Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
Hepinize merhaba abiler ve ablalar Ben yeni üye oldum sanırım hepinize selamlar olsun ...
Bu Stad 19.03 TARİHİNDE Açılır canı gönlümle inanıyorum daha önce neler atlattık lütfen olumsuz düşünmeyelim :)

Çevrimdışı Emre_ZA

Bıraksınlar bu işleri.. "Sen yürü şanlı Fenerbahçem bu stad bu sene de bitmez:)"  yazmış adam..Bu adamın bizim stadımzda 1 tek gün daha işi olamaz..Yediği ekmeğin değerini ben değil kendisi düşünecek önce..Bu stad Beşiktaş'la dalga geçenlerin ekmek yediği bir yer değildir!
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erdem Çözer

en önemli doğru sözünü söyleyim sana  1. Gs'nin uefadan ceza alacağını aylar öncesinden söyledi gsliler sövmüştü sonra tabi özür dilediler 2. Transferler konusunda haklı çıktı hep 3. Gayet düzgün bir gazeteci Has beşiktalı bir gazeteci

1. aylardır herkes söyledi
2. takip ettiğim kadarıyla önceden verdiği bilgilerin hepsi patladı
3. Beşiktaşlıdır ona bir lafım yok ama işini ne kadar özenli yaptığı tartışılır.. dediğim gibi hemen hepsi öyle zaten.. kulüpten tanıdıkları yöneticileri, menajerleri arayıp alabildikleri bilgileri yorumlayıp yazıyorlar.. adam gibi işlerini yapsalar 3 gün sonra çim serilecek demezler..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Bazen abartıyorsunuz. Adam art niyetli hiçbir şey söylememiş. Yorumda bulunmuş sadece.

Çevrimdışı burakkk1903

1. aylardır herkes söyledi
2. takip ettiğim kadarıyla önceden verdiği bilgilerin hepsi patladı
3. Beşiktaşlıdır ona bir lafım yok ama işini ne kadar özenli yaptığı tartışılır.. dediğim gibi hemen hepsi öyle zaten.. kulüpten tanıdıkları yöneticileri, menajerleri arayıp alabildikleri bilgileri yorumlayıp yazıyorlar.. adam gibi işlerini yapsalar 3 gün sonra çim serilecek demezler..
Bende takip ediyorum sen fatihe takmışsın ne desek inandıramayız şu an sana o yüzden burası yeri değil zaten kapansın mevzu 🙃
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı DOĞAN

Şevkle çalışmanın Fenerbahçe ile alakası ne?  Bu stad bu senede bitmez demesi yorum olabilir orası ayrı.  Araya Fenerbahçeli oldugunu belirtetek yorum yapmasinin amacı ne

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen abi eger bir iş yapıyorsan kapayacaksın ceneni düzgün yapacaksın milyonlarca insanın takip ettigi her gun inceledigi özlemini cektigi yerle vurmayacaksın 3 ayrı paylaşım yap ayrı ayrı yaz deki yagmur camur calısıyoruz bu stad bence bu yıl bitmez fener şampiyon olsun kimse sana Beşiktaşı tut demiyor ama yaptıgıda insanları tahrik ayrıca sen bir calışan olarak orda işvereni yalancı cıkaracak açıklamalarda zaten bulunamazsın cunku bu işverenin itibarını zedeler herşeyden önemlisi bir takım taraftarı karşı takımın kendi sahasında maç oynamasından neden bu kadar korkar bunu anlamış degilim 2 dir aynı olaylar karşımıza cıkıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Çatının maliyeti stadyum maliyetinin %15 i kadar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bende takip ediyorum sen fatihe takmışsın ne desek inandıramayız şu an sana o yüzden burası yeri değil zaten kapansın mevzu 🙃

sen yazdıklarımı baştan beri pek dikkatli okumamışsın bence.. ben hepsi birbirinin aynısı diyorum.. Fatih Doğan'a özel bir durum yok

birinin yaptığı işi eleştirmek ondan nefret etmeyi gerektirmiyor.. işlerini düzgün yapsınlar biz de alkışlayalım.. bu konuya bu kadar takılmamın sebebi de ciddi bir takipçisi var ve böyle adamların söylediği şeyler yönetimden gelen bilgiler gibi algılanıyor.. sonra da millet yönetime sallıyor
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 13:40:09 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı burakkk1903

Bence mir'de çalışan kızın yaptığıyla aynı şey ekmek yediğin yere saygı duyacaksın bu kadar basit.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı b.damatoglu

Abartmayın beyler. Cadı avına çevirmeyin şu işi. Miray haketmişti cezasını aldı.

Elinizde çekiç olması her çiviye vurmanız gerektiği anlamına gelmez.

Üç kuruş maaş alan adamların hayatlarıyla oynama yeri değil burası.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ekmek yediği yere ihanettir yaptığı.. zevzek zevzek konuşup fotoğraf paylaşacağına işini yapsın..
:claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ebabil

Kucuk detaylar onemlidir, ozellikle goz onunde olanlar. Yanlarin ayni derinlikte olmamasi belki goze batmaz ama o ust kose nedir oyle.

Madem koseli beceremiyorsun yuvarla gitsin, boyle goze batmazdi o zaman.

gerçekten bu nedir böyle? köy evi gibi yapmışlar bu kısmı. bunu denetleyen falan kimse yok mu başlarında? kerpiç ev mi yapıyorsun?

Çevrimdışı Tolga

Hiç kimse kusura bakmasın bu konu böyle önemsiz gibi görülüp unutulamaz.

Fenerbahçeli olsun ya da olmasın burası önemli değil önemli olan bu inşaatta çalışan birinin yapması gerektiği gibi saygılı olmak zorunda.

Bunu eğer Beşiktaşlı'yım diyen birisi de yapıyorsa ben yine aynı tepkiyi gösterirdim. İnsanlar nerede çalıştıklarını bilip ona göre hareket etmeliler.

Geçen günkü olaydan sonra yani taraftarın bu konudaki hassasiyetleri ortadayken hala daha bir çalışanın benzer şekilde davranmasını ben kabul edemiyorum kusura bakmayın. İçerik olarak rahatsız edici birşey yokmuş gibi görülebilir fakat Fenerbahçeli olduğunu araya sıkıştıracak şekilde yapılan bir yorumu ben iyi niyetli görmem.

Çalışan herkes hangi takımlı olursa olsun yazdıklarına ve söylediklerine dikkat etmeli burası dingonun ahırı değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bir taraftarımızın Kartal yuvasinin düzenlediği Tasarim yarismasina gönderdiği Tshirt tasarimi

Yonetimin onayindan gecerse satisa sunulacak

Ben begendim..

Çevrimdışı Samet_

Arkadaşlar bu adamı o Miray denen kızla karıştırmayın belli ki işini özveriyle yapıyor.Muhtemelen cahillikten veya  etrafına ufak bir şov

yapsın diye öyle yazmış.Yetkili kişi falan değil yüklenmenin anlamı yok.Ekmeğiyle oynamayın kimsenin.Miray ile durumu çok ama çok farklı
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 13:48:48 Samet_ ]

Hiç kimse kusura bakmasın bu konu böyle önemsiz gibi görülüp unutulamaz.

Fenerbahçeli olsun ya da olmasın burası önemli değil önemli olan bu inşaatta çalışan birinin yapması gerektiği gibi saygılı olmak zorunda.

Bunu eğer Beşiktaşlı'yım diyen birisi de yapıyorsa ben yine aynı tepkiyi gösterirdim. İnsanlar nerede çalıştıklarını bilip ona göre hareket etmeliler.

Geçen günkü olaydan sonra yani taraftarın bu konudaki hassasiyetleri ortadayken hala daha bir çalışanın benzer şekilde davranmasını ben kabul edemiyorum kusura bakmayın. İçerik olarak rahatsız edici birşey yokmuş gibi görülebilir fakat Fenerbahçeli olduğunu araya sıkıştıracak şekilde yapılan bir yorumu ben iyi niyetli görmem.

Çalışan herkes hangi takımlı olursa olsun yazdıklarına ve söylediklerine dikkat etmeli burası dingonun ahırı değil.
Aynen oyle noktasindan virgulune kadar katılıyorum

iyi niyetli diyen arkadaslar ??

Adam sampiyon fener diyip gulucuk koyuyor resmen dalga geciyor bu stad yetismez diye bunun neresinde iyi niyet var :alala:

Çevrimdışı aremzeten1903

Polemiğe girmek için söylemiyorum ama ben ilk defa bu forumda böyle bir şey görüyorum gerçekten. Adamın ekmeğiyle oynuyorsunuz çoluğu çocuğu vardır belki. Miray hanımın dediği tarz da bir şey de dememiş adam iyi niyetle yazmış. İşten atılsa rahatlayacak mısınız yani ?
Çanakkale Kartalı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar bu adamı o Miray denen kızla karıştırmayın belli ki işini özveriyle yapıyor.Muhtemelen cahillikten veya  etrafına ufak bir şov

yapsın diye öyle yazmış.Yetkili kişi falan değil yüklenmenin anlamı yok.Ekmeğiyle oynamayın kimsenin.Miray ile durumu çok ama çok farklı

Miray'ın da başta yetkili olduğu bilinmiyordu ve muhtemelen o da işini özveriyle yapıyordu..

Burada önemli olan ekmek yediğin yere saygı göstermeyi bilmek.. Şu ekmekle oynamayın mantığı da zaten bu ülkenin kanayan yarasıdır..

Çevrimdışı YunusEmre

Adamın profiline görmedim yorumlarını okumadim vs ama sizler okumussunuz.. Adam hakaret etmiyor her gün her yerde duyduğumuz şeyleri söylüyor daha geçen idil dedi yetişmez ne farkı var bu ssözlerin.. Hakaret yok yazdığında tabiki kendi sayfasında ttuttuğu takımla ilgili yazacak Beşiktaş mi şampiyon olsun demesini mi bekliyoruz..

Çevrimdışı MustafaKync

YENİ AÇIK - NUMARALI BÖLGESİNDE KOLTUK MONTAJINA BAŞLANMIŞ..

Çevrimdışı Tolga

Polemiğe girmek için söylemiyorum ama ben ilk defa bu forumda böyle bir şey görüyorum gerçekten. Adamın ekmeğiyle oynuyorsunuz çoluğu çocuğu vardır belki. Miray hanımın dediği tarz da bir şey de dememiş adam iyi niyetle yazmış. İşten atılsa rahatlayacak mısınız yani ?
İşten atılsın demiyorum şahsen böyle birşey olsun da istemem fakat insanlar ekmek yediği yere de saygı göstermeli.

Bu konuda kulübün, çalışanları ya da firmaları uyarması lazım. Her önüne gelen stattaki fotoğraflarıyla kafa karıştırıcı mesajlar yazmamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

fotoyu paylasan kisi terbiyesizlik yapmistir dogrudur misal  herseyi ile bana zit bi karakter ve yaptiklarini kesinlikle tasvip etmiyorum ama profiline bi goz attim evli ufacik bebesi var daha anasi hastanede sanirim etmeyin guzel kardeslerim affetmek bize yakisir lutfen buyutmeyelim cocugunun karisinin hatrina susalim bu seferlik evli arkadaslar beni daha iyi anlar bence bu seferlik yutalim bu konuyu ...

Çevrimdışı YunusEmre

Miray'ın da başta yetkili olduğu bilinmiyordu ve muhtemelen o da işini özveriyle yapıyordu..

Burada önemli olan ekmek yediğin yere saygı göstermeyi bilmek.. Şu ekmekle oynamayın mantığı da zaten bu ülkenin kanayan yarasıdır..

Adam hakaret etmemiş tuttuğu takıma methiye vs sızmışbundan daha dogali ne miray denen şahıs camiaya taraftara yyönetime eemekçilere hakaret etmişti bir tutmayalim...