Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence forma giydirme forma orda iş görmüyor formalı gördüklerinde hemen güvenlik tepene biniyor uzaklaş uzaklaş
diyor.

7 Şubat Antep maçı günü kapalı tarafındaki yoldan stada bakıyordum güvenlik gel gel diye işaret etti abi ama o gün galiba başkan bakıp çıkabilirler demiş  öyle bir şey duydum

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Uzun bir sure martçiydim ama bende bügün nisancilardan oldum , 19.03 imkansiz diye dusunuyorum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Öncelikle içerideki fotolar gerçekten çok güzel ulastiranlara teşekkürler. Tüm yorumları okuma fırsatım olmadı ama bu fotolari görünce daha çoook iş olduğu ortaya çıktı bana göre.  Kaldı ki soyunma odaları vs hakkında hiç bilgimiz yok. Çim ve koltuklar dışında ben bu sezona yetisecegini düşünmüyorum artık stadın :( Soyunma odaları hazır değilse zaten Tff maç oynamasına izin vermez. Ayrıca SİS ile yapılan röportajda adamlar açıkça demiş ki hibrit mi rulo mu henüz karar verilmedi. Bu da demek oluyor ki başkan da bu sezon açılıp acilamayacagi konusunda tereddüt yaşıyor. Bu iyiye işaret değil. Umarım yanilirim ama bence bu sezon maç yapmamız zor görünüyor. Dışarıdaki işlere aldanip umutlanmasak mı acaba? :S

Çevrimiçi Necmi

7 Şubat Antep maçı günü kapalı tarafındaki yoldan stada bakıyordum güvenlik gel gel diye işaret etti abi ama o gün galiba başkan bakıp çıkabilirler demiş  öyle bir şey duydum

o gün Başkanda staddaydı bende girdim hatta başkanlada tokalaştım.
yeni açık köşeden içeri aldılar taraftarı Başkan izin vermiş

Çevrimiçi Necmi

Hadi ya sivil giyinimlere o ayari cekmeleri gerekmez mi Necmi abi neticede ben taraftarim ne zararim olur asil sıkıntı sivil yahu ilgincmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sivil olan biri kameralarda dikkat çekmez ama formalı olanlar ampul gibi parlar.
Birde herkesi içeri alamıyorlar sakin olacak ortalıkta kimse olmayacak tribünlerde formalı biri görünürse civarda ne kadar insan varsa kapıya çöker :D
şantiye tehlikeli bir yer. sivilin içerde işi yok heleki kontrolsüz olarak içeri girmesi mümkün değil anca bir tanıdık olacak tutacak elinden gezdirecek.
Şu ara o bile riskli izin vermiyorlar. zaten bitmiş yerlere kesin sokmuyorlar. göreceğin tek yer tribün onuda zaten resimlerden görüyorsun. İçerleri dolaşamadıktan
sonra girmenin anlamı yok @cadavra

Çevrimdışı 34BJK64

Umarım aydınlatmalar güzel olur. Şuan TRT Spor'da GS-Lazio maçının tekrarını seyrediyorum TT Arena'nın aydınlatmalar gerçekten rezalet. Stat karanlık gibi duruyor.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı GökhanG

-Forum olarak bugün ruh halimiz;

Saat 12 ye kadar : Stad 19.03 de açılır abi.

Saat 12 den sonra: 30 nisan da güzel olur abi.

Bence o daha çok iş var denilen yerler 1 ayda bitebilir sonuçta kabası bitmiş yerlerden bahsediyoruz mesela soyunma odaları 1 ayda neden bitmesin zemine güzel bi döşeme yap duvarlara güzel bi döşeme yap tamam gerisi dolapları koy bitti.. Ben hala umutluyum 19.03 de membran işi biterse açılacak yuvamız.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Emre Keşküş

Geçtiğimiz ay şöyle bir çalışma yapmıştım efsane futbolcularımızın yer aldığı ekranlar stadımızın çevresinde olmalı..

Emiratesteki örneği verebiliriz:

Yetkililere mutlaka iletilmeli

Çevrimdışı GökhanG

Umarım aydınlatmalar güzel olur. Şuan TRT Spor'da GS-Lazio maçının tekrarını seyrediyorum TT Arena'nın aydınlatmalar gerçekten rezalet. Stat karanlık gibi duruyor.
-Bence o konuda için rahat olsun bu stadın her malzemesi 1. Sınıf kalite bu kadar özenilen bi stadda Işık konusunu "aman çok iyi olmasa da olur" diyeceklerini hiç sanmıyorum..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı GökhanG

Geçtiğimiz ay şöyle bir çalışma yapmıştım efsane futbolcularımızın yer aldığı ekranlar stadımızın çevresinde olmalı..

-Çok güzel olmuş gercekten bence bu sezon maç oynanacak hale bi an önce getirip açalım sezon bitincede yazın böyle süslemeler yapalım ben şahsen böyle şeylere bayılırım stada hava katıyor hem kendi stadımızı yapmışken bu kadar zorluk çekmişken cümle aleme havamızı atalım :ok:

Çevrimdışı Alptekin

az önce Twitterda gördüm burda illaki konuşulmuştur ama kesinleşti gibi oldu artık

Çevrimdışı ozeratalay

Böyle birşey olmalı hatta bu ekranlardan maç oynanırken maç yayınıda yapılabilir.Şampiyonluk maçı avrupa maçı gibi.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 02:43:18 ozeratalay ]

Çevrimdışı Bekrakn

Bildiğim kadarıyla dış kısımda yapılabilecek şeyler sınırlı. özellikle deniz tarafında tarihi dokunun bozulmaması için hiç izin vermezler. tam emin değilim stadın isminin yazılması ya da tarihi duvardaki efsanelerin kabartmaları konularından biri vardı. ona bile zar zor izin verilmişti diye hatırlıyorum. yeni açık tarafı dersen orasını bilemem.

Çevrimdışı Bekrakn

az önce Twitterda gördüm burda illaki konuşulmuştur ama kesinleşti gibi oldu artık

rıdvan akar yine durmadan soru cevaplıyor :D benim de gözüme bu ilişti. yöneticilerimizin de aynı şeylere önem vermesine sevindim mutlaka işçilere ait bir anı olmalıydı stadımızda

Çevrimiçi Necmi

izin verilmiyor @Emre Keşküş

Çevrimdışı MaDJeR

Kombine sahiplerinin koltuklarına belli bir ücret karşılı isimleri yazılacakmış.Gayet iyi fikir.. Hem kulüp para kazanacak , hem herkes kendi koltuğuna gözü gibi bakar , hemde tribünde yer tartışması olmaz mis...  :)

Çevrimdışı İhsan

@İhsan abi boşuna söylemiyormuş 19.03 benden kapacak köfte ekmeği  :D

:)
@Efe sen balığa
@ahmetemre @Necmi abi de rakıya hazır olun
herşey iyi gidiyor bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

ben 19.03.2016'da stadın oynanabilir düzeye gelebileceğini sanmıyorum ancak 19.03.2016 da biterse muazzam bir iş başarmış olurlar :money:

Açıkcası bu stadı bu haliyle ilk defa görmüş olsaydım 6 aylık iş var derdim. Ama buraya kadar gelmemiz inanımlaz kısa bir zamanda oldu. sor süreçlaeri iyi atlattık. B u yüzden 19.03 açılırsa şaşırmam
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

:)
@Efe sen balığa
@ahmetemre @Necmi abi de rakıya hazır olun
herşey iyi gidiyor bence
her zaman hazırımdır :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 03:43:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

@Necmi abi o zaman için taraftar efsanesi diyordun gerçek olmuş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İhsan

Yoğunum. Siteye fazla giremedim
Arkadan okuyarak ancak geldin.
günün taraftarı @idil kardeşime teşekkür etmek istiyorum. Güzel fotolara doyduk.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi o zaman için taraftar efsanesi diyordun gerçek olmuş :D
bakacağız ama olması taraftarı değilim maçı takip etmekten çok şov yapmayı seven taraftara
böyle şeyler verilmez maçı bırakır ampulleri kızartmaya uğraşır doksan dakika :bandit:
ben bu güne kadar yetkili hiç kimseden duymadım ilk kez dilleniyor oda anladıysa ne dendiğini tabiki @Çağrı

Çevrimdışı mmeteris

Günaydın arena kartalları

Kartal Gol Gol Gol