit kafasıyla yapılmış bir stadyum köşeler
kayıp görüş açısı kötü koltuklar çok sık ve dar son açılan stadyumlardan sonra
ülkenin kötü stadları arasına girmeye aday Toki kalite olarak düşük ama
proje olarak iyi bir stadyum çok daha iyi yapılabilirdi o aralar
renkliler kapı kapı dolaşıp ağlamaktan stadı nasıl güzelleştiririz diye düşünememiş.
bunu ben demiyorum bizzat toki başkanı söylemişti :D
ülkere kötü dediğime bakmayın çamur atmak için söylemiyorum yoksa feneri sıçratmak için büyük katkı vermişdir.
ekmeğini çok yediler darısı bizim başımıza

Abi görüş açısı bozukluğu konusunda kimse kayseri stadının elne su dökemez:) rezalet taç çizgilerini görmek için ayağa kalkman gerek köşeleri geçtim:)

Çevrimdışı Popular Demand

konu bu değil ortada yanlış anlaşılma falan yok buraya yüklenen her resimi filigran yoksa beş dakika sonra
onun sitesinde görürsün filigran koyup yayınlar sonrada tepki verirsen ben istediğimi alıp yayınlarım diyor.
ha bu bizim için önemlimi kesinlikle değil zaten amaç Beşiktaş taraftarının görmesiyse ne sakınca olur.
sen merak etme o drone çekimlerini kimin çektiğini gayet iyi biliyorlar ve bilinçli olarak alıp yayınladılar.
genede kaldırmazlardı ama o çekimlerin kimin tarafından yapıldığı bütün internet kullanıcısı Beşiktaşlılar
tarafından biliniyor. Burdan bunun Taraftar tarafından tepkiyle karşılanacağını söylediğimiz için kaldırdılar.
Yok ters olan gelip burda tehdit etmesi oldu neymiş kulübe şikayet edip kaldırtacakmış tüm resimleri :D
şikayet etmesine gerek yokki kulüp zaten takip ediyor burayı sakıncalı bir şey yapsak haber sitesinde telefonlarımız zaten var
Biz çektiğimiz her fotonun altına çeken kişinin ismini koyuyoruz. kimseden gizli resim çektirmiyoruz onların yaptığı gibi
foto çekmek için stadda kusurda aramıyoruz Beşiktaşa zararı dokunabileceğini düşündüğümüz hiç bir fotoyuda
burda yayınlamayız Bizim için önce Beşiktaş gelir onlar gibi hit çekmek için özellikle sorun olan resimleri
 çekmeye yayınlamaya çalışmıyoruz. adam baretsiz birini görse vurgulayarak çeker resmi stadda bir kusur görse her köşesinden
pozlar resim çekerken birinci önceliği kusur aramaktır. Bu çabalar 3 tane fazladan adamı sitesine çekip hit kazanmak içindir
bunun Beşiktaşa vereceği zarar zerre umrunda olmaz. Burda bir resmi yüklendiğindede sosyal medyadan ağır hakaret ve
Arkadaşlar bizim için önce Beşiktaş gelir. Beşiktaşa destek olan taraftarla bilgi paylaşımı yapan her sitenin bizim başımızın üzerinde
yeri vardır. Seve seve tanıtımlarını yaparız. ama asla göz yumamayacağımız bir şey varsa bunu menfaat sağlamak için yapanlardır.

:claps: :claps: :claps: :claps:
          [img width=41

Çevrimdışı Erhan

Tribün-saha arası boşluklar dolduruluyor :claps:

Çevrimdışı Erdem Çözer

baştan sona :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mustafa.kuru

@Necmi
Adliye personeliyim, çocuk görüşmesini beklerken yaptım :)
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Popular Demand

SIS evet çok profesyonel çalışıyor ve hızlı ama yapılacak iş de çok. Ben kazı işlerinin cuma günü biteceğini düşünüyorum. Dolayısıyla daha önce 10 Mart gibi çimi görürüz diyordum şimdi 15-20 Mart gibi görürüz diyorum. 10 gün de hibrit çakılma işi (yapılırsa) Mart sonu-Nisan başı gibi sahayı devralırız. Hibrit çakma yapılmazsa 15-20 Mart arası..

9 Nisan'a 45 gün kaldı

Niye Bursaspor ile yapıyoruz açılışı?
          [img width=41

Çevrimdışı samet-53

Güncel, Ergin Arslan twitterından alıntıdır.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ahmetx

Toki Maraton : 6.05 m

Toki kale arkasi : 8.02 m

Fb maraton : 9 m

Fb kale arkasi : 10 m
fb 11 m ye 13 m .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

led panel için ne düşünüyorsun @Necmi abi  :bandit:
ben isterim  :D gayet güzel duruyor tabi 360 yapılacaksa bunun için izin alınamıyordu
yanlız bildiğim kadarıyla dış reklam hakları vodafone ait bundan bizim bir kazancımız olmazsa gereksiz olursa
ala derim boşverin takılmayın böyle şeylere o borç üfleyerek kapanmaz Şampiyon olmak
şl ye katılmak bol sponsor almak mümkün olduğu kadar reklam gelirlerini arttırmak taraftarın maçlara gelmesi ve
kartal yuvalarına imkanları dahilinde yüklenmesi bizim borçlarımızı kısa sürede eritmemizi sağlayacaktır.
bu borçlar altında bunları başardığımıza göre borcu olmayan bir Beşiktaşı düşünün doğru yoldan geldikten sonra
sizde her gelire gelsin dersiniz :bandit: beğenmek falan bunlar şu anki durumumuz için gereksiz boş laflar
karnımı doyuramazken üstümdeki kıyafetin uyumunamı bakayım  @ahmetx ha ilerde paraya ihtiyacımız olmaz
o zaman bu tip şeyleri daha rahat sorgularız.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Suan bizim zemine yapılan uygulama bursanın zeminine yapılmısmıydı ? Bilgisi olan varmı.

Fikret Başkan burayi okuyosa bunun gibi akan led'ler yaptirir Resmi kopyalayip,  foruma ve sosyal medyalara yukleyelim, farkındalık olusturalim ;) Akan led muazzam duruyor, hemde burdan yılda en az 2 milyon euro (tahminim) gelir elde ederiz! Eline sağlık @emreguler

Uyuma,
Kopyala,
PAYLAȘ

Çevrimdışı ahmetx

Ümraniye ile birlikte hibrit çimin bize maliyeti 5,2 milyon € . Yıllık bakım maliyeti ise 600 bin €. Türkiye de başka hiç bir takım zemine bu yatırımı yapmaz rahat olun  :D

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum,yakın zamanda stad içinden gelen fotoğrafların hepsi yeni açık-kapalı üst köşeden çekilme.muhtemelen diğer taraflardan tribünlere giriş yasaklandı.

Çevrimdışı Efe

Niye Bursaspor ile yapıyoruz açılışı?
bursayla yapilmayacak bence özel mac yapilacak diye dusunuyorum acilis ilk mac lig maci olmayacaktır milli takim arasindan dondukten sonra hafta ici bi ozel mac yapilabilir 5 nisan sali stad özel etkinlile acilabilit
Şampiyon Beşiktaş JK