Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5815710 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

beyaz koltukların önündeki de mi?

evet pikselli olduğu için çift renk çok sıkıntı olacağından hepsi siyah olsa bence çok daha iyi görünürdü..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı oguzhan1310

Aynen öyle olacak. Tüm kanallar birbirine bağlanıp arkada görünen rögara aktarılacak.

O değilde çatıdan gelen suyun depolanacağı söylenmişti tekrar kullanılmak üzere. Bununla ilgili bir depo vs. bişey göremedim. Bilgisi olan var mı?
Çatıdan gelen su toplanıp en alt tarafta bi yerlerde depolanır oradan da  gri su olarak kullanılır. yani o depoları görmemiz pek mümkün olmaz   :ok:

Çevrimdışı ahmetx

desibel rekor denemelerini doğru bulmuyorum .Taraftar maça odaklanmalı, rakibi baskı altına almalı , oyuncusuna şevk vermeli.Skor avantajını yakaladıktan sonra 3-0 gibi vur patlasın çal oynasın olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

çatıdakı kullanılan ışık gecıcı olmasın sadece ıs alanını aydınlatma ıcın vs
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatıdakı kullanılan ışık gecıcı olmasın sadece ıs alanını aydınlatma ıcın vs
Deneme amacli da takilmis olabilir (Numune)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aoguzd

Drenaj kanallari kac adet olacak onlar da mi 42 ve katları seklinde gidecek :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Taraftar maça odaklanırken de, rakibi baskı altına alırken de, oyuncusuna şevk verirken de desibel rekoru kırılabilir.. önemli olan bu yapılanlara stattaki seyircilerin ne kadarının eşlik ettiği

Çevrimdışı serti67

su kolonlarada bı ıkı Işık bağlasalardı Nasıl bır görüntü olucak fıkır sahıbı olurduk görsel anlamda
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 11:37:13 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Deneme amacli da takilmis olabilir (Numune)
oda olabılır ben çokta şey yapmıyım trollenıyom sonra 😊😊
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Taraftar maça odaklanırken de, rakibi baskı altına alırken de, oyuncusuna şevk verirken de desibel rekoru kırılabilir.. önemli olan bu yapılanlara stattaki seyircilerin ne kadarının eşlik ettiği
Liverpool maclarindaki baskiyi uygularsak yenemeyecegimiz takim yok

Çevrimdışı Erdem Çözer

kesinlikle hele ki Vodafone Arena'da  :ok:

Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı "O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı

Çevrimdışı tangaz

su kolonlarada bı ıkı Işık bağlasalardı Nasıl bır görüntü olucak fıkır sahıbı olurduk görsel anlamda

di mi yaa. Ne güzel olurdu iyice gaza gelirdik.  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kesinlikle hele ki Vodafone Arena'da  :ok:

Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı "O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı
O ortam yakalandıktan sonra gerisi gelir. Yanımda koyu bir Fenerli ve GS'li ile izlemiştim o maçı, benden daha çok bağırdılar  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Son 3-4 Mactir tribunler gayet iyi Sahaya ve hakeme odaklaniyor ve baski yapiyor , Basaksehire giden taraftar gercekten cok bilincli bir topluluk

Vodafone arenada da boyle bir taraftar profilini yakalarsak kimse cikamaz o staddan

Çevrimdışı bayevet

Çevrimdışı idil

Çizgiyi bozmamaya devam edelim ben arka plan işler ile uğraştığımdan konuya pek adapte olamıyorum sabah kahvesini yudumlarken mesai başlamadan günaydın mesajını atıyorum anlayın :)

Valla biz dersten yazıyoruz  :busted_cop:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cagri03

Arkadaşlar o kadar çok kafaya takmışım ki mabeti, rüyamda Fikret Başkanla beraber tüm stadı gezdik.
Üst kata çıktık çok dik. "Fikret abi ne yaptın sen, burası çok dik. Ben üstten aldım kombineyi bende
yükseklik korkusu var, nasıl izleyecem maçları" diyip sarılıyorum başkana. Suratıma bakıp gülüyor, izlersin diyor.

Sanırım bi yerlerim açıkta kaldı. :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Oktay

O depolar en alt katta diye biliyorum.Ama fotosunu görmedik tabi
su depoları burda

Çevrimdışı ahmetx

işte bunların hepsini birden kalabalıklara yaptırman çok zor ya desibel rekoruna odaklanırsın ya da rakibi baskıya  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte bunların hepsini birden kalabalıklara yaptırman çok zor ya desibel rekoruna odaklanırsın ya da rakibi baskıya  :tabe:

ıslıkla da kırabilirsin  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Olimpiyattaki liverpool maçında taraftar maça çok iyi konsantreydi.

Çevrimdışı ahmetx

ıslıkla da kırabilirsin  :tabe:
bu da bir çözüm tabii , hot news ....ıslıkla desibel rekoru kırıldı . :D

Çevrimdışı drmmm

Açılış 19 mart diyolaa...

dağcılar  19 mart  çimciler  19 mart  diyor    :halay: :halay:   :ishock:    :ishock:

buna canmı dayanır yahu    :kop: :sevinc :kop: :sevinc :kop: :sevinc