Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

SIS 2 tane küçük paletli daha getirmiş toplam 4 oldu

Çevrimdışı YunusEmre

Güncel

@FARUK ve @Altuğ un hiç sapmayan çizgileri var maşallah.. biri fotolarından diğeri de günaydın mesajlarından asla taviz vermiyorlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SIS 2 tane küçük paletli daha getirmiş toplam 4 oldu
Sis adamdir kesin bilgi yayalim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

Güncel

Teşekkürler @FARUK

Membran filesi seriliyor gibi

İnce boru döşenecek drenaj çukurları 13-14 olmuş.Birleşim kısmı da onlara paralel devam ediyor.

Yerleştirilen büzlerin etrafı mıcır ile kapatılmış.

SIS yardırıooo :claps:

@FARUK ve @Altuğ un hiç sapmayan çizgileri var maşallah.. biri fotolarından diğeri de günaydın mesajlarından asla taviz vermiyorlar  :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:

Sabah sabah herkes formunda yine

Çevrimdışı Erdem Çözer

tribünlerdeki korkuluklar kesinlikle siyah renk olmalıydı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı emre_1978

Çevrimdışı Altuğ

Çizgiyi bozmamaya devam edelim ben arka plan işler ile uğraştığımdan konuya pek adapte olamıyorum sabah kahvesini yudumlarken mesai başlamadan günaydın mesajını atıyorum anlayın :)

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.. umarım tüm tarihler 19.03 olur ve göçebe hayattan da kurtulmuş oluruz...

Çevrimdışı firewater

İlber Ortaylıya falan özenmiştir
Tv ye çıkmak istiyor herhalde  :DŞşş hocaaa  :evillol:

Bu aralar Sosyal medyayı çok iyi kullanıyoruz. Turgay demirde iyi işler çıkartıyor.

Bence Mersin maçındada bu tepkiler tribünlerede yansıdı. Asporda bir yorumcunun tribün hakkındaki yorumu aynen şöyle: Beşiktaş taraftarları kendilerine operasyon yapılacağına okadar iananmış ki hatalı taçta bile çok büyük tepki verdiler.

Ulan demezlermi fb gs yapınca süper baskı oluyorda biz yapıncamı çok gergin tribünler oluyor diye.

Şunu da ekleyeyim sosyal medyada Mersin maçının hakemini bukadar dillendirmeseydik bizi çok çok rahat doğrardı.

Aynen devam sosyal medya da yüklemeye. Bu arad hoca gökdelenlere saklanmış diyorlar :) :) :)

Çevrimdışı YunusEmre

Çizgiyi bozmamaya devam edelim ben arka plan işler ile uğraştığımdan konuya pek adapte olamıyorum sabah kahvesini yudumlarken mesai başlamadan günaydın mesajını atıyorum anlayın :)

valla senin de @FARUK un da emeklerinize sağlık.. şikayetçi değiliz yani  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erhan

Bağlantı yerlerine de bakarsak borular şu şekilde yerleştirilecek.

Çevrimdışı firewater

@idil ellerine emeğine sağlık. iki güne bir stada gitsen ne güzel olurdu :)

Şaka bi yana ben Sis in 3 vardiya çalışması ile zemini ancak 19.03 tarihine yetiştirebileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yeri gelmişken gerçekten çok iyi iş çıkarıyorsunuz  :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu aralar Sosyal medyayı çok iyi kullanıyoruz. Turgay demirde iyi işler çıkartıyor.

Bence Mersin maçındada bu tepkiler tribünlerede yansıdı. Asporda bir yorumcunun tribün hakkındaki yorumu aynen şöyle: Beşiktaş taraftarları kendilerine operasyon yapılacağına okadar iananmış ki hatalı taçta bile çok büyük tepki verdiler.

Ulan demezlermi fb gs yapınca süper baskı oluyorda biz yapıncamı çok gergin tribünler oluyor diye.

Şunu da ekleyeyim sosyal medyada Mersin maçının hakemini bukadar dillendirmeseydik bizi çok çok rahat doğrardı.

Aynen devam sosyal medya da yüklemeye. Bu arad hoca gökdelenlere saklanmış diyorlar :) :) :)
İstedikten sonra doğrarlar abi
Bu maç olmaz öteki olur
Ama biz çıkıp hepsine sahada cevap verecek kapasiteye sahibiz
Sahada iyi olalım herkese yeteriz

Çevrimdışı Apocalyptica

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu sesle çalışan ışıklandırma sadece özel maçlarda yapılmalı...Hatta hangi maç olacağı bir hafta önceden resmi siteden duyurulup ''sizi desibel rekoruna bekliyoruz'' vs deyip seyirci sayısının artması sağlanmalı...Her maç olursa bir süre sonra sıradanlaşır...

Çevrimdışı carismalaz

Bağlantı yerlerine de bakarsak borular şu şekilde yerleştirilecek.

Aynen öyle olacak. Tüm kanallar birbirine bağlanıp arkada görünen rögara aktarılacak.

O değilde çatıdan gelen suyun depolanacağı söylenmişti tekrar kullanılmak üzere. Bununla ilgili bir depo vs. bişey göremedim. Bilgisi olan var mı?
Karadeniz Kartalı

Çevrimdışı TayfurU

Turgay demiri bu zamana kadar pek sevmezdim ama son yaptıklarından sonra takdir ettim açıkcası. Yıllardır beşiktaşlıyım diye geçinen adamlar turgay demir in bu hafta yaptıklarını yapsalardı şuan durum böyle olmazdı zaten.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu sesle çalışan ışıklandırma sadece özel maçlarda yapılmalı...Hatta hangi maç olacağı bir hafta önceden resmi siteden duyurulup ''sizi desibel rekoruna bekliyoruz'' vs deyip seyirci sayısının artması sağlanmalı...Her maç olursa bir süre sonra sıradanlaşır...

bence de tam tersi sıradanlaşmalı yoksa taraftar o ışıklara gereğinden fazla odaklanır.. o ışıklar bir süre sonra taraftara "yeterince gürültü çıkarmıyorsunuz" hissiyatı verecektir ve bence bu çok faydalı olabilir :)

Çevrimdışı ahmetx

tribünlerdeki korkuluklar kesinlikle siyah renk olmalıydı..
beyaz koltukların önündeki de mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Biliyoruz abi takılıyoruz oyle :ok:

Çevrimdışı Erhan

Aynen öyle olacak. Tüm kanallar birbirine bağlanıp arkada görünen rögara aktarılacak.

O değilde çatıdan gelen suyun depolanacağı söylenmişti tekrar kullanılmak üzere. Bununla ilgili bir depo vs. bişey göremedim. Bilgisi olan var mı?

O depolar en alt katta diye biliyorum.Ama fotosunu görmedik tabi