Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

işte bunların hepsini birden kalabalıklara yaptırman çok zor ya desibel rekoruna odaklanırsın ya da rakibi baskıya  :tabe:

en doğrusu ilk 60 dk.da 3-0ı yakalamak adına rakibe hakeme baskı yapıp son 20-30 dk gelsin desibeller çatıda renk geçişleri falan mesela 150 desibel de kırmızı olan çatı 200 desibelde kanat çırpan kartal ilüzyonu falan (iyice sirke çevirdim stadı  :D)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

hedef 19 mart bu artık kesin şimdi tek mesele yetişip yetişmeyeceği.. yetişeceği kesinleştiği anda açıklama gelecektir  :halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

1.Zemine borular döşenecek
2.Zemine borular serildikten sonra bir membranda sahaya serilecek bu membran suyu geçirebilirken kum tanelerini geçirmeyecek
3.Membranın üzeri kum tabakasıyla kaplanacak
4.İklimlendirmeyi sağlayan içerisinde özel bir solusyonun dolanacağı ince boru sistemi döşenecek
5.Boruların üzerine tekrar kum tabakası
6.Çim ekimi veya serimi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

hedef 19 mart bu artık kesin şimdi tek mesele yetişip yetişmeyeceği.. yetişeceği kesinleştiği anda açıklama gelecektir  :halay:

mebran hariç yetişir.Mebrana takviye lazım.

Çevrimdışı klassblok

Login olmadan takipteydim. Çimleri damacanayla mı sulayacaklar?  :eyes

Çevrimdışı Efe

Açılış 19 mart diyolaa...

bu is bitmis abi mebrancilarda diyorsa 19.03 hayorli olsun acilis maci yazmis adamlar direk kaldi 1 ay hadi gayret :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

dağcıların videosunda bugün 17 şubat diyor ve keşfe çıktık diyor.. yani sanırım bu adamlar ikinci ekip :)

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Böyle göz önünde herkesin beklediği bir inşaat için 19 mart diye video yapıyorsanız seve seve o işi bitireceksiniz demektir :) hayırlı olsun bakalım umutlandım

Çevrimdışı cio

Eminim yönetime benden daha yakın arkadaşlar vardır burada. Ama açılış 19.03 te olmayacak ben böyle duydum, Mayıs ayında planlanıyor bence boşa ümit edip sonra 19.03 olmayınca burdan yönetime sallamayın.

Çevrimdışı Efe

mebran haric diye bisey yok yok artik ćati mebran saha koltuk taraftar dolasim alanlari hepsi bitecek 18 mart gecesine kadar baska bi şans yok yumurta kapida kapiyi caliyor acin acin diye yazdiklarimin hepsi bitmis olacak o gun disaridan helikopterle falan cekimler olacak mebranin bitmemesi gibi bisey soz konusu olamaz 18 martta son mebrani doseyip hazir hale getirirler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eminim yönetime benden daha yakın arkadaşlar vardır burada. Ama açılış 19.03 te olmayacak ben böyle duydum, Mayıs ayında planlanıyor bence boşa ümit edip sonra 19.03 olmayınca burdan yönetime sallamayın.

Mayıs mı? hadi Nisan neyse de sen baya bir yanlış duymuşsun..

Çevrimdışı Efe

Login olmadan takipteydim. Çimleri damacanayla mı sulayacaklar?  :eyes
cimleri stadin icindeki buyuk su depolarindan suluyucaklar tesisat cekiyorlardir yada cekilmistir saha drenajiyla beraber biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

mebran haric diye bisey yok yok artik ćati mebran saha koltuk taraftar dolasim alanlari hepsi bitecek 18 mart gecesine kadar baska bi şans yok yumurta kapida kapiyi caliyor acin acin diye yazdiklarimin hepsi bitmis olacak o gun disaridan helikopterle falan cekimler olacak mebranin bitmemesi gibi bisey soz konusu olamaz 18 martta son mebrani doseyip hazir hale getirirler :)

inşallah efe :D

Çevrimdışı tangaz

membrancılar hedef 19 Mart diyorsa bence ekip artırılma aşamasında ve çift taraflı döşenecek vee 18 Mart değil 16 Mart gibi herşey hazır olacak. 18 Martta bitir 19unda maç yapalım olmayacaktır eminim 3 günlük bir kontrol süreci olacaktır bu da bana 15-16 Martta maç oynanacak hale getirileceğini müjdeliyor.

dün İdil alt katlarda eksi kotlarda çok iş var sıva halinde diyordu. benimde aklıma şu geldi belkide eksi kotlarda duvarlar fayans yada mermer yapılmayacak mevcut sıvanın üzerine kaliteli bir boya işlemi ile de pekala güzel bir alan yaratılabilir. ilerde para kazandıkça mermer vs yapılır bölüm bölüm...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet92

Mayıs mı? hadi Nisan neyse de sen baya bir yanlış duymuşsun..
Abi geçen sene bu zamanlarda da ağustos kesin ağustostan öte tahmin yapanlar siz ne biliyosunuz diye tepki görüyodu forumda.Hala daha çok iş var mayısa bile yetişemeyebilir bence :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi geçen sene bu zamanlarda da ağustos kesin ağustostan öte tahmin yapanlar siz ne biliyosunuz diye tepki görüyodu forumda.Hala daha çok iş var mayısa bile yetişemeyebilir bence :D

peki  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla şu videodan sonra kimse membrandan şüphe etmesin. Yetişmez derlerse neden o kadar rüzgar yaptınız gidin kumda oynayın derler adama.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurist

son dakika haberi kartalpaşadan...güneş panelleri uygulama kararı çıkmış mebranlara serilecekmiş..nasıl olacak anlamadım üzülsemmi sevinsem mi :alala:

Çevrimdışı Efe

yetismezsede yetismez napalim bu sefer soylenti degil yada tahmin degil yapan sirket soyluyor dunden beri sis ve etna alenen 19.03 diyor bu bence çok öneli is ciddiye bindi artik tahmin yada yalan tarih bu saatten sonra zor başkan aciklasada kurtulsak artik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

son dakika haberi kartalpaşadan...güneş panelleri uygulama kararı çıkmış mebranlara serilecekmiş..nasıl olacak anlamadım üzülsemmi sevinsem mi :alala:

yerinden pek emin değil.. bence membran üstü zor..ringin üzerinde olacaktır

Çevrimdışı GörkemGörkem

Su bahsedilen video nerede ? 10 sayfa geri gittim ama bulamadım site dısında bir paylasımmı

Çevrimdışı Efe

onlar simdi yapilmaz bence yapilacaksada sezon sonu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

yetismezsede yetismez napalim bu sefer soylenti degil yada tahmin degil yapan sirket soyluyor dunden beri sis ve etna alenen 19.03 diyor bu bence çok öneli is ciddiye bindi artik tahmin yada yalan tarih bu saatten sonra zor başkan aciklasada kurtulsak artik :)
Hayır abi benim için de bir şey farketmez yetişmezse ama burda millet heyecanlanıyo 19 mart 19 mart diye daha dün içeriye giren kız bu sezona yetişmesi zor dedi ben kendi adıma gerçekçi olmaya çalışıyorum,kimsenin benim gibi düşünmesine gerek yok.

Çevrimdışı ozan062

membran yetişirde bu vodafone kaplamaları ne olacak acaba ilkkez burada sponsoru dusunen bir yazı yazdım:D

aslında amaç baska :lol:  neyse :evillol:

video şu

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba