Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5828900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı levent21

kırmızı ile cızdıgım yerlere led tabela konulucak mı acaba yoksa boşmu kalıcak ?
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 17:23:39 levent21 ]

Çevrimdışı Ersinn

Bir şey sormak istiyorum kapalı üst şimdi Çarşının mı olacak alt katta çekirdek tayfa olacak istisnalar dışında. Bence yama gibi olurlar oraya. Yeni açık altta kimler var bilen var mı bence Çarşı orda olmalı.

Çevrimiçi murat

süper shop yapmış valla  :claps: :claps: :claps: stad bitince böyle olacak sanki ingiliz stadı  :lol: @SDemirsoy
üst kattakiler yapışkanla duruyormuş gibi.neredeyse düz duvar.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Alper Üstündağ denen adam Ümit'ten daha renkli.

Nasıl bir çıkarı varsa, nasıl beslediyse birileri; en sıradan şeyde bile kuduruk gibi yönetime saydırmaya yer arıyor.
Sabah yine yönetime nasıl sallayacaklar diye radyo programını dinledim.. Alper, "bugün stada gitcem almazlarsa o zaman görürler, savaş baltamı çıkarırım" tarzı şeyler söyledi.  Anlamadım dertleri nedir.

Çevrimdışı raichu

ben bunu daha önce düşünmüş ve iletmiştim.yazlık sinema olarak tabiki.başkan sıcak bakmamış.şimdi güncelliyorum yaz kış sinema olarak kullanabiliriz. :D   :money: :money: :money: :money: :money:
aslında yazlık sinema fikri çok iyi ama başkan gözbebeğine gelebilecek en ufak zarardan korkuyordur büyük ihtimal

Çevrimdışı bjkkartal

arkadaşlar zemin için drenaj önceden yapılmışmıydı şuan mı yapılıyor birisi beni aydınlatsın lütfen

Çevrimdışı onurist

twitter Murathan Ocak ‏@Mypatxah 

:icool:
            ABİ EFSANE GÖRÜNTÜ YA..GURURLAN EY BEŞİKTAŞLI BU STAD BİTSİN ÇOK CAN YANAR BURDA

Çevrimdışı eronimo18

Yapacağımız en önemli şey tribünleri doldurmak.

( Piksel candır )
HADİD - 20

Çevrimdışı onurist

bu arada kapalının ortasına led panolar gelecekmi...tanıtımda varmı..bide çatıda vodafone ve beşiktaş yazıları olacak mı?kartalpaşa benim bildiğim hayır olmayacak diyor..yok mu? bir babayiğit beşiktaşlı bu konularda bilgisi olupta cevaplayacak olan??

Çevrimdışı eronimo18

Alper Üstündağ denen adam Ümit'ten daha renkli.

Nasıl bir çıkarı varsa, nasıl beslediyse birileri; en sıradan şeyde bile kuduruk gibi yönetime saydırmaya yer arıyor.

Haber1903 te yazmasından belli zaten
HADİD - 20

Çevrimdışı Ozzy03

Haydi Ümit Renkli...

Buna ne diyeceksin...

https://twitter.com/AlperUstundag/status/699572226736181248

Alper efendi bu paylaşım da bile yönetimi haksız çıkarma peşinde.. Haziran gibi tamamlanır nedir?
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 17:40:29 Ozzy03 ]

Çevrimdışı ahmett.67

Bir şey sormak istiyorum kapalı üst şimdi Çarşının mı olacak alt katta çekirdek tayfa olacak istisnalar dışında. Bence yama gibi olurlar oraya. Yeni açık altta kimler var bilen var mı bence Çarşı orda olmalı.
Çarşı genelde tezahüratları yönlendiren, maçları oturarak değil de , ayakta seyreden ateşli bir taraftar topluluğu..., Yeni statta 1. herkes kendi koltuğuna oturabilecek mi?, 2. ayağa kalkıp tezahürat yapmadan, sakince maçını seyretmek isteyen taraftara saygı gösterilecek mi? . Stat açılıp, kimler nerede , nasıl kombine almış, yerleşim nasıl olmuş, oturarak mı, ayakta mı maç seyrediliyor, merdiven boşluklarına tecavüz var mı?  vs. vs.   bunları herkes gibi ben de merak ediyorum.

Çevrimdışı martin40

arkadaşlar zemin için drenaj önceden yapılmışmıydı şuan mı yapılıyor birisi beni aydınlatsın lütfen

Simdi yapiliyor kardesim  :ok:

Çevrimdışı browerdi

Sabah yine yönetime nasıl sallayacaklar diye radyo programını dinledim.. Alper, "bugün stada gitcem almazlarsa o zaman görürler, savaş baltamı çıkarırım" tarzı şeyler söyledi.  Anlamadım dertleri nedir.

Dün yönetim basına yemekli toplantı davet vermiş bunu çağırmayı unutmuşlar sanırım ondan hiddetlenmiş. Oysa Rıdvan Akar unutmuşuz diye özür de diledi.
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı Kadir Akdağ

twitter Murathan Ocak ‏@Mypatxah 

:icool:
yalnız Kapalı, numaralı ve eski açık  Çift Kat Loca Olacak Orayı Atlamayalım görüntü değişir :)

Çevrimdışı brci

yalnız Kapalı, numaralı ve eski açık  Çift Kat Loca Olacak Orayı Atlamayalım görüntü değişir :)

birde sanki insanlar pek bir küçük olmuş :)

Çevrimdışı chucky

deplasman tribününe ses geçirmez ve kırılmaz cam döşensin yukarı kısımlarada file gerilsin bence.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Dün yönetim basına yemekli toplantı davet vermiş bunu çağırmayı unutmuşlar sanırım ondan hiddetlenmiş. Oysa Rıdvan Akar unutmuşuz diye özür de diledi.
Dün gördüm o konuşmayı. Geçenlerde Hasan Arat'ı bağladılar radyo programına, sizin sağlam bi kadroyla başkan aday olmanızı istiyorum dedi. Arat da gün birlik olma günüdür diyip geçiştirdi. Bi sıkıntısı var ama nedir çözemedim :)

Çevrimdışı Efe

o ana drenajtı pompa istasyonuna suları yönlendirecek borulardı şimdiki saha drenajı sahadan gelecek suyu bu pompa istasyonlarına yönlendirecek ufak borular döşenecek bu her stadta vardır bizde biraz daha özenli yapılıyor çünkü çukurdayız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Zeminde onemli olan drenaji tas tamam yapmak bu kadar uzerine dusmeleri cok dogru nitekim sermeden sonra hibrit yapacak olurlarsa ki ole olacak drenaji sokmeye gerek kalmaz bu sekilde de belirtilen 70 gunu indiririz.Yalan yalnis yapilirsa sonra hirbite gecmeye kalkilirsa bi 2 3 ayda onu duzeltmekle geçer.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersinn

Çarşı genelde tezahüratları yönlendiren, maçları oturarak değil de , ayakta seyreden ateşli bir taraftar topluluğu..., Yeni statta 1. herkes kendi koltuğuna oturabilecek mi?, 2. ayağa kalkıp tezahürat yapmadan, sakince maçını seyretmek isteyen taraftara saygı gösterilecek mi? . Stat açılıp, kimler nerede , nasıl kombine almış, yerleşim nasıl olmuş, oturarak mı, ayakta mı maç seyrediliyor, merdiven boşluklarına tecavüz var mı?  vs. vs.   bunları herkes gibi ben de merak ediyorum.

İnönüde kapalı üst ve alt da ayakta izlediği için sorun olmuyordu ee şimdi localar olacak aşağısı ile senkroze olamayacaklar kavga vs de bence çıkar. Neden derseniz stadın maraton kısmında genellikle çekirdek tayfa yer alır. Adam üst kata bilet alırsa ben oturucam yerimi vs verin derse çok sıkıntı olur. İnönü farklı Vodafone arena farklı bakalım neler olacak. Bence bütünlük için yeni açık alt çok iyi olur ama tabi taraftar grupları daha iyi bilir.

Çevrimdışı mehmetcan1903

mir :s20: bu nasıl ' A ' be kardeşim ya düz şekilde yazılsa çok güzel olucak çok kötü gözüküyo foruma yeni girdim konuşuldumu bilmiyorum ama değiştirmemiz lazım bunu  :boxin:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İ harfide hatalı yazılmış gibi.Koskoca statta en çok azar yiyen firma Mir'dir herhalde😄😄
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ebabil

JK harfleri çok büyük ve uyumsuz durmuş.
bugün hiç membran takılmadı galiba. çok can sıkıcı