Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

borular banada çok ince geldi.drenajın üstüne yapılmış o zaman burda.bizde de olcak mı bu tarz bir çalışma?
olacak zaten iklimlemenin bir parçası her tarafta sansörler olacak  toprak ısısı 24 derecede tutulacak
düştüğünde ısıtma sistemi devreye girecek yükseldiğinde soğutma sistemi devreye girecek matematiksel olarak
sistem aynı ama çok daha teknolojik her taraf ısı ölçer nem ölçer sansörlerle dolu ve tamamen bilgisayar kontrollü çalışacak
mesela çim sulama sistemide çalıştıktan 30 dakika sonra fazla suyu çekmek için vakkumlama çalışacak 365 gün aynı iklimde
tutacaklar sahayı  @asyakartalı

Çevrimdışı idil

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü stat gezisi Hakkı'nda birkaç bir şey yazmak istiyorum :) öncelikle @rubi_tobin e teşekkür ederim vesile olduğu için. Yaklaşık 1.5 saat stadı gezdik :D  Kapalı tribün üst kısmından girdik hemen önümde tribüne giriş tabela ve numaralarını vs gördüm zaten bayıldım :) daha önceki resimlerde yoktu acaba bugun mü takıldı merak ettim , 415-416 takılmıştı sadece resimlerde görüldüğü üzere. Şöyle söyleyeyim zemin kotu tribün arkaları %85bitmiş gibi sadece o görünen tabelalar kalmış ve büfeler sanıyorum..duvar,yer fayansları,merdivenler,merdiven üstü camekanlar,tuvaletler filan bitmiş hep..ben stada ilk girdiğimde şok oldum zaten "nasıl yani vay be bikaç haftaya açarız" dedim :) gelgelelim alt katları görene kadar (alt tribünler).. Localar neredeyse bitmiş duvarları vs sanırım tv ler takılmayı bekliyor, ancak loca altı tribün arkaları,yine o katlardaki odalar,duvarlar maalesef hala inşaat halinde..numaralı alt nitekim, futbolcu çıkış tüneli,soyunma odaları ve o kottaki odalar sıva içinde...stada girdiğimde her yerde çalışma oldugunu gördüm, bu yüzden sorun yok ama yapı o kadar büyük ki göz arşı edilemeyecek kadar fazla iş var daha...bana göre mümkün gözükmüyor bu sezon.. Belki son maç oynanır kim bilir...ama ben takılmıyorum,malzemeyi gördüm herşey 1.sınıf kalite, herşey tam olsun sağlam olsun önemli olan o. Artık iyi mi kötü mü üst tribünler o kadar dik ki başım döndü benim :) ciddi anlamda döndü umarım sorun teşkil etmez, bizim fanatikler için de tehlikeli bir tribün olacak gibi görünüyor..valla korka korka yürüdüm korkuluklar olmasına rağmen,koltuklara da oturdum korkuluklar hiçbir sorun teşkil etmiyor, minyon olmama rağmen son derede konforlu,seyir zevki yüksek...begendigim bir başka olay, gezinme alanlarında çokça cam kullanılmış, sadece kata çıkış merdivenlerinin çevresinde değil, yürünen zeminde yer yer cam kaplamalar var çok şık durmuş...sanırım akşam ışıklandırma yapılır..yine sütünlar arasına yola bakan kısımlara hep cam kaplanmış çok hoş duruyor bence..tek beğenmedim kısımda eski açıl tribün oldu, yeni açıktan bakınca üst kat çok kısa görünüyor bunun nedeni yine stadın devasa olması, o tribün estetik açıdan havada kalmış..tek ama tek şikayetim bu oldu, çatıdan koltuk dizaynına kadar diğer herşey mükemmel...zemin zaten göründüğünüz gibi...vızır vızır çalışıyorlar...aklıma gelenler bunlar :) başka konuda fikir sorarsanız açıklayabilirim
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı serti67

çıkış kapısının üzerindeki tabelalar bile siyahken bu küçük tabelaların kırmızı olması bilemedim içime sinmedi o yüzden diyorum. dışarıda küfekiler beyaz, duvarlar siyah, tribün altları yine gri-siyah arası tek renkli kısım bunlar olacak. aşağı yukarı şöyle bi görüntü olur herhalde @serti67

tabi herkesin zevki ve düşüncesi farklı. bakarsın inşaattaki yetkili abiler buna olur verir bu çıkar karşımıza :D
yanlız numune dedık ama resme bakıncaaa tum kotıdora kırmızı tabela koyulmuuss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@Efe stabilize o yol yapımında falanda kullanılıyor çamur olmayı falan önlüyor bayağı geçerli
bir malzeme  bu renk olanını ilk defa gördüm kömür tozu gibi duruyor. Sisin bizim projenin başındaki mühendislede
tanışmıştım çok ciddi işini bilen insanlar artık herşeyi sisteme oturtmuşlar saat gibi işliyor o nedenle verdikleri
tarihe güveniyorum gerçekten çok donanımlılar anlatırken bile soru sormana gerek kalmıyor öyle detaylı konuşuyorlarki
sen dinliyorsun sohbet kıvamında ne sorarsan sor anında düşünmeden cevaplıyorlar hiç terettüt yok hani isteyeceğin cevabı
falanda verelim derdinde değiller neyse o çekinmeden söylüyorlar. Çim işine dönüp nasıl olacak diye bakmıyorum bile
kesinlikle eminim mükemmel bir iş çıkartacaklar. ik üç saat sohbet ettim ben bile şu anda stad zemini yapabilirim :evillol:
o derece bilgi sahibi oldum.
valla en korktuğum çim işiydi şu 1 haftalık çalışma muazzam boyutlarda harika iş çıkarıyorlar 19.03 te saha maç oynamaya hazır olacak orası kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yanlız numune dedık ama resme bakıncaaa tum kotıdora kırmızı tabela koyulmuuss
acil durumlarda kırmızı daha etkili olacak o yüzden kırmızı yapacaklarıdır kapı numaraları siyah beyaz olur büyükler yönlendirme tabelaları kırmızı olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Jukebox

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü stat gezisi Hakkı'nda birkaç bir şey yazmak istiyorum :) öncelikle @rubi_tobin e teşekkür ederim vesile olduğu için. Yaklaşık 1.5 saat stadı gezdik :D  Kapalı tribün üst kısmından girdik hemen önümde tribüne giriş tabela ve numaralarını vs gördüm zaten bayıldım :) daha önceki resimlerde yoktu acaba bugun mü takıldı merak ettim , 415-416 takılmıştı sadece resimlerde görüldüğü üzere. Şöyle söyleyeyim zemin kotu tribün arkaları %85bitmiş gibi sadece o görünen tabelalar kalmış ve büfeler sanıyorum..duvar,yer fayansları,merdivenler,merdiven üstü camekanlar,tuvaletler filan bitmiş hep..ben stada ilk girdiğimde şok oldum zaten "nasıl yani vay be bikaç haftaya açarız" dedim :) gelgelelim alt katları görene kadar (alt tribünler).. Localar neredeyse bitmiş duvarları vs sanırım tv ler takılmayı bekliyor, ancak loca altı tribün arkaları,yine o katlardaki odalar,duvarlar maalesef hala inşaat halinde..numaralı alt nitekim, futbolcu çıkış tüneli,soyunma odaları ve o kottaki odalar sıva içinde...stada girdiğimde her yerde çalışma oldugunu gördüm, bu yüzden sorun yok ama yapı o kadar büyük ki göz arşı edilemeyecek kadar fazla iş var daha...bana göre mümkün gözükmüyor bu sezon.. Belki son maç oynanır kim bilir...ama ben takılmıyorum,malzemeyi gördüm herşey 1.sınıf kalite, herşey tam olsun sağlam olsun önemli olan o. Artık iyi mi kötü mü üst tribünler o kadar dik ki başım döndü benim :) ciddi anlamda döndü umarım sorun teşkil etmez, bizim fanatikler için de tehlikeli bir tribün olacak gibi görünüyor..valla korka korka yürüdüm korkuluklar olmasına rağmen,koltuklara da oturdum korkuluklar hiçbir sorun teşkil etmiyor, minyon olmama rağmen son derede konforlu,seyir zevki yüksek...begendigim bir başka olay, gezinme alanlarında çokça cam kullanılmış, sadece kata çıkış merdivenlerinin çevresinde değil, yürünen zeminde yer yer cam kaplamalar var çok şık durmuş...sanırım akşam ışıklandırma yapılır..yine sütünlar arasına yola bakan kısımlara hep cam kaplanmış çok hoş duruyor bence..tek beğenmedim kısımda eski açıl tribün oldu, yeni açıktan bakınca üst kat çok kısa görünüyor bunun nedeni yine stadın devasa olması, o tribün estetik açıdan havada kalmış..tek ama tek şikayetim bu oldu, çatıdan koltuk dizaynına kadar diğer herşey mükemmel...zemin zaten göründüğünüz gibi...vızır vızır çalışıyorlar...aklıma gelenler bunlar :) başka konuda fikir sorarsanız açıklayabilirim
19 mart,9 nisan,30 nisan gibi tarihler hayal mi?

Çevrimdışı FARUK

@idil  bahsettiğin sıva halinde olan kısımlar en alt kat mı  yoksa alt tribün seyirci giriş çıkış tünellerinin olduğu dolaşım alanı mı

Çevrimdışı serti67

yanlız bız ne sekıl delılererız koca koca adamlar hanımlar tuvalet tabelasına bakıp vayyy cok guzel yaaaaaaa dedıkkk  tu kaka bır mevzu anca bukadar sırınlestırılebılırdıı :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

hayal olsa bu kadar çalışma niye o zaman sahanın 19.03 te bitmesinin hiç manası yok sıva duran yerlerle taraftarın ilgisi yok onlar altkatlar ayrıca bursada hala içerisi sıva halinde duruyor hemde taraftar dolaşım alanları ona rağmen sıkıntısız maç seyrediliyor taraftarı belli yerlerden içeri sokup çıkaracaklar bitmeyen yerlerle alakası olmayacak zaten 4 maç topu topu ben kuma basarakta geçerim sıkıntı yok ama böyle bişey olmaz 1 aya toparlarlar zaten artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Sis ile olan roportajn linkini paylasırmısnz veya hangi konu da bulabilirim?

Çevrimdışı idil

@idil  bahsettiğin sıva halinde olan kısımlar en alt kat mı  yoksa alt tribün seyirci giriş çıkış tünellerinin olduğu dolaşım alanı mı

En alta inme fırsatımız olmadı ama muhtemelen hepsi  :bandit: zemin kotundan en aşağıya kadar çok iş var daha

Çevrimdışı Efe

la ınsan bı haber verırr nası trollendık yaa masallah ne guzel apmısın aynı gerççeekk :D :D :D :D :D :D
hepte sen trolleniyorsun nedense :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

o değilde bu toki arenada elektrikli reklam panoları yok mu ?
Uefa'da şimdilik öyle uygulama yok  :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı idil

Bana göre hayal gibi. Gerçekçi bakmak lazım...maç oynanması için yani..belli bi kota kadar bitmeden, maçlar için kullanılmayacak katlar ve odalar harici yerler bitmeden izin çıkmaz diye düşünüyorum..ama şampiyonluk kutlaması neden olmasın?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

la ınsan bı haber verırr nası trollendık yaa masallah ne guzel apmısın aynı gerççeekk :D :D :D :D :D :D

ne bileyim aşağı yukarı böyle olur deyince anlaşılır sandım :D neyse mevzu çok büyümedi allahtan :D

Çevrimdışı serti67

hepte sen trolleniyorsun nedense :evillol:
nezamn nerde yok canım kackere oldu :::) hep ıyı nıyetımden  :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Bana göre hayal gibi. Gerçekçi bakmak lazım...maç oynanması için yani..belli bi kota kadar bitmeden, maçlar için kullanılmayacak katlar ve odalar harici yerler bitmeden izin çıkmaz diye düşünüyorum..ama şampiyonluk kutlaması neden olmasın?
bursaya verdilerse bizede verirler bence bursada tavanlardan kolonlara yerlere kadar beton duruyor hala  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

nezamn nerde yok canım kackere oldu :::) hep ıyı nıyetımden  :D :D
aynen iyi niyetlisin olsun benide trollüyorlar bazen iyi niyetten  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cadavra

Sampion olursak vodafone arenada kutlamayalim bence olimpiatta sigabildigi kadar insanla kutlayalim zaten Türkiye nin her yerinden gelen olur ağzına kadar dolar o arada vodafone arenada kalan isleri tamamlarlar yeni sezona sampionlar ligi muzigi ile tas tamam sekilde 4 4 luk bi giriş yapariz üstüne bide tarihe geceriz stadsiz sampionluk yani.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi