Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829879 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

Curved UHD olsun maç günleri dışında film izlemeye gidelim mısırlarımızı alıp :D

Hatta deplasman maçları orda canlı yayınlansın.

:D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sallapati

Dün Telegolde Ümit Karan stat 2017 Ağustosta açılacak dedi :D .. adam 1 ay sonra yeşil çimleri görünce şok olacak   :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Dün Telegolde Ümit Karan stat 2017 Ağustosta açılacak dedi :D .. adam 1 ay sonra yeşil çimleri görünce şok olacak   :evillol: :evillol: :evillol:
Kör cahil insan çok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

ona şu photoshoplulardan bi tane gönderin çimin döşendiğine inanır.. kapasite belli  :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 16:32:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
survivorda 1 yıl kaybı var o yüzden seneleri karıştırıyordur :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 16:37:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
5 nisan süleyman seba'nın doğum günüymüş.
başkan bu tarihi verebilir mi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı raichu

Curved UHD olsun maç günleri dışında film izlemeye gidelim mısırlarımızı alıp :D

Hatta deplasman maçları orda canlı yayınlansın.

:D
en iyisi stadı komple sinema salonuna çevirelim maçlar olimpiyatta oynanır biz burdan izleriz  :evillol:

Çevrimdışı idilahmet

5 nisan süleyman seba'nın doğum günüymüş.
başkan bu tarihi verebilir mi...

Dün Ali Fuat Duatepe'nin, yönetimin Süleyman Seba'nın isminin ölümsüzleştirilmesi ile ilgili bir planı var ve açıklamıyorlar diye tweeti vardı. siz şimdi yazınca acabamı dedim,başka birşeydir belki de...
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 16:47:02 idilahmet ]

Çevrimdışı Serdkar

Haydi Ümit Renkli...

Buna ne diyeceksin...

https://twitter.com/AlperUstundag/status/699572226736181248

Çevrimdışı canergiray77

twitter Murathan Ocak ‏@Mypatxah 

:icool:
süper shop yapmış valla  :claps: :claps: :claps: stad bitince böyle olacak sanki ingiliz stadı  :lol: @SDemirsoy
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün Ali Fuat Duatepe, yönetimin Süleyman Seba'nın isminin ölümsüzleştirilmesi ile ilgili bir planı var ve açıklamıyorlar diye tweeti vardı. siz şimdi yazınca acabamı dedim, belki başka birşeydir belki de...
Daha kalıcı bir şey yapılacaktır, bu şekilde de anlamlı olur ama kalıcı bir şey yapılması bence daha güzel olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

survivorda 1 yıl kaybı var o yüzden seneleri karıştırıyordur :biggrinking:
bu çok iyiydi.😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı chucky

benim için tek olmazsa olmaz canlı yayındır.Skorbordun birinde canlı yayın olmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim için tek olmazsa olmaz canlı yayındır.Skorbordun birinde canlı yayın olmalı.
Türkiye'de böyle bir uygulama yok. İlerde yayın anlaşmasındaki haklar değişir buna izin verilir bilemem ama Lig maçlarında bu uygulama yok avrupa maçlarını bilmiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Ozzy03

deplasman tribününe koltuk takılmasın sadece korkuluk koyulsun bence güzel olur..

Çevrimdışı canergiray77

Türkiye'de böyle bir uygulama yok. İlerde yayın anlaşmasındaki haklar değişir buna izin verilir bilemem ama Lig maçlarında bu uygulama yok avrupa maçlarını bilmiyorum.
Türkiyede zaten yapmazlar abi haklar olsa bile malum hakem hataları ülkemizde futbolun önüne geçiyor aşırı fanatik taraftarlar çok sakin bir insan bile çileden çıkıyor hatalar yüzünden maç yapmak değil bir daha adamı stada sokmazlar @Serhat Akkaya @chucky
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı FARUK

Kapalı üstten kaydedilmiş Kısa bir video

Çevrimdışı Deadam

deplasman tribününe koltuk takılmasın sadece korkuluk koyulsun bence güzel olur..

sadece koltuk koysunlar korkuluk olmasın bence :D

İşin esprisi bize yakışan stadımızda güzelce ağırlayıp sahada tokatlayıp göndermek. zaten o zaman eşşekten düşmüş gibi olup giderler :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı yzturk

Daha kalıcı bir şey yapılacaktır, bu şekilde de anlamlı olur ama kalıcı bir şey yapılması bence daha güzel olur.
Ben stadın resmi isminin Şeref Bey Stadyumu olacağını düşünmüştüm. Şeref Bey'in ismi bir tribüne verildiğine göre, büyük ihtimalle stadın resmi ismi Süleyman Seba Stadyumu olacak. UEFA organizasyonları gibi sponsor adının kullanılamadığı durumlarda bu isim kullanılacak.

Çevrimdışı kartalpençesi

arkasında ekran olan koltuklar nezaman gelecek ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Haydi Ümit Renkli...

Buna ne diyeceksin...

https://twitter.com/AlperUstundag/status/699572226736181248

Alper Üstündağ denen adam Ümit'ten daha renkli.

Nasıl bir çıkarı varsa, nasıl beslediyse birileri; en sıradan şeyde bile kuduruk gibi yönetime saydırmaya yer arıyor.

Çevrimiçi murat

en iyisi stadı komple sinema salonuna çevirelim maçlar olimpiyatta oynanır biz burdan izleriz  :evillol:
ben bunu daha önce düşünmüş ve iletmiştim.yazlık sinema olarak tabiki.başkan sıcak bakmamış.şimdi güncelliyorum yaz kış sinema olarak kullanabiliriz. :D   :money: :money: :money: :money: :money: