Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı harund1k3

abi tarih yazsa nolur. nolmuş ilk maçı bursa ile yaptıysak herkes bunun peşine mi düşcek vodafone arenada ki ilk maç bursa ile oldu die herkesin hayatı mı değişcek. reklam olur diyorsunuz neyin reklamı olucak sırf bu yüzden bursasının değerimi artıcak milyon dolarlara mı katlıcak gelirini, 1 ay sonra unutulur gider bursa mı kalır. amaç bu stadda ne kadar maç yaparsak o kadar katkı sağlamak değil mi takıma. o zaman bu sene hiç açmayalım yeni sezona açarız.. siz hala bu sene bu stadın apar topar açılmasının asıl amaçını anlamadınız. Ayrıca antalyada ilk golü necip attıda noldu kimin umrunda ne biz bu seyede yüceldik ne anltalya ezildi rencide oldu kim konuşuyor bu olayı kimse. bu takım bu sene yeterki şampıyon olsunda ilk golü kim atarsa atsın. Bu kadar büyütülmemeli eğer yetişiyorsa bursa maçına açılsın yetilmezse zaten diğer ilk maça açılsın. Saygılar abi

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Süleyman Seba ilk golü atmasa büyüklüğünden zerre kaybetmezdı. Hoş bir olay ama çok büyütmemek lazım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Membran ortalama iki tane takılıyor günlük diyebiliriz. Fakat daha şeffaf kısım takılacak. Ne zaman başlayacak bilmiyorum. 20 gün sürmez membranın bitmesi şeffaf kısım hariç bu tempoyla giderse. Mart 12-13 de işte. Mart 20 de cim bitecek demiş sis dediklerini gerveklestırecetır. Serme çim çok daha hızlı olacaktır. Onun dışında kufekıler neredeyse bitti. Işıklandırma ne zaman başlar nr kadar sürer bilmiyoruz. Onun dışında karşılıklı ekranlar ne zaman takılacak bilmiyoruz. Gazilerin olduğu bölüm ne zaman tam hazır olur bilmiyorum. Bana göre Mart 19-20 çok zor. Nisan ortası maç oynanır hale gelir.
gazilerle bizim ne ilgimiz var belediyenin yaptığı bir iş bizim açılışımızla bir ilgisi yok
biz girişimizi takım otobüsü sokacak duruma getirdiğimizde yeterli Müzeyi kasdediyorsan oranında
stadla bir ilgisi yok oralar staddan bağımsız yerler. kapılarını kapattınmı olay biter. Resimlerde görmedinizmi
eski açık en üst kat taraftar dolaşım alanı zeminlerin üstü kapatılmış koruma altına alınmış buda bittiğini gösterir.
en son resimlerde stada giriş merdivenleri yapılıyordu. bence artık içerlerde iş kalmamış son toparlamaları yapıyorlar
çatı çim biter stad oynanacak duruma gelir tabi işin içinde izinlerde var. Onlarıda dikkate almak gerekiyor. Biz bu tarih bitirdik açıyoruz
demekle olmuyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Vay arkadaş futbol bu yenmek de var yenilmek de ne büyüttünüz. O zaman gidelim kendi kalemize atalım ilk golü olsun bitsin. Tamam bizim takım atsa iyi olur ama ilk maç bursa maçına gelse golü sercan atsa ne olacak. Abartmamak lazım Böyle şeyleri. Mevzu stat bir an önce açılsın. Bu stat yeni besiktasın tamamlanması demek. Transfer olarak, globalleşme olarak, vizyon olarak, yönetim olarak, takım olarak tamamlandık. Geriye sadece stat kaldı. Şu stat olsun zaten şampiyonluklar artarak gelecek. Kimsenin korkusu olmasın. Tek eksiğimiz alt yapı o konuda da çok iyi adımlar atılıyor.

ilk golü atınca tarihe geçiyor ya hani, biz de diyoruz ki bu sürüngen tayfasından biri ne ilk golü atsın ne de ilk maçı oynayarak tarihe geçsin :akuma:

yoksa ondan sonraki maçlarda yeneriz, yeniliriz tabi ki futbolda olacak şeyler bunlar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı samet-53

İnşallah dediğiniz tarihte açılır, bana da hayatımda aldığım en harika doğum günü hediyesi olmuş olur.  :icool:

Abi sen doğum günü hediyesini Süleyman Seba'yla aynı gün doğarak almışsın zaten :D

Ama inşallah hepimizin gönlünün olduğu bi tarih olur, hayırlısıyla açarız.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı tugozcan

Küçük membranlarla beraber kalan membran sayısı: 76.
Ekip sayısı 2'ye çıkar ve ekip başına 2 günde 3 tane takılacak şekilde devam edilirse;
25 güne biter.
Ekip sayısı aynı kalır ve 2 günde 3 tane takılacak şekilde devam edilirse;
50 güne biter.

Özetle 2. ekip şart. 27 gün kaldı 19.03'e.
Ben çim, koltuk ve scoreboard vs. gibi işlemlerin yetişeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı YunusEmre

seriyorlar mi

@Efe şimdi kapalıya geçtiler bunlar bu çatı ölçüleri her tarafta eşit mi yani membran kapalı ve numaralıda daha mı kısa olacak...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı sallapati

çatıda hala vodafone yazısı görünmedi.. heralde yapıştırma yapacaklar...

çatı 2 ekibe çıkartmazsa yetişmez.. daha 42 tane daha var..

skorboard lar neden gelmedi :alala:

Çevrimdışı mmeteris

Arkadaşlar tuhaflık ve ruh hastalığı bize özgü fakat montajı ilk tamamlanan membranın arka kısmındaki turuncu fileyi hala ordan almadılar..ben oraya bi çıksam ilk onu alıp götürürüm, rahatsız olan yok herhalde benden başka :)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı martin40

Koltuklar neden bu kadar donuk duruyor ? Isiksizliktanmi ?

Gunde 2 tane ile mart 5 de buyuk mebranlar biter... 2 ekip çalışsa Mart başı biter...

Bari şeffaf mebranlar başlasa bir yandan..

Ama görülen oki en güzel tarih 09 nisan gibi içimden gece 19.03 :)

Çevrimdışı tugozcan

Koltuklar neden bu kadar donuk duruyor ? Isiksizliktanmi ?
siyahları kastediyorsanız korkuluklar yüzünden

Çevrimdışı samilkamil

Küçük çaplı bir araştırma yaptım ve drenaj yada drainage zemini sudan arındıran bir sistem.  Bu sitenin sayesinde resmen stad uzmani olduk ;-)
Bahçemede drenaj yapim, çimide iplen bağlarım hibrit olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neden bahsediyorsunuz Bursa rakipmiki onlara öyle bir
onur verelim ne yani bursayımı onure edelim en tiksindiğim kulüple
stad açacağız öylemi hangi kafada yaşıyorsunuz ne kullanıyorsanız söyleyin
bizde aynını kullanalım. Bursa maçını oynamazsak şampiyonlukmu gidecek
biz onları tarlada oynasak yeneriz. Nediye böyle bir onuru verelim tarihimize adlarını yazdıralım.
Katilmamak mumkun degil

3-4 senedir içeride disarida tokatlayip gönderiyoruz halen daha kendilerini bize rakip görüyorlar :biggrinking:

Biz buna sadece guleriz Bursa kim ya Capi ne ki bizim rakibimiz olsun

Bursa bizim ne rakibimiz ne de dusmanimiz olamaz onlar gitsinler kendi kalsmanlarindan bir rakip secsinler kendilerine mesela Eskisehir olabilir..

Bu nedenle bende Bursayi istemiyorum bir sonraki hafta acalim kimle oynarsak oynayalim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emre_1978

açık açık deniliyor ki mesele rakipten çekinmek değil adamların isminin açılış maçında geçmesini istememek.. bunu anlamak neden bu kadar zor anlayamadım..

9 Nisan'da stadyum maç oynamaya hazır olur da Bursa maçına denk geliyor diye açılmazsa ben de bunu anlayamam.
Bursa'nın ne farkı var Antalya'dan , Kayseri'den

Çevrimdışı can1903

3 Yıl bekle. Stadı Bursa ile aç? Şaka mısınız siz.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

çik 19.03 sis yetistiricem diyor valla gerisi önemli degil
9 Nisan'a yetişme olasılığı çok yüksek diye yukarıda yazmıştım zaten.

Bursa maçı ile açılsın mı açılmasın mı diye tartışıldığı için direk 30 Nisan diyerek tartışmayı bitirmek istemiştim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence en iyi firma çicekler en kotüsü obitaş :D

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:steamed: :steamed:

Obitas Adamdir :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK