Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802318 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı drmmm

siyah beyaz siyah beyaz siyah beyaz siyah beyaz siyah beyaz siyah beyaz
                                    Ş a m p i y o n B e ş i k t a ş

g ü n a y d ı n   lider takımın lider forumun lider üyeleri   :halay:

Çevrimdışı Eagle_kd

Lider takımın muhteşem taraftarı günaydın. Bol membranlı bir gün olması dileğiyle..  :super:
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı ahmet türken

@Anıl konu dışı olmuş  :boxin: Affetmem için bir saniyede olsa beni de çekmeliydin  :D
Nede olsa 2 saat omuz omuza maç izledik.

Şaka bir yana, dün ilk defa forumdan değerli arkadaşlarla tanıştım. Liderlik maçına denk gelmesi ayrı güzeldi. :super:

bizde çok memnun olduk. her maç görüşmek dileğiyle

Çevrimdışı browerdi

Günaydın Arena
Dün maçı 2 kere izledim. Tamam müthiş bir futbol olmadı ama mücadele düzeyi ve taraftarlar harikaydı. Tepki verdiğimizi baskı kurduğumuzu görmek çok iyiydi. Bu taraftarı yeni stadımızda düşünemiyorum Muhteşemsiniz.
İyi ki varsın Kartalım.. Günler güzel geçiyor sayende..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erdem Çözer

Forumdan birçok kişi de çıktığı için burada da paylaşayım, maç sonu liderlik coşkusu :)

takımla karşılıklı musalla taşı.. her izlediğim de tüylerim diken diken oluyor  :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

dun stada 2 kere girdik  :D fazla mal göz çıkarmaz hesabı :D başkana nasılsın başkan dedim yemek yiyo adam döndü bisey diyemedi ama el salladi sonrada gece macta golde herkes birbirinin üzerine atladi rubi tobinle adem abi uctular  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

dun stada 2 kere girdik  :D fazla mal göz çıkarmax hesabı :D başkana nasılsım başkan dedim yemek yiyo adam döndü bisey diyemedi ama el salladi sonrada gece macta golde herkes birbirinin üzerine atladi rubi tobinle adem abi uctular  :evillol:

kapalı üst bu açıdan çok tehlikeli olacak  :D ve bu yüzden üst katlarda kimsenin koltuğun üstüne çıkmaya cesaret edemeyeceğini düşünüyorum  :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Anıl konu dışı olmuş  :boxin: Affetmem için bir saniyede olsa beni de çekmeliydin  :D
Nede olsa 2 saat omuz omuza maç izledik.

Şaka bir yana, dün ilk defa forumdan değerli arkadaşlarla tanıştım. Liderlik maçına denk gelmesi ayrı güzeldi. :super:

ihsan abi 19.03 te vodafone arenada inşallah omuz omuza  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

kapalı üst bu açıdan çok tehlikeli olacak  :D ve bu yüzden üst katlarda kimsenin koltuğun üstüne çıkmaya cesaret edemeyeceğini düşünüyorum  :evillol:
gerek kalmaz zaten prekast boylari cok yuksek yurumeye korkuyorsun girince koltuga cikacaklarin aklinda şupe ederin direk sahaya uçma sebebi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Anil kardesim sen ne yaptin sabah sabah ya  :bandit: resmen yasadim o coskuyu sayende  :claps: "musalla tasi" muthis olmus,ozlemisim atmosferi gozlerimden yaslar geldi,mutluluk boyle guzel bir sey  :) sagolasin  :claps:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı serti67

ya su forumla bır mac ızleyıp necmı abıden mabetten dayak yıyemedım yaa ona yanarım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ya su forumla bır mac ızleyıp necmı abıden mabetten dayak yıyemedım yaa ona yanarım
gel ben atarim dayak sana :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada koltuklari yerlestirme isi ay basina bitirilir 15 gundr hizalama duzenleme isi olacak saha drenaji harika gidiyor mebran iste biraz geride bi kac gune oda hizlanir insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

bu arada koltuklari yerlestirme isi ay basina bitirilir 15 gundr hizalama duzenleme isi olacak saha drenaji harika gidiyor mebran iste biraz geride bi kac gune oda hizlanir insallah

membran için ikinci ekibin de işbaşı yapacağı konuşuluyordu, o konu hakkında bilgi alabildiniz mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu antenleri takan ekip anten işi bitince membrana desteğe gidecek olabilir mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı M.Çakır

Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı serti67

gel ben atarim dayak sana :evillol:
valla mabetle necmi abinin dayagı ıyı gelıyomus dıolar meşhurmuş senı duymadım 😊
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer