Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı grlsyr

stadyumun her kosesinin gayet yerinde tercihlerle sekillendirildiginin ve muhtesem bir yapinin ortaya ciktigini dusunuyorum genel olarak. sade ve muazzam bir yapi ama bu ledlere kanim isinmadi sanki, ne bileyim bir bitsin de bir daha bakalim. olmasa da olabilir bence. sadeligini belki bozabilir ama deneme asamasinda sanirim bir bitsin onu da kotarirlar insallah :icool:

Çevrimdışı tugozcan

Her araliga koyacaklar mi bu ledlerden :) boyle tek 1 tane veya seyrek konulursa hos durmaz bence.

Çevrimdışı ZEKI

Bence deneme amacli konmustur daha eklemeler olacaktir. 360 scoreboard gibi ... videoyu da begendim

Çevrimdışı serti67

acaba nekadar bır alana yapacaklar bunu tum kolon araları olurmu reklamda alınır görüntüde cırkın ve yapıyı bozan bır malzeme degıl
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı eagleizm

Yalnız bunlardan fazlaca konulursa ve bunlara reklam alma izni de çıkarsa büyük gelir elde edebiliriz.(Tahminim sadece maç günü çalışılmasına izin verirler ki saçma olur:)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Efe

Efe  sen bilirsin o  led  ekranlar  orada  mi  kullanilacak ?
valla bende ilk goruyorum reklam panosu olarak kullanacaklar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yalnız bunlardan fazlaca konulursa ve bunlara reklam alma izni de çıkarsa büyük gelir elde edebiliriz.(Tahminim sadece maç günü çalışılmasına izin verirler ki saçma olur:)
iceri koy al sana scoreboard olsun olmaz mi ?

Çevrimdışı Emre.Guler

Bunlar gündüz cok cirkin gözükecek biliosunuz dimi.  Sabah Faruk paylaşmıştı kafes gibi.  Açılışa özel geçici birsey olabilir.  Çift tarafli oldugunu sanmiyorum.  Ve eger tek tarafsa reklam alamazsin maz gunu disarda yazan icerden gozukmez gozukse bile ters okunur.  Bence gecici açılış icin

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

yokmu resmilerden ayrıntı yakalayıp yapan fırmayı felan bulup soru yağmuruna tutsak da nası bır uygulama yapılacak bılsek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mehmetcan1903

Her araliga koyacaklar mi bu ledlerden :) boyle tek 1 tane veya seyrek konulursa hos durmaz bence.

bu led işi sadece orda veya sadece stadın 4 köşesinde olacaksa güzel durmaz hem küçük.. ama bütün aralıklara koyarlarsa stadı dolaşmış olur çok harika şeyler yapılır hem aralıklar kapanmış, hemde görsel şölen olmuş olur  :ok:

Çevrimdışı Turco

Led ekran deneniyor.

kaliteli birşey koysalardı bari, görüntü hoş değil piksel piksel daha yüksek çözünürlüklüsü yok mu bunların ?

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

O çatıdaki şeyin geri sayım için kullanılacağını düşünüyorum
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı serti67

bak buda mantıklı ama her kolon arası ıyı bır çözünürlükte görüntü yapsalar da süper olurmuş
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bencede 4 köşeye koyarlar ve geri sayım için kullanılır  :ishock:

Çevrimdışı yigitcan1903

Sürekli durması hoşuma gitmez açıkçası
Sadeliğini bozuyo gibi dış cephenin
Neyse bekleyelim bakalım

Çevrimdışı Hamza

Bunlar gündüz cok cirkin gözükecek biliosunuz dimi.  Sabah Faruk paylaşmıştı kafes gibi.  Açılışa özel geçici birsey olabilir.  Çift tarafli oldugunu sanmiyorum.  Ve eger tek tarafsa reklam alamazsin maz gunu disarda yazan icerden gozukmez gozukse bile ters okunur.  Bence gecici açılış icin

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aksine bence gündüz de güzel olur. Hem alttaki korkuluklarla bütünlük sağlar hem de siyah çatı kolonlarinin daha az görünmesini sağlar. Gerçi görmeden kesin bişey söylemek doğru olmaz senin dediğin de olabilir  :)

Çevrimdışı aziz1903

Bence deneme amacli taktilar bugun acilis icin veya kulup stat duyurulari icin kullanilir ancak cok kucuk buyuk olmasi lazim kotu duruyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forum ışık saçıyor bu gün herkesin keyfi yerinde :)
Beşiktaş iyiyse bizde iyiyiz abi :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Bence deneme amacli taktilar bugun acilis icin veya kulup stat duyurulari icin kullanilir ancak cok kucuk buyuk olmasi lazim kotu duruyor

doğruu buda olabilir geri sayım gibi mesela dimi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK