Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi.
Karlar eridi, liderliği geri alma vakti geldi.
Akşama lideriz, bir yandan da koltukları sabitlenmeye başlarsa tadından yenmez.

Çevrimdışı Ensar

cahilliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum , bu zeminde açılan kanallar rakipleri gömmek için yapılıyor di mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı raichu

cahilliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum , bu zeminde açılan kanallar rakipleri gömmek için yapılıyor di mi ?
tabi ki özellikle dar yapıyorlar ki önce pestillerini çıkarıp sonra gömelim  :upto:

Çevrimdışı tangaz

iyi haftalar herkese
bu hafta hava muhalefeti olmazsa 15 adet membran bekliyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi,

Drenaj çukurları tamamlanan bölgelere yalıtım membranı serilmeye başlanmış, bunun üzerine artık sarı zemin kumu iklimlendirme sistemleri ve sarı kum sonrasında da Çim gelecek.

10 günlük süre hayal değil anladığım kadarıyla SİS  gecede çalışıyor. Çalışmıyorlarsa Çalışsınlar 19.03 te maç oynamasakta sahamızı yem yeşil görelim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ensar

tabi ki özellikle dar yapıyorlar ki önce pestillerini çıkarıp sonra gömelim  :upto:
şeyi de düşünmüşlerdır bence, şampiyonlar ligi felan da var çok mefta olacak yer sıkıntısı olmasın diye safları sıkı tutmuşlar :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arena ailesi,

Herkese bol yeşilli ve beyazlı günler.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yasin A.

istanbul'u en güzel yerinde, boğaza nazır mezar. daha ne istiyorlar  :bandit:
para verseler paraları yetmez  :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

istanbul'u en güzel yerinde, boğaza nazır mezar. daha ne istiyorlar  :bandit:
para verseler paraları yetmez  :biggrinking:
insanın ölesi geliyor :kop:

Çevrimdışı raichu

şeyi de düşünmüşlerdır bence, şampiyonlar ligi felan da var çok mefta olacak yer sıkıntısı olmasın diye safları sıkı tutmuşlar :D
tabi canım bence maç sonları için yeni marş ta yazılması lazım hüzünlüsün den  :by2:

Çevrimdışı ahmetx

Zeminde membran serilen yerlere boru döşenmiş miydi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı SDemirsoy

çukurlara döşendi sanırım abi yoksa kapatmazlardı topraklada kapatılmış

Çevrimdışı Oktay

baba boruyu iyi döşemiş:)
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 09:53:03 Oktay ]

Çevrimdışı ddc1979

Sabah sabah işyerine gelen mailin güzelliğine bak :)
Ctesi günü Vodafone Arena'daki 1200 Kişilik Bjk kongresinde görev alacak personellerimizin kimlik bilgileri Akşama kadar tarafımıza iletilsin lütfen ...
Bekle İnönü ... Cumartesi buluşuyoruz :)
Not : divan turizm
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sabah sabah işyerine gelen mailin güzelliğine bak :)
Ctesi günü Vodafone Arena'daki 1200 Kişilik Bjk kongresinde görev alacak personellerimizin kimlik bilgileri Akşama kadar tarafımıza iletilsin lütfen ...
Bekle İnönü ... Cumartesi buluşuyoruz :)
Not : divan turizm

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ibr_asl

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...
Allah yar ve yardımcıniz olsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Borular zemin membranın üzerine gelecektir muhtemelen.
Su membranlardan geçmeyerek, borulardan tahliye edilecektir..

Borular membranlarla kapatılırsa ne anlamı kalır ki?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

imkan olsa başkan yapardı.. Allah yardımcınız olsun..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

boşver sen stadı abicim düşünme bunları canına ve vatan toprağına iyi bak yeter , allah yardımcınız olsun

Çevrimdışı Yasin A.

insanın ölesi geliyor :kop:
zaten bu fani dünyada cehennemi göstereceğiz onlara yeni mabed de.. alev alev yanacaklar ve ardından hop kabataş'tan boğazın serin sularına.  :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

Allah yardımcınız olsun. Allah kolaylıklar versin.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .