Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5832151 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cemkoyuk

ne yapalım stadı yıktırıp yenidenmi yaptıralım :nerd:

Yok be abi. İşte kamera normalde numaralı üst katın ilk sırasında olacakmış ya. Onu indiricez alt kata. Ordan çekicek maçları ana kamera. Stadı niye yıkalım ki? Sadece planlanan yeri değişecek.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar Trabzonsporlular'ın Akyazı stadı ile alakalı düşüncelerini paylaştığı bir forumdan söz ediliyor

o forumun ismini bilen varsa yazablir mi  veya linkini atabilir mi ?

Merak ettim incelemek istiyorum
bordomavi net

Çevrimdışı Emre_ZA

Ben burada yapılan BEŞİKTAŞ JK koltuk tasarımını beğenmediğim için amatörce paintte arkadaşımızın yaptığı ile biraz oynadım. Harflerin içindeki boşlukları doldurdum. Böylece daha klasik bir yazı oldu, ben beğendiğim için paylaşıyorum (diğeri fazla modern kalmıştı)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erhan

@furkanserter instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı gostung

Ben de ust katlarin pixel yuksekligi azaltilabilir diye dusunuyorum. Ahmet Bey'in yeni acikta belirttigi duzensizlik benim de uzun zamandir canimi sikmakta.

Iyi Gunler

Piksel yüksekliği azaltılırsa kapalı ile uyumsuz olur ve daha kötü bir görüntü oluşturur gibi geliyor. yeni açıkta aşağı indikçe beyaz oranı artsa bence süper olacak.
Bu arada dün gece burada yapılmış olan photoshop'lu pikselsiz tasarımı görünce, zaten olumsuz olmadığın piksel'i çok daha fazla beğenmeye başladım. hele ki kapalı ve yeni açık birleşince çok güzel görünmeye başladı. tüm tribünlerle bütünlük sağlandığında daha da güzel olacak.

Çevrimdışı beratkaya

s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım 

Çevrimdışı beratkaya

saha içinde ki toprak yığını ne için drenaj içinmı kazı yapıldı acaba

Çevrimdışı eronimo18

Günaydın herkese...

Cumartesi günü stadı gezme imkanım oldu yeni açığın ordaki kapıda Başkanla karşılaştık ustalara sordum staddan hiç çıkmıyor nerdeyse dediler.. Büyüklerimizin dediği gibi görünen olumsuzluklara anında müdahale ediyor bizim başkan. Bu büyük bir kazanç bizim için.

Stada girdim her an her noktasında çalışma var. Müthiş olacak emin olun ufak tefek noktalara takılıp boşuna malzeme vermeyin renklilere.

Biz bir oldukça önümüzde kimse duramaz. Stadda omuz omuza sesimiz kısılana kadar bağıracağımız günlere odaklanalım şimdiden.

:ok: Kısa,öz ve doğru anlatmış arkadaşımız  :ok:
HADİD - 20

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhancelebi

Gecen sene 72.700.000 TL yani 22.000.000 Euro pay almisiz yayin gelirlerinden ve siz buna bizi Ligtv ilgilendirmez mi diyorsunuz arkadaslar. Lig ne kadar guzellesirse o kadar gelir demektir. Buda stadyumlarin yenillenmesi yayinin kaliteli olmasi ve elbette oynanan futbola bakar. Premier league'de kici kirik bir cok takim sirf o ligde mucadele ettigi icin bizden kat ve kat fazla gelire sahip.

Çevrimdışı Factatum

bordomavi net

Taraftar forumlarında genelde üst düzey seviye falan beklenmez. Her seviyeden her meşrepten insan olur çünkü.

Bir gözatayım dedim bu foruma, cehaletten ve ön yargıdan başka bir şey görmedim.

Kendi kendine gaz veren biri kesinlikle değilim. Ancak çıtayı biraz fazla yükseltmişiz biz. Forumumuz da taraftarımız da bir başka.  :claps: 

Çevrimdışı eronimo18

Hava kotu olmadığı takim oynadigi sürece sıkıntı yok biz olimpiatta liverpoolu eledik gs fb yi yendik yani yeter ki olimpiata yakin olan taraftar maca gitsin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Havalarda güzel gidiyorken pazar günü Gençlerbirliği maçında Olimpiyatta minimum 40 bin kişi olmalı !

İmkanı olan herkes gitmeli
HADİD - 20

Çevrimdışı berkayyalcin963

Arkadaslar kapali ustteki siyah koltuklar soluk durmuyormu yoksa ustlerinde korumami var?
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı ilhancelebi

Yeni bazi fotograflar.

Kaynak: Vodafone Arena Facebook sayfasi

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar kapali ustteki siyah koltuklar soluk durmuyormu yoksa ustlerinde korumami var?
korkuluklardan öyle görünüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Taraftar forumlarında genelde üst düzey seviye falan beklenmez. Her seviyeden her meşrepten insan olur çünkü.

Bir gözatayım dedim bu foruma, cehaletten ve ön yargıdan başka bir şey görmedim.

Kendi kendine gaz veren biri kesinlikle değilim. Ancak çıtayı biraz fazla yükseltmişiz biz. Forumumuz da taraftarımız da bir başka.  :claps: 
bordo mavi genede diğerlerinden iyidir.
Seviye orda nispeten yukarda ama renklilerle Beşiktaş forumları arasında
sınıf farkı var :evillol:

Çevrimdışı Popular Demand

Ya sevgili forum ahalisi arenadaki BESIKTAS JK yazisi su resimdeki gibi olsa efsane olmaz mi... şu anki hali resmen ilkokul terk bir stilde... stadimiz on numara ama maalesef yaziyi hic begenmedim...hadi kamuoyu olusturalim twitterda ilgili kisiler en azindan farkinda olsun boyle bir tasarimin..yapan arkadasi da bir kez daha tebrik ediyorum.

Yazıyı ben de hiç beğenmedim. Maliyet gerektirmeyen bir işlem sonuçta ve değiştirilebilir biraz extra emek harcayarak.
Katılıyorum ben, kamuoyu oluşturalım derim.
Tek sıkıntı açılış tarihi belli ve yetişmez, işi aksatır denilebilir.
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

sökülen merdivenlerin yerine koltuklar takılıyor çokta iyi oldu  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

Güncel video >>>

Geçen gün de sormuştum yanıt alamadım.
Spor Toto yazısının üzerindeki siyah koltuklar neden pikselli tasarımdan farklı?
Yani o siyah koltuklar neye göre fazlaca yer almış orada?
(Yeşil ile işaretli yerler)

[img width=41

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 13:50:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
sökülen merdivenlerin yerine koltuklar takılıyor çokta iyi oldu  :ishock:
çıkıştan çıktı taraftar koltuğu senin işaretlediğin yerde.
oraya merdiven yok nasıl çıkıcak.
ordakiler gelen taraftarı elden ele beyler diyerek yukarı doğru götürecek mi :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana