Birincisi, bu arkadaşın yaptığı şey konusunda herkes hemfikir mi? Cehalet, ego, bir iki like alma vs vs ama büyük bir "yanlış" Sanırım bu konuda herkes aynı düşünüyor.
Geçelim diğer konuya..Miray olayı ile temelde hiçbir fark yoktur. Kimse en başta bu kızın MİR ile ortaklık olayını bilmiyordu ve herkes anormal tepki vermişti..Ortaklık, firma sahibinin kızı olma durumu sonradan ortaya çıktı..Hatta Rıdvan Akar kıza "stajyer" demişti..
Üçüncüsü, bu arkadaşın çalıştığı şirket sadece Beşiktaş'a iş yapmıyor. Rıdvan Akar'ın açıklamasını okuduğunuza emin misiniz? "Stat yönetimi işine son vermiştir" demiş. Bu adama maaşını veren stat yönetimi değil çalıştığı firmadır. Firmadan atılmamış sadece statta çalışmasına izin verilmemiştir. Çalıştığı yerin diğer inşaatlarında çalışmaya devam edecektir.
Kimsenin ekmeğiyle oynanmamış ve hak yerini bulmuştur. Beşiktaşın en önemli projesinde buraya saygı duymayan insanlar çalışamaz..Dünyanın hiçbir yerinde bu tarz yazılar cezasız kalmaz. Zaten kalmamalıdır. Bundan beni gaddar, emekçi düşmanı ilan edecek olan arkadaşlara ise tek bir söz söylemeyeceğim, ben kendimi de vicdanımı da bilen hayatımın her döneminde emekçilerle yanyana durmuş, 5 yıldır tek bir 1 Mayıs eylemi kaçırmamış bir insanım.
Bu inşaat, Beşiktaşla dalga geçilen bir yer haline geldi, buna izin veremezsiniz. Beşiktaşın ekmeğini yiyen bir altyapı antrenörü, bu sene de Beşiktaş şampiyon olmaz yürü şanlı Fenerbahçem derse ne dediğimi anlarsınız. Buna izin verilmez, verilemez.
Arkadaşın yolu açık olsun, ama ekmeğini dalga geçtiği kurumdan değil başka yerden kazanacak bundan sonra..