Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Necmi

Forum ışık saçıyor bu gün herkesin keyfi yerinde :)

Çevrimdışı tugozcan

çatının (küçükleri saymazsak) 1/4 ü bitti  :sevinc

ne zaman başlamıştı tam?

Çevrimdışı Mustafa UZUN

ondeki suntaya konulmus kapi sembolik mi? Degisik bir dizayn ama tam anlamlandiramadim acikcasi:)

Yeni açık arkasında işçilerin kaldığı barakalardan birinin kapısı büyük ihtimalle.

Çevrimdışı birkanmaraz

ne zaman başlamıştı tam?
8 şubat diye biliyorum.

Çevrimdışı cisse557

Mayıstan önce açılacağını düşünmüyorum ben. 19 Mart benim için Ağustos 2014'te stadın açılacağına inanmayla eş değer.

Çevrimdışı Kartal39

ne zaman başlamıştı tam?

13/42    yani 1/3 desek daha doğru olacak.  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

8 şubat diye biliyorum.
eğer çatı bu hızda giderse 45 günde anca biter oda ön taraftaki membranlar yapılmadan..19 marta yetiştirmeyi düşünmüyo başkan bence.. Mirde yavaşladı 19 mart olmayınca.. Benim tarihim 30 nisan. Bakalım tutcakmı

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

19.03 için kalan gün; 25
Membran işinin 1/4'ü kaç günde yapıldı; 14 gün

Eğer hızı iki katına çıkartabilirlerse 19.03 için çok az da olsa bir umut olur, ama bu hızla imkansız bence.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

numaralı alt koltuk takımı devam ediyor... 30bin koltuk oldu  :bandit:
ustad  konu disi : bjk  bugun borsada  cakildi  son iki saatte  ne  oldu acaba  baskan odeme  mi yapti  firmalara:) 
Yorgo

Çevrimdışı Emre.Guler

ustad  konu disi : bjk  bugun borsada  cakildi  son iki saatte  ne  oldu acaba  baskan odeme  mi yapti  firmalara:) 

Ne oldusumu var birileri vurgun yaptı bir kaç hafta şimdi normale dönüyor

Çevrimdışı denilanz

|B E Ş İ K T A Ş JK|

İşte böyle hiç güzel olmazdı bence: Bütün harflerin arası aynı uzunlukta, ama J ve K dipdibe. Emin ol daha çirkin görünürdü, yazarken unutulmuş da sonradan kenara sıkıştırılmış gibi olurdu.

En ideali
|BE Ş İ K T A Ş JK|
olmasıydı, ama mevcut fontla yapılması pek mümkün görünmüyor.

Şu anki
| BE Ş İ K T A Ş JK|
hali olabilecekler arasında iyilerinden biri.

Bazı arkadaşların photoshop'ta hazırladığı harika resimler var, vay be falan diyorsun. Ama gözden kaçan nokta şu: Renklendirme koltuk koltuk olunca, çizgiler kalemle çizilmiş gibi olmuyor; kesik kesik oluyor. Onların dedikleri şekilde yapılması için bütün koltukların beyaz takılıp, sonra siyah sprey boyayla tribünün tamamının boyanması falan lazım. Bazı koltukların yarısı siyah yarısı beyaz falan olacak o durumda da.
Bu mevcut hali:

Bu da "Emin ol daha çirkin görünürdü" dediğiniz hali:

Bence daha güzel. JK zaten Beşiktaş'tan ayrı olmalı ve iki harfin birbirine yakın olması bunu sağlıyor diye düşünüyorum.

En kötü ufak değişikliklerle en ideali dediğiniz hale getirilebilir diyorum ben hala. Çok da uzatmayayım, zaten modellemeleri yapmıştım. Düşüncem değişmeyecek. Aşağıdaki mesajımda anlatmıştım.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-7-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg483408/#msg483408

Çevrimdışı Pikselli

Saha çizgilerinin konumu yaklaşık olarak kırmızı çizgilerle gösterdiğim gibi olacak
İyi. Kale arkalarında ağ olmazsa çok daha iyi olacak.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı BlackEagle26

Soyunma Odası demişken bazı örnekler.. (1-Real madrid ,2-Barcelona ,3-Man.United ,4-Man. City ,5- Psg ,6- Juventus ,7 -Bayern ,8- Psv Ve son olarak namıdeğer Toki :)

Başkan soyunma odasında da paraya kıyar mı dersiniz :)

Çevrimdışı okkybjk

Membranlarda Vodafone reklamı yok. Hiç bir şey yazılmayacak mı yoksa sonradan mı yapılacak membranların üzerine?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı harund1k3

19.03 için kalan gün; 25
Membran işinin 1/4'ü kaç günde yapıldı; 14 gün

Eğer hızı iki katına çıkartabilirlerse 19.03 için çok az da olsa bir umut olur, ama bu hızla imkansız bence.

hocam 19 03 de resmi lig maci oynamamiz imkansiz. daha scoreboardlar var, membranlar var ic halka seffaf membranlar var, koltuklar var ve koltuklarin sabitlenmesi var, protokol tribunu daha hic takilmadi bile. zemin isler var, soyunma odalari ic isler var, cevre duzenlemesi var. 19 03 de muhtemelen protokol acilisi yapilacak. nisan 15 veya nisan 30'u arasinda ilk resmi macin oynanacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı tugozcan

13/42    yani 1/3 desek daha doğru olacak.  :)
Aslında küçükleri saymazsak derken yanlış aktarmışım,
anlam kargaşası olmuş haklısınız :D

bence zaman olarak 1/4'ü bitti. küçük membranların tamamının, 13 membran kadar zaman alacağına inanıyorum ben.
:D

geçen kafam yine zehir  :D

Çevrimdışı GörkemGörkem

Numaralıya koltuklarla 1903 yazılacakmı bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı heart

Yeni açık alt katta bırakılan boşluklara koltukları takmışlar.
Çok güzel duruyor.  :icool:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı tugozcan

SIS bu hızla giderse sahayı çizik çizik yapma işlemi yarın biter :D  :halay:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ne oldusumu var birileri vurgun yaptı bir kaç hafta şimdi normale dönüyor
  :ok: bence  yukselir  stadin acilmasiyla beraber  sportif  basari da  gelirse  tamamdir  degmeyin  Baskanin keyfine  :)
Yorgo

Çevrimdışı tugozcan

Yeni açık alt katta bırakılan boşluklara koltukları takmışlar.
Çok güzel duruyor.  :icool:
vatana millete hayırlı olsun  :ishock:
artık buralar böyle mi kalacak sorusunu okumayacağız 5 sayfada 1 :D

Çevrimdışı chucky

Açılış maçında bunun gibi bi organizasyon yapsalar kat kat daha güzel olur.

http://img.webme.com/pic/a/alperenkilincer/wallpaper03.gif