Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Popular Demand

Forumdan üyeliği silinen karakartalpasha'nın bana attığı mail:

Selam abicim. Seninle konuşmak istememin sebebi, dün bir olay yaşandı. Twitter'dan bana bir arkadaş 2 resim yolladı Vodafone Arena ile ilgili. Bende bu resimleri RT yapıp ayrıca Mustafa'ya Yasaklı Link) söyledim. Bunları paylaşabilirsin diye.
Sonradan Mustafa bana kendisini Besiktas Arena'dan aradıklarını ve forumda hırsız dediklerini söyledi. Ancak Mustafa'nın suçu yok. O resimleri ben başka arkadaştan gelince kendisine ilettim. Sitede de bu konuda tartıştım. Daha önce siteden kaydınız silinemez bu mümkün değil diyorlarken birde baktım kaydım silinmiş. Cevapları okuyamadım. Ancak kimle tartıştığıma dikkat etmedim. Sanırım bu resimleri çeken senmişsin. Eğer seni kırdıysam özür dilerim. Aryıca Mustafa'nın bu konuda hatası yok. Olay tamamen benim O'na resimleri paylaşabilirsin dememle ilgili. Bazen yaptığım RT'leri başka sitelerde alıp paylaşıyor. Ancak ilk kez böyle bir tepki geldi. Bun konuda seni kırdıysak tekrar özür dilemek istiyorum. Ayrıca Mustafa'ya da kızmamanı rica ediyorum. Bu arada Mustafa ile yakın olduğumu düşünebilirsin ama inan ne Mustafa ne de başka bir site ile ilgim yok. Kendi internet haber sitem (xxxxx) haricinde tek düşüncem Beşiktaş'lıların doğru bilgiyi alması ve Vodafone Resimlerine bakıp mutlu olmasıdır.

Benim cevabım:
Merhaba.
Mustafa arkadaşımız da twitter'dan yazmış zaten bunları ve olay anlaşıldı.
Art niyet olmadıktan sonra benim için sıkıntı yok. Daha hassas olunursa bu konularda kimse kimseyi kırmamış olur.
Saygılar.

Kamuoyunu aydınlatma platformuna saygılarımla  :biggrinking:
          [img width=41

Çevrimdışı denilanz

@tunca.ayyildiz  teşekkürler fotolar için.

Senin fotolarda dikkatimi çekti, Alt çıkış yarığının duvarına bitişik koltuklar C60 olmuş galiba?
Gerçekten ya! İyi yakalamışsın abi, hakikaten ne olacak o kısımların hali?

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Necmi abi bizim simdiki yeni acık eski yeni acıktan dahamı yüksek ?

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Tribünlerin saha çizgisine mesafesi önceden açıklanan aralıklarda mı olacak yoksa değişen bir şey oldu mu. Juventus kale arkalarının sahaya mesafesi çok yakın, müthiş görünüyor.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı denilanz

Çıkış kapısının hemen arkasındaki koltuktakiler de duvar yüzünden göremez gibi sanki. Tıraş isteyecek gibi o duvarlar. Aslında tıraşlayıp cam yapsalar daha güzel olurdu.

Çevrimdışı ahmetx

Gerçekten ya! İyi yakalamışsın abi, hakikaten ne olacak o kısımların hali?
yırtığın duvar korkuluğu traşlanması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enemy1903

yeri burası değil ama bjkas hisseleri 2 günde 5.85 ten 4.64 e geriledi.birileri güzel vurdu,biz avucumuzu yaladık.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

@tunca.ayyildiz  teşekkürler fotolar için.

Senin fotolarda dikkatimi çekti, Alt çıkış yarığının duvarına bitişik koltuklar C60 olmuş galiba?

Hakikaten abi ben de sen söyleyince farkettim şimdi. Fotoğrafı staddaki bir arkadaşımdan rica etmiştim, kendim orada olmadığım için bilmiyorum nasıl...Bir sorayım bakalım ne diyecek.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı YunusEmre

yırtığın duvar korkuluğu traşlanması lazım.

C90'da ama saha çizgilerini görmek değil mi.. saha kenarına yapılan beton işini kıstas olarak alırsak çizgiler biraz daha içte olacak ve standart sağlanmış olacak diye düşünüyorum..

Çevrimdışı raichu

C90'da ama saha çizgilerini görmek değil mi.. saha kenarına yapılan beton işini kıstas olarak alırsak çizgiler biraz daha içte olacak ve standart sağlanmış olacak diye düşünüyorum..
öyle de abi yine kurtarmazmış gibi duruyor sanki

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi bizim simdiki yeni acık eski yeni acıktan dahamı yüksek ?
Hayir ayni boyda :tabe:

Stadin yukseklik siniri eski yeni acik tribun baz alinarak verildi ve stad o yukseklik baz alinarak insaa edildi

Tabi biz stadi eski yeni acik tribun boyunda insaa edebilmek icin zemini 5 metre kazip asagi indik o ayri konu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

öyle de abi yine kurtarmazmış gibi duruyor sanki
Bence de kurtarmaz da nasıl atlandı bu?  Merdiveni kapıya komşu olarak yapsalardı keşke. Diğer yırtıklarda öyle çünkü. Gerçi öyle olsa bile otururken engel olabilir duvar.

Çevrimdışı cadavra

Koltuklara son ayar cektikletinde duzenleme felan acaba yer acilip fazla koltuk takma olayini ordami tespit edicekler

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

evet aynen dediğin gibi ama orda sıkıntı olacak gibi duruyor .

Çevrimdışı YunusEmre

evet aynen dediğin gibi ama orda sıkıntı olacak gibi duruyor .

ayağa kalksak C120 olur  :evillol: bir hata varsa düzeltilir umarım inş zaten ayakta izlerler sıkıntı olmaz demezler de düzeltirler varsa sorun..

Çevrimdışı cadavra

Bu arada baskan iyi ki tarih vermio hea işte goruyoruz arkadaslar yagmur oldu yas oldu tak mebran bugun takilmadi tarih vermis olsaydi bi gun geriden gelicektik muhtemelen bizim cakallarda vay efendim soyledin tarih yine olmadi die hepsi atlayacakti doga sartlarina bagli isimiz kalmadiginda versin o daha saglikli olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

ayağa kalksak C120 olur  :evillol: bir hata varsa düzeltilir umarım inş zaten ayakta izlerler sıkıntı olmaz demezler de düzeltirler varsa sorun..
Otururken göremedik mi ne anladık. Kimse oturmaz vallahi. Yalnız aynı sıkıntı çıkış kapılarında da olabilir gibi. Komşu olarak koltuk yok o kısımlarda ama yine de özellikle alt katlarda sıkıntı yaratabilir. İçeri girecek ilk kişiden ricamız olsun, o kısımlarda oturup göz hizasından fotoğraf çeksin.

Çevrimdışı Afrasiyab

sahanın çim deseninin nasıl olacağı ile ilgili hiç bilgi paylaşıldı mı bilen var mı acaba?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Açılışta Ateş'li bir şeyler olacak diyim gerisini siz anlayın  :)

bunun gibi sonu olmasında
 :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Forumdan üyeliği silinen karakartalpasha'nın bana attığı mail:

Selam abicim. Seninle konuşmak istememin sebebi, dün bir olay yaşandı. Twitter'dan bana bir arkadaş 2 resim yolladı Vodafone Arena ile ilgili. Bende bu resimleri RT yapıp ayrıca Mustafa'ya (@ALI RIZA Tarafından Yasaklandı) söyledim. Bunları paylaşabilirsin diye.
Sonradan Mustafa bana kendisini Besiktas Arena'dan aradıklarını ve forumda hırsız dediklerini söyledi. Ancak Mustafa'nın suçu yok. O resimleri ben başka arkadaştan gelince kendisine ilettim. Sitede de bu konuda tartıştım. Daha önce siteden kaydınız silinemez bu mümkün değil diyorlarken birde baktım kaydım silinmiş. Cevapları okuyamadım. Ancak kimle tartıştığıma dikkat etmedim. Sanırım bu resimleri çeken senmişsin. Eğer seni kırdıysam özür dilerim. Aryıca Mustafa'nın bu konuda hatası yok. Olay tamamen benim O'na resimleri paylaşabilirsin dememle ilgili. Bazen yaptığım RT'leri başka sitelerde alıp paylaşıyor. Ancak ilk kez böyle bir tepki geldi. Bun konuda seni kırdıysak tekrar özür dilemek istiyorum. Ayrıca Mustafa'ya da kızmamanı rica ediyorum. Bu arada Mustafa ile yakın olduğumu düşünebilirsin ama inan ne Mustafa ne de başka bir site ile ilgim yok. Kendi internet haber sitem (xxxxx) haricinde tek düşüncem Beşiktaş'lıların doğru bilgiyi alması ve Vodafone Resimlerine bakıp mutlu olmasıdır.

Benim cevabım:
Merhaba.
Mustafa arkadaşımız da twitter'dan yazmış zaten bunları ve olay anlaşıldı.
Art niyet olmadıktan sonra benim için sıkıntı yok. Daha hassas olunursa bu konularda kimse kimseyi kırmamış olur.
Saygılar.

Kamuoyunu aydınlatma platformuna saygılarımla  :biggrinking:
Mesele hala yanlış anlaşılıyor. Sıkıntı resim paylaşılması değil ki. Bunu defalarca anlattık. Kendine gönderilen bir resmi neden kendininmiş gibi paylaşıyor insanlar. Üçüncü dördüncü kişilere neden servis ediyor. Çok mu zor oraya isim yazmak. Neyi eksilir ki.