Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809208 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim dünyada en beğendiğim stad san mames.

Bana göre demiştim 1. Ama  buradaki insanların %80 ine göre İlk 5 e girer .

Çevrimdışı ZEKI

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/700969033047351296

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

martin 10 undan once cim serimine baslayamazlar imkansiz sali gunu cim serimien gecilmesi.

Çevrimdışı tangaz

Fatih doğan twitter da salı çim serimine başlanacak yazmış  mümkünmü sizce? 3 gün var.  Ayrica nisanda 2 acilis organizasyonu planlanıyor demiş

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence 3 günde mümkün değil @Emre.Guler. Nisanda 2 açılış mümkün olabilir. bir tanesi 5 Nisan Seba onuruna diğeride maç oynanacak şekilde. zaten başkan 8-9 açılış olacak demişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fatih Doğan yine sallamış.. Zaten şu büyük gazete ve kanallarda gazeteciyim/muhabirim diye geçinen tayfanın bi halt bildiği yok
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Diger statlarla alakali elestirin olumlu. valencianin stadi gercekten benim de cok hosuma gidiyor. cok yuksek tribunleri var.

Fakat bazi ifadelerin cok rahatsiz edici carsi icin masturbasyonu biraksinlar ne demek ? tamam carsiyida elestirebilirsin fakat masturbasyonu birak cok agir bir ifade olmus.

Koltuksuz tribun almanyadaki bazi kale arkalarinda var. fakat biz de tam ne yeni acik ne eski acik istedigim gibi olmadi bu tribunlerin bir kisminida koltuksuz yaparsan duzen bozulur gibime geliyor. bir de o kadar koltuklara reklam aldik hangisine koltuk takmayalim diyelim ki.

Bu arada takim %100 sampiyonluga kitenmis durumda. senol hoca acayip antreman programlari yapiyor. futbolcularin bos zamanlari neredeyse yok gibi. ama muhtemel bosluk olursa butun takim ziyaret gerceklesbilir. Ben kesinlikle 19.03 de organizasyon olacagini dusunuyorum. Butun camiamizin katilacagi bir etkinlik olabilir bence.

Masturbasyon kotu bir kelime degildir. Kendi kendini tatmin etmek anlamina gelir.
Rakip takim ataktayken "kartal gol gol gol" ile desibel rekoru kirmaya calismak en iyi ifade ile masturbasyondur.

Çevrimdışı tangaz

güncel

şu SIS firmasının işine bakıyorum da tüm taşeronlar böyle olsaymış biz şimdiye çoktan açmıştık stadyumu  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Oktay

Krasnodar'da prekastlar daha temiz ve düzgün duruyor.
Sanki daha temiz bir işçilik çıkmış gibi?

@ahmetx daha iyi bilir ..kransnadora harcanan parayla abartmıyım ama çok rahat vodafone arena gibi iki stat yapardın..
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 11:50:15 Oktay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih Doğan yine sallamış.. Zaten şu büyük gazete ve kanallarda gazeteciyim/muhabirim diye geçinen tayfanın bi halt bildiği yok

Piyasadaki gazateciyim diye gezenlerin arasında belkide en iyisidir Fatih Doğan.

Çevrimdışı Jukebox

Bana göre demiştim 1. Ama  buradaki insanların %80 ine göre İlk 5 e girer .
San mames çok güzel ama allianz arena'da bir başka bence.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

San Mames bencede Dunyanin en iyisi tam bir futbol mabedi

Koltuk diziliminden en ince ayrıntılarına kadar bir stadyumda hic mi kusur olmaz ??

Ondan sonra da Vodafone arena gelir benim için.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

Masturbasyon kotu bir kelime degildir. Kendi kendini tatmin etmek anlamina gelir.
Rakip takim ataktayken "kartal gol gol gol" ile desibel rekoru kirmaya calismak en iyi ifade ile masturbasyondur.

Bak işte bütün mevzu bu, olumsuz ve ölçülü hiç bir eleştiriyi kabullenemiyoruz maalesef. Forumun belli kuralları var herkes bu kurallara uymak zorunda. İfade ettiğin şekilde ''masturbasyon'' diyerek konuşmak meşru sayılırsa sana da aynı şekilde forumda ''masturbasyon'' yapıyor diye eleştiri gelebilir. Bu senin için sorun olmaz belki fakat bu ifade başka insanlar için sorun olabilir. Benim için sorun mesela. Mevzu bu kadar basit çarşı'dan nefret edebilirsin, sayfalarca eleştirebilirsin ama masturbasyon yapıyorlar dersen. Buradan sana aynı şekilde gelen ağır yorumlarda forumun seviyesini düşürür.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Piyasadaki gazateciyim diye gezenlerin arasında belkide en iyisidir Fatih Doğan.
Peki en son hangi dediği doğru çıktı bu en iyi gazetecinin? Bir örnek verebilir misin? Takip ettiğim için biliyorum özellikle statla ilgili tek bir doğrusuna rastlamadım.. Transfer konusu da çok farklı değildi..

Çevrimdışı Oktay

bu arada yarım saatir arkadan okuyarak geliyorum.. bi ata sözü vardır KİRPİ YAVRUSUNU PAMUĞUM DİYE SEVERMİŞ.. benim şahsi fikrim; stad bemim için görsel bi obje değil, bir ruh bi aidiyet,isterse her tarafı açık olsun isterse hiç koltuk olmasın Beşiktaş o sahada mücadele ettikce  orası bana cennet gibidir

Çevrimdışı Mehmet92

SIS gerçekten şu ana kadar stada girip en hızlı şekilde başlayan ilk firma,hızları gayet iyi belli onlar da sıkılmış bekle bekle bir an önce başlayıp bitirmek istiyolar.

Çevrimdışı YunusEmre

Zeminde kale arkasına gelen kısımda kalıp çakılıyor beton işlemi olacak orda büyük ihtimalle..

Çevrimdışı ensdndr

Arkadaşlar basında medyada stadyum ile ilgili bilgi verenlerin birçoğu bizlerin burada yazıp çizmiş olduğu bilgilerden alıntı yaparak (gayri resmi) haber derliyor ve yayınlıyorlar. O yüzden bu stadyum ile ilgili gelişmelerden bizden daha fazla bilgisi olan sadece inşaatı yapan firma kulüp yönetimi ve inşaat genel koordinatörüdür.

Görüntüye bakılırsa güzel bir Nisan akşamüstü esintisiyle stadyumumuza merhaba diyeceğiz. Ayrıca stadyum açılışı için lig maçı günü olması şart değil bence. Özel bir gösteri maçı ile de stadyum açılışı yapılacaktır diye düşünüyorum.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar basında medyada stadyum ile ilgili bilgi verenlerin birçoğu bizlerin burada yazıp çizmiş olduğu bilgilerden alıntı yaparak (gayri resmi) haber derliyor ve yayınlıyorlar. O yüzden bu stadyum ile ilgili gelişmelerden bizden daha fazla bilgisi olan sadece inşaatı yapan firma kulüp yönetimi ve inşaat genel koordinatörüdür.

Görüntüye bakılırsa güzel bir Nisan akşamüstü esintisiyle stadyumumuza merhaba diyeceğiz. Ayrıca stadyum açılışı için lig maçı günü olması şart değil bence. Özel bir gösteri maçı ile de stadyum açılışı yapılacaktır diye düşünüyorum.
Keşke öyle yapsalar da doğru bilgiler verseler..

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın Arena,

Son 1 haftadır Dayımla uğraşıyoruz.. Bağırsak ve Karaciğerde Tümör varmış Hastanede yatıyor..
Hastaneyi gördükçe insan sağlığın değerini daha iyi anlıyor. 

Stat ile ilgili şeyleri de takip edemedim bir tek Röportajı okudum. Çok güzel bir Röportaj olmuş, elinize emeğinize sağlık.

Çevrimdışı GörkemGörkem

çArşı grubu açılış için kendi facebook sayfalarında bir açıklama yaptılar. Ben şahsen yapılacak görselliğin çok eski ve görsellikten uzak olduğu görüşündeyim. Çok etkili bir koreografi oluşturulup güzel bir görsellikle açmak varken, yeni stadyumun açılışında böyle eski görsellikler olmamalı bence.

Burdan yapılan paylaşımları görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/Forzabesiktas

Cocuksu seylerle cok fazla ugrasıyorlar.
Bunları yapmak yerine hicbisey yapılmasa bile daha etkili ve güzel bir acılıs olur.

Ve umarım artık maclarda kendilerini eglendirmeyi bırakırlar ve macta gelisen olaylara göre hareket ederler yoksa bu kafayla gidilirse yıllardır oldugu gibi sadece yüksek ses cıkaran sahaya , oyunculara yada hakeme etkisi olmayan bir tribun seklinde devam ederiz.

Çevrimdışı ers1903

Membranlar serilmiş birlestirme yerlerinde çalışma var baska bir ekipte file serimi yapiyor..

Çevrimdışı samet-53

Günaydın Arena,

Son 1 haftadır Dayımla uğraşıyoruz.. Bağırsak ve Karaciğerde Tümör varmış Hastanede yatıyor..

Stat ile ilgili şeyleri de takip edemedim bir tek Röportajı okudum. Çok güzel bir Röportaj olmuş, elinize emeğinize sağlık.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı mylife1903

Bak işte bütün mevzu bu, olumsuz ve ölçülü hiç bir eleştiriyi kabullenemiyoruz maalesef. Forumun belli kuralları var herkes bu kurallara uymak zorunda. İfade ettiğin şekilde ''masturbasyon'' diyerek konuşmak meşru sayılırsa sana da aynı şekilde forumda ''masturbasyon'' yapıyor diye eleştiri gelebilir. Bu senin için sorun olmaz belki fakat bu ifade başka insanlar için sorun olabilir. Benim için sorun mesela. Mevzu bu kadar basit çarşı'dan nefret edebilirsin, sayfalarca eleştirebilirsin ama masturbasyon yapıyorlar dersen. Buradan sana aynı şekilde gelen ağır yorumlarda forumun seviyesini düşürür.
Ben carsidan nefret etmiyorum yahu nereden cikarttin guzel kardesim. Turkiyede insanlarin elestiriye Tahammulu kalmamis. Carsi, bugun bu stad buraya yapiliyorsa ve besiktasin stadiysa bir numarali sorumlusudur. Carsinin icindeki insanlar sayesinde bu stad besiktas stadi olarak aniliyor. Gece toplanmalari olmasaydi, carsi guclu olmasaydi kapali tribunu gsliye ve fbliye kaptirsaydi bu stadi gsye verirlerdi genc kardeslerim. Bize de vefa stadi kalirdi istanbulda yahut yusuf ziya onis stadi.

Carsi elestirilecektir, elestirilerek daha iyi olacaktir.

Carsinin Mac disinda tezahurat yapmasi, son zamanlarda tribunlere liderlik edememesi meseleleri elestiriye aciktir. Elestiri forum seviyesini dusurmez aksine yukseltir.

Çevrimdışı Sarp

Günaydın Arena,

Yiğit kardeşim Allah acil şifalar versin.
Tez zamanda iyi olun inşallah.