Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812612 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

@canergiray77  Sağol kardeşim, amin..

Valla bir bitmediler ya.. Diğer ceza korkutmadı ne de olsa ceza değildi.
acıl sıfalar dılerım hastanız ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx daha iyi bilir ..kransnadora harcanan parayla abartmıyım ama çok rahat vodafone arena gibi iki stat yapardın..
krasnodar 260 milyon dolar ,vodafone arena 100 milyon dolar @Oktay ama onlarda stadın temiz görünmesinin nedeni kaba inşaat biteli 1 yılı geçti hala ince detaylar üzerinde çalışıyorlar , bizde de ince işler 1 sene devam eder bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://www.facebook.com/profile.php?id=794019089&fref=ts

Adamin profilini inceledim stad insaatinda çalışıyor , Stad icinde cok fazla fotografi var

Bu paylasimini Resmi hesaplara iletelim lütfen bu Fenerliler nekadar gerzek oluyor yahu daha gecen gun firma ortagini isten artırdık hic mi akil yok bunlarda ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı smtcglr

Hasta'ya Allah'ım dan acil şifalar diliyorum  :)

çarşı iznine çıkınca bakabiliyorum foruma ve fotolara bu sefer daha bi güzel geldi stad gözüme  :D

Çevrimdışı Sezer94

2. Kat balkonun en onune korkuluk atmayacaklar mi balkon betonu ayaktayken vucudun neresine kadar geliyor
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yahu burada yönetime sadece medya yonunde sitemim var gerisinde baska yerlere göndermem var  alakam yok yonetimle artık

ama insan odaklanıyor birseye ama her seferinde yamuluyor cnk ben yonetimin verdiği tarihi geçiyorum medyanınkini geçiyorum calısan adamlara bakıyorum onlarda artık yanıltmaya basladı

peki söyle bana kime inanayım ben:)

Kimseye inanma abi akışına bırak :)

Çevrimdışı cadavra

Köpekler istedi diye atlar ölmez arkadaşlar :)

Kardeşim geçmiş olsun .
Biz stadsiz sampion olursak o daha cok koyacaktir emin ol.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu da ne değişik herifmiş.

Bende Profilini dolandım elemanın bence sadece yetişmeyeceği tahmininde bulunuyor art niyetli bi elemana benzemiyor gibi geldi bana..

Çevrimdışı tugozcan

Az once joyturk radyoda vodafone arena 9 nisandaki bursaspor macina yetistirilmeye calisiliyor diye haber gecti.

Artik bilmiyorum kaynaklari bilgileri nedir ne degildir :D

Çevrimdışı can1903

Beyler siz insanların ekmeğine göz koymaya meraklısınız galiba? Adam şevkle çalışıyoruz yağmur çamur demeden diyor. Bitmeyeceğini tahmin etmiş işte ne var bunda. Hiç kimse kötü anlamda eleştiri yapamayacak mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@ahmetx @smtcglr @Yunus Emre Dökmeci @ONUR KOLCU Abilerim, Kardeşlerim Allah razı olsun hepinizden.

@ONUR KOLCU dediğin gibi bende gezdim profilini, Kendince artistlik yapmaya çalışmış, Ego tatmini diyelim. Ama bu adama güvenilmez daha.

Madem öyle, işte böyle olmalı. Yoksa fotoğrafları, yazıları falan cidden iyi niyetli

Çevrimdışı can1903

@ahmetx @smtcglr @Yunus Emre Dökmeci @ONUR KOLCU Abilerim, Kardeşlerim Allah razı olsun hepinizden.

@ONUR KOLCU dediğin gibi bende gezdim profilini, Kendince artistlik yapmaya çalışmış, Ego tatmini diyelim. Ama bu adama güvenilmez daha.

Madem öyle, işte böyle olmalı. Yoksa fotoğrafları, yazıları falan cidden iyi niyetli
Çoluğu çocuğu vardır ya, yakışmaz bize. Profilinde yazdıkları iyi niyetli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bende Profilini dolandım elemanın bence sadece yetişmeyeceği tahmininde bulunuyor art niyetli bi elemana benzemiyor gibi geldi bana..
bende şimdi baktım da profiline kartal pozu vermiş Beşiktaş kaşkolu takılan kardan adamla selfie çekinmiş koltuklar takılırken hayırlı olsun Beşiktaş'lı kardeşlerim yazmış. Pek art niyetli biri gibi gözükmüyor ama çalıştığı iş itibari ile bu senede zaten yetişmez gibi bir yorum yapması ne kadar mantıklı tartışılır. Çok art niyetli gözükmediği için yırtabilir ama ipin ucunu kaçırırsa bu taraftar biner tepesine haberi yok.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çoluğu çocuğu vardır ya, yakışmaz bize. Profilinde yazdıkları iyi niyetli.

İlla ki bize yakışmaz da, bu yapılanı da cezasız bırakmamalıyız. İnsan bir sonraki adımının nelere mal olacağını bilmeli.

Özür dilesin, uzamasın

Paylaştığı fotoğrafı da kaldırdı zaten
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 13:17:27 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Afrasiyab

Adam alın teriyle ekmek parasını kazanıyor. Paylaşmış bir foto yetişmez de demiş. Ne var bunda, adamın demesiyle mi açılacak stat. Afişe edip adamın ekmeğiyle oynamak günahtır. İnşaatta şu an çalışanların hepsi Beşiktaşlı mı sanki..

Çevrimdışı Yasin A.

adamın profilini biraz inceleyin, beşiktaşlı kardeşlerim için durmadan çalışıyoruz felan yazmıs ve listesinde beşiktaşlı arkadaşları var muhabbet ediyorlar.
kendi düşünceleridir bizi bağlamaz, fikir beyan etmiştir. kasti olarak işe engel olacagını düşünmüyorum.
herkesin beşiktaşlı olma zorunlulugu yok o stad da çalışan bunu biliyoruz.
beşiktaşlı değil diye de iki kelam etmek istedigide edemeyecek mi? benim kuzenimde divan IT'de stada girip çıkıyor bana bitmez daha çok işi var diyordu eskiden, aklıma hiç sen fenerlisin iş yavaşlatıyorsun diye düşünmek gelmedi.
abartmayalım. Hatta Beşiktaşlı olmayıp, emek verene teşekkür etmek lazım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ekmek yediği yere ihanettir yaptığı.. zevzek zevzek konuşup fotoğraf paylaşacağına işini yapsın..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

Peki en son hangi dediği doğru çıktı bu en iyi gazetecinin? Bir örnek verebilir misin? Takip ettiğim için biliyorum özellikle statla ilgili tek bir doğrusuna rastlamadım.. Transfer konusu da çok farklı değildi..
en önemli doğru sözünü söyleyim sana  1. Gs'nin uefadan ceza alacağını aylar öncesinden söyledi gsliler sövmüştü sonra tabi özür dilediler 2. Transferler konusunda haklı çıktı hep 3. Gayet düzgün bir gazeteci Has beşiktalı bir gazeteci
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Emre.Guler

Şevkle çalışmanın Fenerbahçe ile alakası ne?  Bu stad bu senede bitmez demesi yorum olabilir orası ayrı.  Araya Fenerbahçeli oldugunu belirtetek yorum yapmasinin amacı ne

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi