Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eh o zaman abi gözünü budaktan esirgemiyor. Baksana Osmanlı Padişahlarına bile kafa tutmuş. Gerçi saray taşındı ama. Küçük bi zamanlama hatası diyelim.  :kop:
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Beyni yok fikri var

Cehalet boyle birsey , Okumakla kültürlü olunmuyor boyle okuyup biryerlere gelmis ama Cahil kalmis cok insan var..

Profesor bey bir baksin soyle Bogaza , Yeni yapilan Yapılar icinde Bogaz ve tarihi dokuya bu kadar uyumlu baska bir yapi varmi ondan sonra bir daha konussun..
Allahtan statla alakalı herhangi bi dosya bu hukukcunun önüne gelmedi ..okumadan alehimize karar verirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Allahtan statla alakalı herhangi bi dosya bu hukukcunun önüne gelmedi ..okumadan alehimize karar verirdi

çok doğru bir nokta.. olumsuz durumlarda aklımıza ilk gelen komplo oluyor ama sırf hoşuna gitmediği için işi yokuşa sürecek böyle cinsler de var..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

böyle adamlar da var işte.. sadece bizim stada değil Dolmabahçe sarayı ve camii için de çirkinlik abidesi demiş  :s20:

yalnız adam saraya ve camiye çirkinlik abidesi dememiş bunların ve boğazın etrafında olan otel vs için çirkinlik abidesi demiş.. haa ayrıca mabedimize de demiş de büyük ihtimalle yeni ayran içmiştir ya da bir kez dahi ordan geçmemiştir.. o bölgede tarihi değerlere uygun olan yapılandan biri ve en önemlisi bizim mabedimizdir..

bu arada twetini de sildi :D:D:D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sövdünüz dimi adama  :D
Yok gayet medeni şekilde yazdık altına, Turgay Demir abimizde yazmış o yazınca iyice infial oldu. Herkes haddini bilecek!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı gostung

Bir de böyle bir konu var. Ön çalışması yapılıyor demiş Rıdvan Akar.
Bence güzel olabilir, hem gelir olur hem kombine almaya teşvik eder.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yalnız adam saraya ve camiye çirkinlik abidesi dememiş bunların ve boğazın etrafında olan otel vs için çirkinlik abidesi demiş.. haa ayrıca mabedimize de demiş de büyük ihtimalle yeni ayran içmiştir ya da bir kez dahi ordan geçmemiştir.. o bölgede tarihi değerlere uygun olan yapılandan biri ve en önemlisi bizim mabedimizdir..

bu arada twetini de sildi :D:D:D

evet tweeti silmiş ama yok artık diyerek defalarca okumuştum ve cümle şunun gibi bi şeydi: dolmabahçe sarayı ve camii "ile" oteller vs de çirkinlik abidesidir..

neyse sonuç olarak o mimariye bu kadar uygun yapılan bir stada çirkinlik abidesi demek adamın seviyesini gösteriyor..

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok gayet medeni şekilde yazdık altına, Turgay Demir abimizde yazmış o yazınca iyice infial oldu. Herkes haddini bilecek!
İlber Ortaylıya falan özenmiştir
Tv ye çıkmak istiyor herhalde  :D
Sövmek değilde aklını başına getirdik diyelim

https://twitter.com/raif_junior/status/700596415483944960
Şşş hocaaa  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir de böyle bir konu var. Ön çalışması yapılıyor demiş Rıdvan Akar.
Bence güzel olabilir, hem gelir olur hem kombine almaya teşvik eder.

güzel fikir ve mutlaka yapılmalı ama bizim taraftar o isminin yazılı olduğu plakayı ilk maçta söker götürür  :D

Çevrimdışı Arthur

süzer plaza için de ses çıkarsaydınız profesör bey.
arkadaş adamlar her şeye ucube der,biz stad yaparız tarih der.

https://twitter.com/AdemSozuer/status/700452288612143104

Arkadaşlar adam süzer plaza ve dolmabahçe nin arkasındaki çirkin yapılı binaları kastetmiş. Yani doğru şeyler söylemiş. Tweetlerinde ben vodafone arena ile ilgili birşey göremedim. Eğer tweet silmediyse.

Çevrimdışı Arthur

Arkadaşlar adam süzer plaza ve dolmabahçe nin arkasındaki çirkin yapılı binaları kastetmiş. Yani doğru şeyler söylemiş. Tweetlerinde ben vodafone arena ile ilgili birşey göremedim. Eğer tweet silmediyse.

Şimdi gördüm yazdıklarınızı. Silmiş demek. Vay köftehor vay  :money:

Çevrimdışı YunusEmre

bir hesabın Vodafone Arenanın son hali diye yaptığı haberin altına boyle ucube çirkin şeylerin reklamını yapmayı size yakıştıramadım diye başlayarak yorum kısmında çirkinliklerine devam etti de şahıs cevabını da zaten fazlasıyla aldı ve tweti silerek daha sonra gökdelenlerin olduğu fotoları paylaşarak döndü gibi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir hesabın Vodafone Arenanın son hali diye yaptığı haberin altına boyle ucube çirkin şeylerin reklamını yapmayı size yakıştıramadım diye başlayarak yorum kısmında çirkinliklerine devam etti de şahıs cevabını da zaten fazlasıyla aldı ve tweti silerek daha sonra gökdelenlerin olduğu fotoları paylaşarak döndü gibi  :evillol: :evillol:

bir nevi gökdelenlerin arkasına sığındı diyebiliriz  :evillol:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

bir nevi gökdelenlerin arkasına sığındı diyebiliriz  :evillol:

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Arthur

Gördüm. Elinize,dilinize sağlık arkadaşlar. :friendship: Herkes haddini bilecek.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Gece gözüyle canlı gördüm stadın tabela ışıklandırması göründüğü gibiydi resimlerde.

Vodafone logosu ile yazının ışıklandırmasına bakarsanız fark zaten  ortada.

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kimsenin ilgisini çekmedimi ?

benim çekti ama tam o sıra bir işim çıktı sonra da yazmayı unuttum  :ebebe:

çatıdan ışıklandırma mı yapılmış?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık