Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

@Efe küçük membranlar hızlı gider mi günde 3-4?
bence gider onları 10 günde bitrirler önemli olan şu büyük mebranları 2 kat hıza çıkaracak 2.ekibin gelmesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutdogan62

ozamn bastırın kırmızı olsun forum uyuma kankırmızıya sahip çık
kırmızı candır siyahla çok uyumlu kırmızı olsun...
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Fotoları görünce ben de ayrı bir heyecana kapıldım!
Öncelikle çekenlerin ellerine sağlık.

Stadın geldiği noktayı görünce iyi ki Demirören izinleri alamamış diye düşünüyorum!
Kesin bu stat işini de eline yüzüne bulaştırırdı!

Şimdi biraz geriye gidelim.
Stadın projesinden önce de çok büyük emek harcandı.
Sizin, benim gibi Beşiktaş'a gönül vermiş, içerde-dışarıda maç kovalayan ama bu işlerden de anlayan taraftarlardan görüş alındı.
İlk yönetimdeki bazı yöneticiler ve Başkan, Berlin Olimpiyat, Emirates, Schalke Arena dahil Avrupa'da birçok stadı gezdiler.

Sonunda, tarihi dokuyla uyumlu (Dolmabahçe Sarayı, Taşkışla, vb.), İstanbul'a değer katacak bu eserin mimari projesi hazırlandı.
Ezeli rakiplerimizin statlarını ve Olimpiyat Stadı'nı gözünüzün önüne getirdiğinizde ne kadar farklı ve güzel bir eser gerçekleştirdiğimizi daha net görebiliyorsunuz.
Diğerleri çelik ve beton yığınıyken, benzerlerinden onlarca varken bizim stadımız nadide bir eser!

Kullanılan malzeme ve işçilik anlamında da hiçbir masraftan kaçınılmadı.
Zemini olsun, çatısı olsun yeni uygulamalar kullanıldı.

Futbolcular ve bizler de 3 yıldır yuvamızdan ayrı kaldık, iç saha maçlarımız için şehir şehir, stat stat gezdik!
Nihayetinde vuslata sayılı günler kaldı.

Evim, stada 20 dakika yürüme mesafesinde.
Çıktığı gün eşim ve ben kombinelerimizi aldık.
Bir an önce bitmesini ve 119 Blok'taki koltuklarımıza oturmanın hayalini kuruyoruz.
Bununla birlikte, şu noktadan sonra 19 Mart'da mı, 9 Nisan'da mı yoksa 30 Nisan'da mı açılır konusunu hiç kafama takmıyorum.
"Yıkılamaz, yıkılsa da o stat orada yapılamaz" günlerinden bu günlere geldik.

O gün mü bu gün mü açılırın hesabını yapmaktansa stadın güzelliklerini ve mükemmelliğini görmeye çalışıyor, gideceğim ilk maçın hayalini kuruyorum.

Ancak hepsinin de ötesinde şu anda Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmış durumdayım!

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Bekrakn

bence numune yapılmış  hangisi tercih edilirse o kullanılacak @Bekrakn

aynen abi diğer açıdan gelen fotoğrafa bakınca anladım ben de. koridor boyunca diğer kapılarda bir tabela görünmüyor sadece bu çıkışta var

Çevrimdışı Deadam

Buda kayseri stadındaki drenajdan bir örnek.daha farklı bir sistem sanırım

Bu drenaj değilde ısıtma sistemi gibi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı birkanmaraz

Bu drenaj değilde ısıtma sistemi gibi
@Deadam  abi bende öyle zannetim ama dikkatli bakarsan o boru var ekli gibi metal. Neden bu kadar fark var bizimkisiyle onların kini veya ileride bizede serilecek mi ?

Çevrimiçi Necmi

necmi abi o betonun yerine atılan çakıl beton tarzı kum ezildikten sonra gerçekten beton gibi olmuş kazdıktan sonra dahi kamyon çıkarıyorlar üstüne hiç hareket yok gerçekten muazzam bir malzeme bu arada sis baya hızlı iyiki onlarla anlaşılmış
@Efe stabilize o yol yapımında falanda kullanılıyor çamur olmayı falan önlüyor bayağı geçerli
bir malzeme  bu renk olanını ilk defa gördüm kömür tozu gibi duruyor. Sisin bizim projenin başındaki mühendislede
tanışmıştım çok ciddi işini bilen insanlar artık herşeyi sisteme oturtmuşlar saat gibi işliyor o nedenle verdikleri
tarihe güveniyorum gerçekten çok donanımlılar anlatırken bile soru sormana gerek kalmıyor öyle detaylı konuşuyorlarki
sen dinliyorsun sohbet kıvamında ne sorarsan sor anında düşünmeden cevaplıyorlar hiç terettüt yok hani isteyeceğin cevabı
falanda verelim derdinde değiller neyse o çekinmeden söylüyorlar. Çim işine dönüp nasıl olacak diye bakmıyorum bile
kesinlikle eminim mükemmel bir iş çıkartacaklar. ik üç saat sohbet ettim ben bile şu anda stad zemini yapabilirim :evillol:
o derece bilgi sahibi oldum.

Çevrimdışı Deadam

@Deadam  abi bende öyle zannetim ama dikkatli bakarsan o boru var ekli gibi metal. Neden bu kadar fark var bizimkisiyle onların kini veya ileride bizede serilecek mi ?

bu ısıtma sistemi borularının altındaki çakıl katmanın içinde drenaj vardır. Bu beyaz boruların içinde glikol veya antifreze malzeme geçer. Zaten kumun içinde drenaj borusunu koyarsan ilk kullanımda gözenekler tıkanır. Tahminim bizim mabedimizdede drenaj döşendikten sonra bu borulardan döşenim üzeri kumla kapatılacak.

Yanlışsam düzeltin bilen arkadaşlar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Bekrakn

ozamn bastırın kırmızı olsun forum uyuma kankırmızıya sahip çık

kırmızı çok fazla sırıtmıyor mu? @serti67

ha derseniz renklerin bu şekilde olması tasarım ve mimari açıdan göze daha fazla hoş gelir, mimarlar hep böyle renk uyumlarını kovalar o zaman konu beni aşar bir şey diyemem :D

insan sayısının fazla olduğu böyle yerlerde yönetmelikler gereği çıkış tabelaları farklı renkte olup hemen belli olması amaçlanır diye bir kural da vardır belki bilemedim

Çevrimiçi Necmi

Buda kayseri stadındaki drenajdan bir örnek.daha farklı bir sistem sanırım

bu drenaj değil ama ısıtma sistemi bildiğin zemin kaloriferi işte evlere döşedikleriyle aynı sistem
bu kadar yüzeyde drenaj olmaz drenajın köklerin altında kalması lazım yoksa altta biriken su kökleri çürütür @asyakartalı

Çevrimdışı bhdr

Fotoğraflarda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Vallahi gözümüzü gönlümüzü açtınız akşam akşam. Var olun. :)

Çevrimdışı serti67

kırmızı çok fazla sırıtmıyor mu? @serti67

ha derseniz renklerin bu şekilde olması tasarım ve mimari açıdan göze daha fazla hoş gelir, mimarlar hep böyle renk uyumlarını kovalar o zaman konu beni aşar bir şey diyemem :D

insan sayısının fazla olduğu böyle yerlerde yönetmelikler gereği çıkış tabelaları farklı renkte olup hemen belli olması amaçlanır diye bir kural da vardır belki bilemedim
dusundumde haklı olabılırsın parlak sıyah da cok hos gozukuyor ama sıyah ve grı renklerle kırmızıyı yakıstırmısımdır herzamn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı asyakartalı

bu drenaj değil ama ısıtma sistemi bildiğin zemin kaloriferi işte evlere döşedikleriyle aynı sistem
bu kadar yüzeyde drenaj olmaz drenajın köklerin altında kalması lazım yoksa altta biriken su kökleri çürütür @asyakartalı
borular banada çok ince geldi.drenajın üstüne yapılmış o zaman burda.bizde de olcak mı bu tarz bir çalışma?

Çevrimdışı Turco

Bazı sahalarda o boruları hem drenaj hemde ısıtma için kullanıyorlar.

Mesela estudiantes'in yeni stadında o boruların içinden sıcak su geçiyormuş aynı zamanda ısıtma görevi de görüyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde bu toki arenada elektrikli reklam panoları yok mu ?

Çevrimdışı Halil10

Arkadaslar Balikesir'den Istanbul'a geldim ,birkac gun  buralardayim.. E tabiki gelmisken yuvamiza ugramak istiyorum,iceriye girebiliyormuyuz? Bu konuda yardimci olacak arkadaslardan haber bekliyorum...Forum ahalisiyle de tanismayi cok isterim. :ok:

Çevrimdışı snake3315

cati kaldirma belgeseli muhtesem.kimbilir tamami nasil olur...
KİMSE UMUDUMUZU BİZDEN SÖKÜP ALAMAZ...

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@idil eline sağlık bir değerlendirme yazısı yazacak mısın ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

formayada gravat ne yakışır ama o zaman bere yerinede huni takmak lazım
Bizde sakat çok :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

o değilde bu toki arenada elektrikli reklam panoları yok mu ?

Uefa yetkilisi usbyi kaybetmiştir heral tabela var orda :))

Çevrimdışı Bekrakn

dusundumde haklı olabılırsın parlak sıyah da cok hos gozukuyor ama sıyah ve grı renklerle kırmızıyı yakıstırmısımdır herzamn

çıkış kapısının üzerindeki tabelalar bile siyahken bu küçük tabelaların kırmızı olması bilemedim içime sinmedi o yüzden diyorum. dışarıda küfekiler beyaz, duvarlar siyah, tribün altları yine gri-siyah arası tek renkli kısım bunlar olacak. aşağı yukarı şöyle bi görüntü olur herhalde @serti67

tabi herkesin zevki ve düşüncesi farklı. bakarsın inşaattaki yetkili abiler buna olur verir bu çıkar karşımıza :D

Çevrimdışı Halil10

Arkadaslar Balikesir'den Istanbul'a geldim ,birkac gun  buralardayim.. E tabiki gelmisken yuvamiza ugramak istiyorum,iceriye girebiliyormuyuz? Bu konuda yardimci olacak arkadaslardan haber bekliyorum...Forum ahalisiyle de tanismayi cok isterim.

Çevrimdışı mmeteris

Bu nedir acaba?
O koca silindirimsi nesneye büz deniyor. Tüm drenaj borularının buluşma ve suyun nihai tahliye noktası

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı merzifonkartali

Yeni açığın arkasındaki beton alan herhangi birşeyle kaplanacak mı?
O Sene, Artık Her Sene...