Herkese iyi akşamlar. Bugünkü stat gezisi Hakkı'nda birkaç bir şey yazmak istiyorum

öncelikle
@rubi_tobin e teşekkür ederim vesile olduğu için. Yaklaşık 1.5 saat stadı gezdik

Kapalı tribün üst kısmından girdik hemen önümde tribüne giriş tabela ve numaralarını vs gördüm zaten bayıldım

daha önceki resimlerde yoktu acaba bugun mü takıldı merak ettim , 415-416 takılmıştı sadece resimlerde görüldüğü üzere. Şöyle söyleyeyim zemin kotu tribün arkaları %85bitmiş gibi sadece o görünen tabelalar kalmış ve büfeler sanıyorum..duvar,yer fayansları,merdivenler,merdiven üstü camekanlar,tuvaletler filan bitmiş hep..ben stada ilk girdiğimde şok oldum zaten "nasıl yani vay be bikaç haftaya açarız" dedim

gelgelelim alt katları görene kadar (alt tribünler).. Localar neredeyse bitmiş duvarları vs sanırım tv ler takılmayı bekliyor, ancak loca altı tribün arkaları,yine o katlardaki odalar,duvarlar maalesef hala inşaat halinde..numaralı alt nitekim, futbolcu çıkış tüneli,soyunma odaları ve o kottaki odalar sıva içinde...stada girdiğimde her yerde çalışma oldugunu gördüm, bu yüzden sorun yok ama yapı o kadar büyük ki göz arşı edilemeyecek kadar fazla iş var daha...bana göre mümkün gözükmüyor bu sezon.. Belki son maç oynanır kim bilir...ama ben takılmıyorum,malzemeyi gördüm herşey 1.sınıf kalite, herşey tam olsun sağlam olsun önemli olan o. Artık iyi mi kötü mü üst tribünler o kadar dik ki başım döndü benim

ciddi anlamda döndü umarım sorun teşkil etmez, bizim fanatikler için de tehlikeli bir tribün olacak gibi görünüyor..valla korka korka yürüdüm korkuluklar olmasına rağmen,koltuklara da oturdum korkuluklar hiçbir sorun teşkil etmiyor, minyon olmama rağmen son derede konforlu,seyir zevki yüksek...begendigim bir başka olay, gezinme alanlarında çokça cam kullanılmış, sadece kata çıkış merdivenlerinin çevresinde değil, yürünen zeminde yer yer cam kaplamalar var çok şık durmuş...sanırım akşam ışıklandırma yapılır..yine sütünlar arasına yola bakan kısımlara hep cam kaplanmış çok hoş duruyor bence..tek beğenmedim kısımda eski açıl tribün oldu, yeni açıktan bakınca üst kat çok kısa görünüyor bunun nedeni yine stadın devasa olması, o tribün estetik açıdan havada kalmış..tek ama tek şikayetim bu oldu, çatıdan koltuk dizaynına kadar diğer herşey mükemmel...zemin zaten göründüğünüz gibi...vızır vızır çalışıyorlar...aklıma gelenler bunlar

başka konuda fikir sorarsanız açıklayabilirim