Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5824979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

Ters gelme meselesi değil kardeşim bende fonto hiç beğenmedim hatta bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
http://thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2014/08/Manchester-United.jpg

ama bunu alaycı bir şekilde yapmamamız gerekiyor bence. sözüm sadece sana değil.ama bunu yönetim dahil herkes görüyor. bazı işler bitmeden bence tepki veriyoruz hemen..herşey istediğimiz gib olmicak malesef.piksel mesela berbat bencede ama yapıldı yapıcak birşey yok.
abi çok haklısın da mir gerçekten çok salladı hani vukuatları say say bitmiyor ki..hem bence sorun font dan çok B E arası,İ ve A harfi

Çevrimdışı Anıl1903

bizim statdımıza vodafone gibi bi telekominikasyon devinin sponsor olması demek büyük bi nimet arkadaşlar.. en basiti reklam filimleri fb-gs hangisinin ana sponsoru böyle reklam yapabilidi.. bırakında statda adını yazssın okadarda değil yani
Aynen öyle Abi  :ok:

Çevrimdışı quentine83

Ters gelme meselesi değil kardeşim bende fonto hiç beğenmedim hatta bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
http://thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2014/08/Manchester-United.jpg

ama bunu alaycı bir şekilde yapmamamız gerekiyor bence. sözüm sadece sana değil.ama bunu yönetim dahil herkes görüyor. bazı işler bitmeden bence tepki veriyoruz hemen..herşey istediğimiz gib olmicak malesef.piksel mesela berbat bencede ama yapıldı yapıcak birşey yok.
old trafford un köşelere dikkat ettinizmi .facia...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Yapmayalım Faruk abi ama, Vodafone bayiilerini örnek alalım mesela . Günün 24 saati capcanlı kıpkırmızı. Yani saat 5-6 hava daha kararmadı o yüzden turuncu gibi yorum sence kabul edilebilir mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canlı gözle o şekilde görülmez
Telefon kamerasıyla çekilmiştir yüksek ihtimalle hafif hava karardığı için kamera daha fazla ışık almak için değişiklikler yapıyor doğru bir tonlama yok o fotoda

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Vodafone reklam yapıyor her yere düsüncesini anlayamıyorum
1)Adamlar forma ve stad sponsorumuz tabiki reklamını yapacaklar
2.side adamlar sadece Vodafone yazıp bırakmıyorlar stadın ismini yazıyorlar.Itiraz eden kisiler ne istiyor ? Sadeece Arena yazılıp bırakılsınmı istiyorlar?
Ama bi arkadas (yada abi yaşını bilmiyorum) amblemimiz de hemen sagına yapılsa demiş ona bende katılıyorum daha estetik ve güzel olurdu.
Insallah 4 köseyede yazarlar her yerden okunur görülür.

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar  tabela dan sonra acayip gaza geldim.iş için Trabzon da yaşıyor olmama rağmen kombine almak istiyorum.forum olarak tam yeriniz neresiydi ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ensar

Bu stadın logosu yok mu arkadaş? Bu ne böyle vodafone logosu. Anladık sponsorsun da oraya stadın adını yazıyosun kendi markanın adını yazmıyosun ki.
+1903 , sonuçta stad ismi o ve bu stadın bi logosu var veya kulüp logosu konur vodafone bayi değil ki bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı denilanz

Vodafone diyoruz, Vodafone. Ülker ile karşılaştıran var. Tekrar söylüyorum, tabii ki isimlerini ve logolarını birkaç yere koyacaklar. Her yere logo koymuşlar gibi bir algı yaratıyorsunuz, yok öyle bir şey. Biz de onlar da karlı çıkacak bu işten, buna emin olun.

Çevrimdışı FARUK

Her fotoda farklı görünüyor :)
Vodafone içindeki ledler ne renk  acaba kırmızı olması lazım

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Ama oyle boyle degil,muthis guzel bir stad oluyor  :halay: hasretligin gozu kor olsun,su anda Istanbul'da olmak vardi anasini satayim...
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/Besiktas/status/699995783886716928

begendim
harika vodafon bize zor zamanda yardim etti tabiki kendi renklaminida yapti ama verilen para gercekten buyuk yoksa bu stadi yapamazdik isimde harika tabelada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar  tabela dan sonra acayip gaza geldim.iş için Trabzon da yaşıyor olmama rağmen kombine almak istiyorum.forum olarak tam yeriniz neresiydi ?
121. blok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

+1903 , sonuçta stad ismi o ve bu stadın bi logosu var veya kulüp logosu konur vodafone bayi değil ki bu
-1903 vodafone bayinde telefon ve hat satlıyor bide devamında arena yazmıyor.. burası stadyum maç oynanıyor ve klubün logosu köşelere konmaz statdın bi kapısı olur oraya konur

Çevrimdışı sallapati

tabela harika.. logo da süper  :bandit:  herşey mükemmel.. teşekkürler Vodafone

Çevrimdışı Erdem Çözer

öncelikle zaten en baştan beri olan şeylere sanki yeni bir şeymiş gibi tepki göstermek tuhaf geliyor ve altta verdiğim örneklerde göreceğiniz üzere anormal bir durum yok.. adam para veriyor tabi ki logosu olacak..

dua edelim sponsor turkcell değil veya ülker.. şu çirkinliğe bakar mısın :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 19:09:04 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı MumbLe

öncelikle zaten en baştan beri olan şeylere sanki yeni bir şeymiş gibi tepki göstermek tuhaf geliyor ve altta verdiğim örneklerde göreceğiniz üzere anormal bir durum yok.. adam para veriyor tabi ki logosu olacak  :evillol:
Alttakini bakkal sandım.

Çevrimdışı Kartal66

İyi akşamlar arkadaşlar, iki tane sorum olacak. Öncelikle vodafone arena yazısı çok güzel olmuş bunu belirtmek isterim.

1. Stadın 4 yanına vodafone arena yazısı gelecek. Bu çok değilmi? Mesela Allianz arena da tek bir yerde var bu yazı yanılmıyorsam. Bence 4 çok fazla 1 ya da 2 ideal olan.

2. Görsellerde ki gibi kolonlarda ışıklandırma olacak?

Teşekkürler.

Çevrimdışı cadavra

şimdi fenerbahcenın stadı gorunce aklıma geldi yani keske imkan olsaydı da stadı yaptıktan sonra vodafonela sözleşmeyi daha sonra yapsaydık ki imkansız bi şeydi cunku vodafone anlasmasından alınan para tahmınım stada kaydı fenerbahce nin ülkerden aldıgı para direk kulubun kasasına girdi :S :S :S :S

Çevrimdışı Erdem Çözer

İyi akşamlar arkadaşlar, iki tane sorum olacak. Öncelikle vodafone arena yazısı çok güzel olmuş bunu belirtmek isterim.

1. Stadın 4 yanına vodafone arena yazısı gelecek. Bu çok değilmi? Mesela Allianz arena da tek bir yerde var bu yazı yanılmıyorsam. Bence 4 çok fazla 1 ya da 2 ideal olan.

2. Görsellerde ki gibi kolonlarda ışıklandırma olacak?

Teşekkürler.

1. tasarımla ilgili konu mesela emirates'de de çok var..
2. evet

Çevrimdışı Erdem Çözer

şimdi fenerbahcenın stadı gorunce aklıma geldi yani keske imkan olsaydı da stadı yaptıktan sonra vodafonela sözleşmeyi daha sonra yapsaydık ki imkansız bi şeydi cunku vodafone anlasmasından alınan para tahmınım stada kaydı fenerbahce nin ülkerden aldıgı para direk kulubun kasasına girdi :S :S :S :S

henüz sadece 10 milyon dolar aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı fthkzgn

Alttakini bakkal sandım.

üyeliğim var ama, iş ev falan derken girip çıkması yorucu geldiğinden giriş yapmadan takip ediyorum hergün.
sırf şuan giriş yaptıysam senin yüzünden. :steamed: :steamed:
ofiste sesli güldürdün beni  :lol: :lol: :lol: @MumbLe
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı ddc1979

Membran 7

Kapalı ve numaralıdaki membranlar Daha kısa olduğu ıcın daha çabuk bıtecekler bence
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...