Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı asyakartalı

bu drenaj borularının yakın çekim fotosu varmı acaba?suyu emmeleri için nasıl bir sifonik uygulama olucak çok merak ediyorum.ince borularda delikler yada ızgara gibi bişey mi olucak?

Çevrimiçi Necmi

@İhsan abi boşuna söylemiyormuş 19.03 benden kapacak köfte ekmeği  :D
laf dinlemiyorsunki dedik 19 03 diye bütün her yerden bilgi o şekilde geliyor bütün firmalara baskı var
18 inde stadı terkedin diye  :bandit:  @Efe

Çevrimdışı Efe

laf dinlemiyorsunki dedik 19 03 diye bütün her yerden bilgi o şekilde geliyor bütün firmalara baskı var
18 inde stadı terkedin diye  :bandit:  @Efe
tamam abi sözünden dışarı çıkmıyorum artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu drenaj borularının yakın çekim fotosu varmı acaba?suyu emmeleri için nasıl bir sifonik uygulama olucak çok merak ediyorum.ince borularda delikler yada ızgara gibi bişey mi olucak?
sfonik sistemmi :alala: motor emecek sahadaki suyu vakkumlama yani hüüüppp
çekecek yakından görmedim ama ince boruların her tarafında delikler olması lazım su o deliklerden
toplanıp 60 cm lik ana borulara akacak motor sahadaki suyu emecek aynı zamanda o borular ters işlemlede
toprağın içine hava pompalayarak çim köklerinin hava almasını sağlayacak ve sıcak havalarda toprağın ısısını belli düzeyde tutacak

Çevrimdışı Bekrakn

Alt alta monte edilen herhangi bir tabela yok, o resim, iki şeklini de gösterebilmek için, gece ve gündüz...

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-18-subat-2016/vodafone-arena-18-subat-2016-3.jpg

Bahsettiğim "vodafone arena" yazısı değil abi fotoğrafta da görülen stat içi tabelalardaki durum @Hicks

Çevrimdışı b.damatoglu

Stada kravatsız kimseyi almıyoruz beyler. Herkes ütüsüne, sakalına, saçına dikkat etsin stada gelirken

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı asyakartalı

çekecek yakından görmedim ama ince boruların her tarafında delikler olması lazım su o deliklerden
toplanıp 60 cm lik ana borulara akacak motor sahadaki suyu emecek aynı zamanda o borular ters işlemlede
toprağın içine hava pompalayarak çim köklerinin hava almasını sağlayacak ve sıcak havalarda toprağın ısısını belli düzeyde tutacak
işte o boruları merak ediyorum bende.vakumlu sistem olması çok iyimiş.sonuç olarak buda bir sifonik sistem
,geniş bir alandan tek bir noktaya toplanan su var ortada.

Çevrimdışı asyakartalı

bu tarz birşey olabilir o zaman.yakında görürüz bakalım.

Çevrimdışı Efe

necmi abi o betonun yerine atılan çakıl beton tarzı kum ezildikten sonra gerçekten beton gibi olmuş kazdıktan sonra dahi kamyon çıkarıyorlar üstüne hiç hareket yok gerçekten muazzam bir malzeme bu arada sis baya hızlı iyiki onlarla anlaşılmış
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yıldırım

ben 19.03.2016'da stadın oynanabilir düzeye gelebileceğini sanmıyorum ancak 19.03.2016 da biterse muazzam bir iş başarmış olurlar :money:

Çevrimdışı Efe

Stada kravatsız kimseyi almıyoruz beyler. Herkes ütüsüne, sakalına, saçına dikkat etsin stada gelirken

yıkanıp gelin herkes şampuan kokacak  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hicks

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-18-subat-2016/vodafone-arena-18-subat-2016-3.jpg

Bahsettiğim "vodafone arena" yazısı değil abi fotoğrafta da görülen stat içi tabelalardaki durum @Hicks

Haaa, çok özür dilerim, öyle deyince benim gözümün önüne hemen iki resmin birleşimi görsel geldi. O kadar baktım buna dikkat etmemişim, ilginç gerçekten... Neden acaba?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tugozcan

Yetisecek 19.03 e.
Toplam 84 membran var. 9 tanrsi takildi.
Kucuk membranlar daha hizli ilerleyecektir bence.

Çevrimiçi Necmi

Çimin deseni de böyle olursa tadından yenmez :icool:
sermede olabilirmi bilmiyorum ama yazın böyle olacak ama bu kadar
beklemeyin bu photoshopla oynanmış nou camp ın çimleri böyle değil gerçekte :D

Çevrimiçi Necmi

bence numune yapılmış  hangisi tercih edilirse o kullanılacak @Bekrakn

Çevrimdışı FARUK

Çimin deseni de böyle olursa tadından yenmez :icool:
Nevzat demir de yaptık neden olmasın :)

Çevrimiçi Necmi

formayada gravat ne yakışır ama o zaman bere yerinede huni takmak lazım

ysariusta

• Ziyaretçi

Gün içinde ya da İdil'in fotoğraflarda vardı. Prekast delinmiş içeriye giren bir boru var. Sanırım bahsedilen motorlar o kısımda. İçeride yani. Su toplama nasıl olacak belli zaten. Çizgilerin olduğu yerler kazılacak. Yatay olanlara ince borular, dikey olanlara büyük borular yapılacak. Sahanın yarısını daha bugün teslim aldılar. Haberde çimin henüz siariş edilmediği söyleniyor demek ki halen tam netleşmemiş her şey. Ancak 19 03 tarihi için herşey yetişirse çimde sipariş edilip serilecek.

Çevrimdışı Efe

bence numune yapılmış  hangisi tercih edilirse o kullanılacak @Bekrakn
bencede 2 çeşit var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

formayada gravat ne yakışır ama o zaman bere yerinede huni takmak lazım
biz zaten hunisiz deliyiz abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bencede 2 çeşit var
ozamn bastırın kırmızı olsun forum uyuma kankırmızıya sahip çık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı umutdogan62

Alt alta monte edilen herhangi bir tabela yok, o resim, iki şeklini de gösterebilmek için, gece ve gündüz...

bunlar mutlaka ışıklandırmalıdırlar. yakarsın ışığı gecede gündüzde teki iş görür hadi öyle diyelim wclerinki neden ikisi siyah??? arkadaşın dediği gibi hangisi güzelse onu uygulayacaklar galiba... @Bekrakn
1
9
0
3JK

Çevrimdışı can1903

@Efe küçük membranlar hızlı gider mi günde 3-4?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı asyakartalı

Buda kayseri stadındaki drenajdan bir örnek.daha farklı bir sistem sanırım

Çevrimdışı Bekrakn

Haaa, çok özür dilerim, öyle deyince benim gözümün önüne hemen iki resmin birleşimi görsel geldi. O kadar baktım buna dikkat etmemişim, ilginç gerçekten... Neden acaba?

ben de sen öyle deyince düşündüm düşündüm gece-gündüz olayını sonra anladım dediğini, derdimi tam anlatamamışım arada karışıklık olmuş abi kusura bakma :D

tek bu çıkış kapısından fotoğraf geldi sanıyorum deneme için yapılan montajlar.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-7-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=69481;image hem şu fotoğrafta da aynı girişin hemen karşı duvarında iki siyah tabela daha var alt alta. yazı tipleri farklı bunlarda da. nasıl bir şey kullanacaklarına karar veriyorlardır büyük ihtimal kendi kendimi kurmuşum :D