Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5825003 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Arkadaşlar logo konusunu abartmayın isterseniz. Adamlar bu stadın 10 yıl sponsoru. Tabii ki logoları olacak bazı yerlerde. Stattaki her koltukta Beşiktaş amblemi var. Bir yere de Vodafone Arena logosu koyarlar, olur biter.
fenerbahçenin her tarafında ülker reklamı var mıydı acaba ben fazla bilmiyorum meraktan soruyorum.. Tahminimce yoktur. Vodafonun verdiği parayla kazandığı reklam mukayese edilemez bence .. Adamlar daha hiçbirsey vermedi, beleşten reklam yaptılar. Biz okadar ligtv ye laf ediyoruz ama vodafone  da her istediğini bize yaptırıyor maalesef.

Çevrimdışı warofpoet

Beyaz'ına gündüz, Siyah'ına gece şahit! ‪#‎HasretBitiyor‬

benim dikkatimi daha çok membranlar çekti, saha dışından bakınca ışık içeride olacağından şeffaf gibi gözükecek membranlar kanımca.  gökyüzü rengiyle kıyaslayınca membran olan kısmı çok bir renk değişimi göze çarpmıyor. çok güzel oluyor nazar değmesin  :ishock: :ishock: :ishock:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Savaş

Bu stadın logosu yok mu arkadaş? Bu ne böyle vodafone logosu. Anladık sponsorsun da oraya stadın adını yazıyosun kendi markanın adını yazmıyosun ki.

Çevrimdışı Anıl1903

Hayırlı olsun :D
İyi iş çıkarmışsınız ,elinize sağlık  :super: Bu arada  :hosgeldin'iz
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 18:24:16 Anıl1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

vodafone yazısındaki turunculuk içine takılan beyaz ledlerden kaynaklanıyor bence. Kırmızı led taksalar daha iyi olabilir tabi elektrikçi yada reklamcı arkadaşlar daha iyi bilir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

İki kere paylaşmışım kusura bakmayın

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

İz inşaat bari bunu fabrika çıkış yap kuzum be yea , rezil ettiniz güzelim çatıyı her yere kaynak her yere kaynak  :akuma:
Bir yerde okuduğuma göre iz inşaat ödemeleri almasına rağmen parçaları yetiştiremediğinden bursadaki bir firmaya acil üretimler yaptırılmış.

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı ahmetx

Bir yerde okuduğuma göre iz inşaat ödemeleri almasına rağmen parçaları yetiştiremediğinden bursadaki bir firmaya acil üretimler yaptırılmış.

nerde okuyorsun böyle değişik değişik  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı raichu

okuma böyle şeyler  :bandit:

Çevrimdışı kadir137

Hemen heyecan yapmayalım
Yapmayalım Faruk abi ama, Vodafone bayiilerini örnek alalım mesela . Günün 24 saati capcanlı kıpkırmızı. Yani saat 5-6 hava daha kararmadı o yüzden turuncu gibi yorum sence kabul edilebilir mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı quentine83

vodafone arena tabelasının gece görünümüne de gündüz görünümüne de aşık oldum resmen.çok havalı şu haliyle bile. resmen kalite akıyor.ingiliz stadlarındaki kalite var ....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

okuma böyle şeyler  :bandit:
Uzunca bir süre kedi yolu ve semer beklenirse insan inanabilir okuduğuna, aksi yazılıp çizilmedikçe

Çevrimdışı raichu

Hemen heyecan yapmayalım
normalde muhalefet olurum hep ama tabela hoş bence...yinede bi kartal olmalı orada ama :kuserim

Çevrimdışı cursedofdragon

şimdide çok kırmızı olmuş diyebilirler dur bakalım merakla bekliyoruz. :)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

O kelimeyi tepkimin espirisi olarak yazmıştım Zübeyir abicim. Ters geldiyse benim hatam kusuruma bakma. Sonunda gülmem gerekiyodu sanırım. Bilemedim.
Ters gelme meselesi değil kardeşim bende fonto hiç beğenmedim hatta bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
http://thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2014/08/Manchester-United.jpg

ama bunu alaycı bir şekilde yapmamamız gerekiyor bence. sözüm sadece sana değil.ama bunu yönetim dahil herkes görüyor. bazı işler bitmeden bence tepki veriyoruz hemen..herşey istediğimiz gib olmicak malesef.piksel mesela berbat bencede ama yapıldı yapıcak birşey yok.

Çevrimdışı Oktay

bizim statdımıza vodafone gibi bi telekominikasyon devinin sponsor olması demek büyük bi nimet arkadaşlar.. en basiti reklam filimleri fb-gs hangisinin ana sponsoru böyle reklam yapabilidi.. bırakında statda adını yazssın okadarda değil yani

Çevrimdışı raichu

Uzunca bir süre kedi yolu ve semer beklenirse insan inanabilir okuduğuna, aksi yazılıp çizilmedikçe

abi bende o yüzden okuma diyorum ya  :D :D
artık stad bitene kadar bu forum dışında heryerden uzak duruyorum

Çevrimdışı mülkübey

ışık parlamasına göre arena da a ve n nin açısı re ve son a dan farklı  :)

tamam tamam , çok güzel bir stadımız olacak.  :super:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.