Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı murat_

İsteyen istediği takımı tutar. İstediği takımı destekler. Ama bütün ekip canla başla bu sene en geç nisan ayına yetiştirmek için kendini yırtarken bu sene bu stat yetişmez Diyip bir de fenerli olduğunu gösterirsen bunun bir cezası olur. Fakat bu ceza biraz ağır arkadaşın tek sıkıntısı buysa başka paylaşımları yoksa bu şekilde uyarı verilebilirdi. Sonuçta yaptığı yorum yanlış da olsa bu işten çocuğuna çocuğuna para kazandırıyor. Bence işine geri döndürülmeli. Maalesef bizim de etkimız oldu konuyu burada dillendirerek. Rıdvan akar'a mevzuyu iletelim geri adım atsın. Dm den yazalım arkadaşlar.

bende twetterdan yazdim ridvan akara lutfen sizde yazin adam hata yapmistir dogru ama uyarilmasi yeterliydi kovulmasina gerek yoktu o dersini almistir zaten bekar insanlar pek anlamaz belki ama evli kucucuk bebesi var onun hatrina bize yakisani yapalim bakin kimsenin ahini almayalim ...

Çevrimdışı Hasankavraz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı selim

Çok mu gereklisin umrumuzda misin nereye gidersen git sana ihtiyacimiz mi var etmezsen etme takip
Bu nasıl bi üsluptur ya sen bu söylediklerinle bu forum için çok mu gerekli hale geldin.başkalarının beğendiğiniz düşüncelerini yermekten vazgeçin artık

Çevrimdışı firewater

Evet haklısınız arkadaşın yaptığı ekmek yediği yere ihanet etmek değil, yediği kaba pislemektir.

Hepiniz iş hayatında bulundunuz az çok biliyorsunuz bu işleri. Örnek vermek gerekecek olursak.

BMW'de çalışıyorsunuz işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Sağda solda Haydi Mercedes bu sene sizin seneniz satışlarınız daha fazla olacak bunlar bu işi beceremeyecek !!

diye açıklama yaparsanız işinize son verileceğini bilirsiniz. Profesyonellik budur. Ekmek yemek için ilk önce ekmeğe saygı göstermek gerekir.

Arkadaş için üzüldüm ama yaptığı yanlışın cezasını çekti. Bundan sonraki iş hayatında başarılar dileriz abartmaya gerek yok.

İşte olay aynen böyle özel sektör bu tip kişilere tahamül etmez.

Çevrimdışı Serjo

baskı yapın resmi hesaplara yanlış yapıldıysa yapıldığı gibi geride dönülür.
tepkinin büyüklüğüne bağlı bu miray olayı gibi değilki o sonuna kadar haketti.

twitter'da adamı resmen linç ettiler
geri gelir mi artık
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Ogün

twitter'da adamı resmen linç ettiler
geri gelir mi artık
Sadece Twitter olsa yine iyi. Adamı facebook'dan mesaj yağmuruna tutmuşlar.

Çevrimdışı YunusEmre

Bu çocuğun iişinden olmasına vesile olan herkese!!!!  :claps: :claps:  :claps: :claps:

Çevrimdışı ilbuono

arkadaşlar çalışanlar çalıştığı kurumun büyüklüğüne göre yazdığı ve yaptığı paylaşımlara çok dikkat etmeli, hepimiz biliyoruz sosyal medyada paylaşımlar çığ gibi büyüyerek etki yaratıyor. bende Divan da çalışıyorum bizim kurumda da böyle bir durum yaşanmıştı uyarı verildi, sorun giderildi. O arkadaşta sonuçta inşaatımızın taşeron firmalarından birinde çalışıyor, bu yaptığı paylaşımdan dolayı artık stad inşaatında çalıştırılmayabilir, ama dikkat etmeli! kötü sonuç ise firma bu projeden alır başka projede görevlendirir arkadaşı ama hemen öyle işten çıkarma olmaz proje değişikliği olur. forum olarakta bu şekilde kovun, yollayın, asın, kesin gibi sert tepki verilmemeli diye düşünüyorum. Unutmayın Süleyman Seba başkanımızın dediği gibi iyi insan olmadan iyi Beşiktaş'lı olunmaz.

Çevrimdışı brci

işin iç yüzünü bilmeden bu foruma faturayı kesmek çok saçma . Orada herhangi bir çalışanın sosyal medyaya habersiz izinsiz fotoğraf yüklemesi yasak olabilir. Bunu nereden bilebilirsiniz? Bu adam bir şekilde başka projelerde işine gücüne hayatına devam edecektir. Adamın en ufak bir kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum . peki ya Beşiktaş inşaat aş çalışlanların sosyal medyada paylaşım yapmama konusunda defalarca uyarmışsa ? Stadın inşşatına direkt etki etmeyen Çaycı mabet bile burada bize ufak bir bilgi vermek için şu an söylemem, zamanı gelince öğrenirsiniz vs diye çekinerek konuştu zaman zaman . Ben işten çıkarılmasının altında başka nedenlerin olduğuna inanıyorum . Belkide tamamen taraftar sussun olay büyümesin açıklamasıdır.

Çevrimdışı Kemal

Bende Rıdvan Beye yaptıklarının doğru olduğunu , böyle densizlerin statda yeri olmadığı hakkında destegimi içeren mesajlar yazdım . İnşallah geri adım atmazlar .

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı cisse557

Sosyal alemdeki bi avuç insanın lafını dikkate alıp işçiyi işten çıkaracak kadar alinan hassasiyeti binlerce insanın "Beşiktaşın haklarını savunun" sözü içinde gösteriler umarım.

Çevrimdışı DOĞAN

Sanane be kardeşim sanane bırak işini yap sosyal medyada 2 fazla begeni almak için yapmadıgınız şaklabanlık kalmıyor ne yani 2 kişi fazla begendi diye deydimim yaptıgın bu sacmalık.
Arkadaşlar Beşiktaşın bir başkanı ve yönetim kurulu var ama bu kulube katkı veren gönül veren milyonlarca taraftar var siz rahatsız olmamış olabilirsiniz ama ben miray olayındada aynı seyi yazdım ben bu kulübe cebimdeki parayı vaktimi veriyosam ve 0 karşılık bekliyorsam sende ceneni 2 ay kapatacaksın kimse sana Beşiktaşlı ol demiyor hangi takımlıysan o takım başarılı olsun istersin ama senin maaşın karşılık beklemeyen insanların cebinden cıkıyor o zaman susacaksın işini yapacaksın.

Çevrimdışı Emre_ZA

Birincisi, bu arkadaşın yaptığı şey konusunda herkes hemfikir mi? Cehalet, ego, bir iki like alma vs vs ama büyük bir "yanlış" Sanırım bu konuda herkes aynı düşünüyor.

Geçelim diğer konuya..Miray olayı ile temelde hiçbir fark yoktur. Kimse en başta bu kızın MİR ile ortaklık olayını bilmiyordu ve herkes anormal tepki vermişti..Ortaklık, firma sahibinin kızı olma durumu sonradan ortaya çıktı..Hatta Rıdvan Akar kıza "stajyer" demişti..

Üçüncüsü, bu arkadaşın çalıştığı şirket sadece Beşiktaş'a iş yapmıyor. Rıdvan Akar'ın açıklamasını okuduğunuza emin misiniz? "Stat yönetimi işine son vermiştir" demiş. Bu adama maaşını veren stat yönetimi değil çalıştığı firmadır. Firmadan atılmamış sadece statta çalışmasına izin verilmemiştir. Çalıştığı yerin diğer inşaatlarında çalışmaya devam edecektir.

Kimsenin ekmeğiyle oynanmamış ve hak yerini bulmuştur. Beşiktaşın en önemli projesinde buraya saygı duymayan insanlar çalışamaz..Dünyanın hiçbir yerinde bu tarz yazılar cezasız kalmaz. Zaten kalmamalıdır. Bundan beni gaddar, emekçi düşmanı ilan edecek olan arkadaşlara ise tek bir söz söylemeyeceğim, ben kendimi de vicdanımı da bilen hayatımın her döneminde emekçilerle yanyana durmuş, 5 yıldır tek bir 1 Mayıs eylemi kaçırmamış bir insanım.

Bu inşaat, Beşiktaşla dalga geçilen bir yer haline geldi, buna izin veremezsiniz. Beşiktaşın ekmeğini yiyen bir altyapı antrenörü, bu sene de Beşiktaş şampiyon olmaz yürü şanlı Fenerbahçem derse ne dediğimi anlarsınız. Buna izin verilmez, verilemez.

Arkadaşın yolu açık olsun, ama ekmeğini dalga geçtiği kurumdan değil başka yerden kazanacak bundan sonra..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Kemal

Kemal ne biçim konuşuyorsun sen bi insanın ekmeği ile böyle kolay oynanmaz ne yapılıp edilip işine geri kavuşmalı

Oynanır oynanır öyle bir oynanır ki herkese de ibret olur . Gelen geçen hani değil orası , vapura binsin karşıya geçsin ordan ekmek kazansin ve rahat paylaşım yapsın arkadaş .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar taseronun ne demek oldugunu bilmiyor musunuz adamin gorev yeri iptal edilip baska bir gorev yeri veriliyor besiktas yonetimi isten atin issiz kalsin der mi sizce? Bu personeli vodafone arenada calismasini istemiyoruz baska bir ise yoneltin falan diye soylerler adami kovun istemiyoruz demezler
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı betoo38

ekmegi ile mi oynadik :D :D
bu adami bugüne kadar kimse tanimiyordu. prim yapmak icin, fenerlilere sirin gözükmek icin kendini öne atti. primini yapti ama o statta calisamaz daha :D kimsenin tanimadigi adami durduk yere biz attirmisiz algisi nasil olustu yaw :D öyle bir paylasim yapmasaydi böyle olmayacakti

Çevrimdışı sallapati

saçma saçma işler yapıyorsunuz.. İnsanların facebook hesaplarını burdan paylaşıp linç ettirmek çok mu hoşunuza gidiyor..
BU insanların ahını almayın..
Sana küfür de edilse sen hoşgörü göstereceksin ki o adam yaptığından utansın..

Adamın yaptığı da bir şey yok ayrıca..

Rıdvan Akarı da anlamıyorum abi.. İşi gücü  sabah akşam twitterdan taraftarla muhabbet.. Yaptığınız işin biraz ağırlığı olsun..

BU tavırlar bizi Fenerbahçelileştiriyor.. yazık..

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar galyana gelmeyin işten çıkarılmasına dair bizimle bir alakası yok durumun sosyal medyada yapılan her işlem bizim tarafımızdan yapılıyormuş gibi algılanmasın aksine bende eski mesajlarını gördüm ne yapıp edip görevine kaldığı yerden devam etmeli.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı bayevet

aynısını fb stadında bjk li biri yapsa ona da yanlış derim biraz mantıklı olun beyfendi böyle bi paylaşımda bulunmasa Staddaki işinden olmazdı bakın altını çiziyorum STADDAki,şimdi o kişi bu staddan gönderildi o firmanın başka bir prajesinde çalışacaktır.Kendi etti kendi buldu sosyal medyada fbliler insan hakkından falan bahsetmeye başladı kendi başkanlarının yaptıklarına dönüp baksınlar

Çevrimdışı Sezer94

O paylasimda son gordugum yorum besiktasli bir bayandan gelmisti

Onlar daha oncede boyle bir paylasim yapan muhendis bayani attirmislardi, kendine dikkat et senide attirmasinlar diye, kiz hakli cikti

Ben adamin isten attirilmasini savunmuyorum olayi ilk gordugumde neyse miray kadar suclu degil diye dokunmadim hic ama bu foruma sovenlerde tam beyin yoksunu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş şu kafalar yüzünden bir nokta ileri gidemez ben bugün tekrar buna şahit oldum .

Adamın ekmegiyle oynamış mis , ulan sanki adam işinde gücünde çoluk çocuk derdinde elinde ekmecigini evcagizina cocukcagizlarina giderken bu forum bu kulüp adamı yoldan çevirmiş ailesini kendini kahretmis falan . Siz iyi misiniz abiler kardeşler ?

Adam sizin bizim mabet dediğimiz kutsal dediğimiz yerle nasılsa bu sene yetismez yürü fenerbahcem kim tutar seni bunlar bi tarafını yirtsin dünya para doksun farketmez diye bilmemne geçiyor , uyandirayim sizi . 

Allahım Yarabbim ya .

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Foruma biraz geç baktım neler olmuş böyle :)

Arkadaşlar bakın size güzel bir örnek vereyim;

5 yıldır Turkcell genel merkezinde çalışıyorum. Bu zamana kadar bir çok kez formamla işe gittim ama Vodafone forması ile daha bir kere bile gitmedim. Gitsem ne olur? Hiçbir şey ama ben yine de etik olarak gitmeyi doğru bulmuyorum. Ekmeğini yediğim firmaya rakip bir firmanın isminin yazılı olduğu bir kıyafet ile gidilmez. 

Bu olay da bunun benzeri olmuş.

Sen yine özveri ile çalış, kazandığın paranın hakkını ver ama böyle bir söz söyleme, senin için eğlence bile olsa yüzlerce binlerce kişi bu stadın bir an önce yetişmesi için var gücü ile çalışıyor. Sen böyle dersen domino taşı etkisi ile onlara da sıçrar bu. "Nasıl olsa yetişmez" der ve herkesin performansı düşer.

Ben gönderilmesini bir mecburiyet olarak görüyorum çünkü gönderilmemesi durumunda daha ağır bir tepki ile karşılaşırlardı.

Ayrıca burada "forum bitmiş", "alın ne yaptınız" diyenler de azıcık sosyal medyaya baksınlar, internet bu forumdan ibaret değil, binlerce kişi tepki göterdi internette.

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 15:04:54 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…