Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre_ZA

20 Mart gibi zemini oynamaya hazır halde teslim ederler..
Yeni açık arkası komple şantiye arkadaşlar, işler bittiğinde burası kaç günde temizlenir (prefabrikler vs çıkar?)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Efe

Sarı Emrah kapalıda seti belirledik demiş nereyi belirledi acaba bilgisi olan var mıdır ?
fotota dikkatli bakin borular icin cizimler net belli artik drenaj baya hizli gidiyor sis buyuk sirket rekor surede bitirecek bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Foto Maç SON DAKİKA: Vodafone arena zemininde deniz suyu çıkmasından dolayı açılış ertelendi . :lol:

foto maç bile bu kadar komik bir haber yapamaz herhalde  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

borular 10 gune döşenirse bu is bitti demektir 1 ay sonrasinada mac oynariz 9 nisan göz kırpıyor naber diyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Az önce 444 1903 ten  çok iyi niyetli biri sizi açılışta görmek istiyoruz geliyorsunuz değil mi diye aradı
bende 19 martta oradayız bilet bulabilirsek dedim.  Adam 19 mart artık verilen tarih olmaktan çıktı ne yazık ki
stat deniz seviyesinde olduğu için yerden su çıkıyor ve zeminde büyük sorunlar çıktı onu halletmeye çalışıyoruz 19 mart değil ama en yakın zamanda açacağız dedi. 
Vallahi yetkili biri değil tabii ama sizlerle paylaşmak istedim.
arayıp ürün satmak istiyorlar rastgele konuşuyorlar benide 1 ay önce aramıştılar aynen dediğini dedi 19 mart yada nisan demişti :D  :lol: @berkotistis
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

borular 10 gune döşenirse bu is bitti demektir 1 ay sonrasinada mac oynariz 9 nisan göz kırpıyor naber diyor :D

9 nisana yetişmez -23 veya 30 nisan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Az önce 444 1903 ten  çok iyi niyetli biri sizi açılışta görmek istiyoruz geliyorsunuz değil mi diye aradı
bende 19 martta oradayız bilet bulabilirsek dedim.  Adam 19 mart artık verilen tarih olmaktan çıktı ne yazık ki
stat deniz seviyesinde olduğu için yerden su çıkıyor ve zeminde büyük sorunlar çıktı onu halletmeye çalışıyoruz 19 mart değil ama en yakın zamanda açacağız dedi. 
Vallahi yetkili biri değil tabii ama sizlerle paylaşmak istedim.
bu sezona yetişmez o zaman  :alala:

Çevrimdışı OrhanAker

:ok:

"BJK Vodafone Arena inşaatında sona yaklaşılıyor..
Emülzer olarak, uygulamacı bayimiz Isobau ile birlikte tribün arkası teras yalıtımında Elastokote 1K Bitüm Kauçuk Esaslı Tek Bileşenli Likit Membran ürünümüz ile hizmet vermekten onur duyuyoruz.."

Kalite akıyo her yerimizden :D

Çevrimdışı Anıl

30 Nisan 2016 saat 19:00 :)

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Foto Maç SON DAKİKA: Vodafone arena zemininde deniz suyu çıkmasından dolayı açılış ertelendi . :lol:

Kalpten gidecektim resmen  :o_o: :sumo:

:kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

30 Nisan 2016 saat 19:00 :)
  Beşiktaş Vodafone Arena  (21 Harf) 30 dan 21 çıkar ne yaptı 9 nisan 2016 @Anıl

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı cisse557

Şu an piyasa değerimiz Fenerbahçe'yi geçmiş bulunmakta. Bu yükselişte kuşkusuz Vodafone'nun da etkisi var. Gerek reklamları, gerek yarattığı algı. Uzatmadan lafı şuraya getirmek istiyorum. Bu adamlar bu kadar iyi bir sponsorken statta Vodafone yazısını görmeye tahammül edemeyenler var. Edeceksiniz, alışacaksınız. Politik oldu biraz sanırım ama oldu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı martin40

bizde bittik ama  :bandit:

Sorma abi, bu gece stadi rüyamda gördüm, kapalinin alt katin son sirasindaydim ve saha çok uzak duruyodu, efkarlanmaya basladim yatagimda  :lol: :lol:

stadiniz :alala: stadimiz diyecektin heralde :evillol:

:-* :utan

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadiniz resmen bitti yemin ederim  :claps:
En az 3 kere "stamiz " yazıp silmediysen ne olayım.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı berkotistis

arayıp ürün satmak istiyorlar rastgele konuşuyorlar benide 1 ay önce aramıştılar aynen dediğini dedi 19 mart yada nisan demişti :D  :lol: @berkotistis

Tabii sonunda dergi aboneliği satmaya çalıştı dediğin gibi  :D :D

Çevrimdışı yldrmaydn

bugün vodafone'dan aradılar bu koltuklar şahit sitesine anı yazmıştım koltuk montajı yapılacakmış pazar. kısa listeye eklediler beni de. pazara kadar tüm dizme işi biter mi bilmem ama montaj başlamış olacak :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Zeminde alttan ısıtma olacak değil mi?
Hem ısıtma olacak hem de soğutma çim kökleri her mevsim sabit sıcaklıkta kalacak.

Çevrimdışı martin40

En az 3 kere "stamiz " yazıp silmediysen ne olayım.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumu okuya okuya r*nklerimi kaybetmeye basladim  :steamed: :lol:

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Hem ısıtma olacak hem de soğutma çim kökleri her mevsim sabit sıcaklıkta kalacak.
Teşekkürler cevap için. Şuanki zemin yapım aşamasında bu anlattığınız kısım hangi sırada peki? Örneğin son fotoğraflarda gözüken aşama nedir?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?