Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831744 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

yeni açıkta işaretlediğim bölümde gradyan efektinde sıkıntı var pikseller düzensiz dağılmış , ayrıca siyahdan beyaza diğer tribünlerde olduğu gibi hızlı geçiş olması lazımdı.Bunu değiştirmemiz lazım.

siyahtan beyaza hızlı geçişi orada sağlamak imkansız bence çünkü loca olmadığı için üst kat tribünü uzun ve aşağı doğru sarkıyor. ancak yeni açıkta loca hizasına gelen bölümde siyahları iyice azaltmak çözüm olabilir belki ama her türlü sırıtıcaktır.

özet sonuç: bu piksel tasarımı ile bizimkisi gibi asimetrik bir tribün yapısında bir yeri düzeltirken başka bir yerde ahraz çıkıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Cem K

siyahtan beyaza hızlı geçişi orada sağlamak imkansız bence çünkü loca olmadığı için üst kat tribünü uzun ve aşağı doğru sarkıyor. ancak yeni açıkta loca hizasına gelen bölümde siyahları iyice azaltmak çözüm olabilir belki ama her türlü sırıtıcaktır.

özet sonuç: bu piksel tasarımı ile bizimkisi gibi asimetrik bir tribün yapısında bir yeri düzeltirken başka bir yerde ahraz çıkıyor...

Ben de ust katlarin pixel yuksekligi azaltilabilir diye dusunuyorum. Ahmet Bey'in yeni acikta belirttigi duzensizlik benim de uzun zamandir canimi sikmakta.

Iyi Gunler 

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ben de bundan bahsetmiştim   :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Ben de ust katlarin pixel yuksekligi azaltilabilir diye dusunuyorum. Ahmet Bey'in yeni acikta belirttigi duzensizlik benim de uzun zamandir canimi sikmakta.

Iyi Gunler

işte sıkıntı orada başlıyor. yeni açık üst katı diğer üst katlara göre daha uzun yani daha fazla sıra sayısı mevcut ve aşağı doğru sarkıyor. full siyah koltukların başlangıcı bir hat kabul edilip aşağı doğru piksel geçiş le aşağı sıralanıyor. yeni açıkta loca olmadığı için pikselli bölüm mevburen daha uzun kalıyor ve göze batıyor. yeni açık - kapalı köşe çok fazla koltuk barındıran bir bölge Ahmetx'in paylaştığı foto da bakış açımıza göre en uzak nokta o köşe ve baya bir derinlik var koltuk sayısıda çok olduğu için piksel geçişi ıkıntılı duruyor bir ihtimal siyaz koltuk azaltılıp beyaz arttırılırsa sanırım Ahmetx'in dediğini yakalayabiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı betoo38

keske saha ya yakin ilk bilezik vip'siz olsaydi. vip üst tribün de olsaydi.

Çevrimdışı ahmetx

@tangaz siyahdan beyaza geçiş hızlı olabilir aslında , juve de yapmışlar tabii ki bu kadar da kötü değil.

Çevrimdışı ErmanS

yeni açıkta işaretlediğim bölümde gradyan efektinde sıkıntı var pikseller düzensiz dağılmış , ayrıca siyahdan beyaza diğer tribünlerde olduğu gibi hızlı geçiş olması lazımdı.Bunu değiştirmemiz lazım.

@ahmetx abi kose ve kapalidaki yan yana 2 bolume bakinca sikinti net gorunuyo. Aradan biraz siyah koltuk alip yerine beyaz koltuk koymak gerekiyo gibi gorunuyo yani. Ama genel gorunuste asiri rahatsiz etmiyo beni.Ugrasmaya deger bulurlar mi emin degilim.

Çevrimdışı ahmetx

keske saha ya yakin ilk bilezik vip'siz olsaydi. vip üst tribün de olsaydi.

sen 3500 $ a alırmıydın vip bileti üst kattan. :D

Çevrimdışı çArşı1903

Daha Önce konusu geçmişti Futbolocular tünelden cıkarken bu calsa fena olmaz yani  :super:

Gayet etkileyici olur ama hemen ardından Haydi Kalk Ayağa çalmalı  :super:
"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi kose ve kapalidaki yan yana 2 bolume bakinca sikinti net gorunuyo. Aradan biraz siyah koltuk alip yerine beyaz koltuk koymak gerekiyo gibi gorunuyo yani. Ama genel gorunuste asiri rahatsiz etmiyo beni.Ugrasmaya deger bulurlar mi emin degilim.
beni çok rahatsız ediyor o kısım, onun haricindeki kısımlar fena değil antipikselci birisi olarak bile kabul edilir buluyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 12:13:28 ahmetx ]

Çevrimdışı tangaz

@tangaz siyahdan beyaza geçiş hızlı olabilir aslında , juve de yapmışlar tabii ki bu kadar da kötü değil.

üstad bence bu söylediğin ancak full siyah hattın 5-6 sıra daha aşağıdan başlaması ile mümkün olacaktır bu dakikadan sonra onu yapacaklarını sanmıyorum. o yüzden şemsiye keyif  :bandit:

Çevrimdışı mhmtkartal

3. yazışım lütfen inşaat halinde iken kamera açısına giren yırtığın açılır kapanır şekilde tribün olabilmesi için sosyal medyada baskı yaratalım. Çatal merdiven ve köşe koltuklarda forumun gücünü gördük hepimiz 

Çevrimdışı betoo38

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına,

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu dikkat ve bilgisine;

Merhaba,
Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarı ve sporseverim.
Beşiktaş Futbol A takımının Süper Lig maçlarında hakem hatalarından dolayı yaşamış olduğu sorunları, hava muhalefeti nedeniyle Beşiktaş’ımızın maç oynayamadığı, bu maçları oynasalar bile saat kavramının geç olduğu, diğer rakiplerimizin hiçbir şekilde böyle durumlar ile karşılaşmadığı konularını tüm Beşiktaş camiası bilmektedir. Resmi web sitemizden yapılan açıklamadan sonra Beşiktaş JK Başkanı Sn.Fikret Orman’ı PFDK’ya sevk etmeniz Türk spor tarihinde bir ilktir ve ne hikmet ise; bu ilkler hep Beşiktaş’ı bulmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını sanırım takip etmiyorsunuz? Kendisi her defasında Mhk ve Tff hakkında gözdağı içeren, hakem odalarında gezen, Türk sporuna fayda değil zarar veren açıklamaları yapmaktadır. Patagonya Futbol Federasyonu mu kendisinin yapmış olduğu açıklamalar ile yaptırım uygulayacaktır? Adaleti sağlayacak olan sizlersiniz. Beşiktaş’a karşı her daim adaletli olunuz. Beşiktaş’ın değerlerine göre hareket ediniz ve Beşiktaş’a saygı duyunuz. Şayet Beşiktaş’a karşı kişisel bir sorunuz var ise; bu sorununuzun sebebi her ne ise bunu makamlarınıza yansıtmayınız. Futbolu yöneten sizlersiniz. Futbolun ve adaletin ileriye gitmesini sizler sağlamalısınız. Adaletin olmadığı yerde spor da futbol da ileriye gidemez…

Türkiye de oynanan futbolun kalitesi artık Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımı nedeniyle artmıştır. Bu durumla ilgili olarak; Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulunun Beşiktaş JK maçlarında son derece titiz ve dikkatli olmasını bir sporsever olarak haklı nedenlerle talep ederim. Sporun ilerleyebilmesi, futbolun niteliğinin artması ve ayrıca şeffaflığın her konuda daim olmasını diliyorum.

Son olarak; Türkiye Futbol Federasyonunun artık Beşiktaş JK futbol A takımına yapılan bu haksızlıklara karşı ivedilikle aksiyon almasını bekliyorum. Bu sene belki birilerini üze üze şampiyonluğa ulaşacağız ama biz şampiyon olacağız. Tüm camia bu şampiyonluğa odaklanmış durumdadır. Tüm camia birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa inanmış durumdadır. Her türlü engel ve müdahalelere rağmen, kaliteli futbolu oynayan A takımımız sahada tüm rakiplerini yenecektir. Bu durumu kabul etmek istemeyen kişi ve kişiler farklı yollarla Beşiktaş’ı mağlup etmeye çalışmaya başlarsa; müsaade etmemenizi rica ediyorum. Her şeyin farkında olarak; Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımının şampiyon olmasını kimsenin engelleyemeyeceğini de biliyoruz. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü tüm camia, teknik heyet, sporcularımız ve biz taraftarlar bu şampiyonluğa odaklanmış durumdayız…! Hakkımızla hak ederek haklı olarak şampiyonluğa ulaşacağız…!

Tüm Beşiktaş camiasının dikkati Tff ve Mhk üzerindedir.

Bilgilerinize, iyi çalışmalar dilerim.

bunu mail olarak iletisim@tff.org a attim. ne dersiniz bir faydasi olur mu yüklensek?

konu disi olmasin :D bombeleri ortaya ciktikca cati efsane oluryor
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 12:30:53 betoo38 ]

Çevrimdışı sozkul

Bence bunu farketmemeleri imkansız, bir kaçdefa burada ifade edildi. Bence bu kasten yapılmış, mimar alt ve üstü bağımsız düşünmüş, altdan üste geçişde uyumluluk gözetmemiş bir nevi yarım asimetri yapmış. Düzeltmemiz lazım deyince bir hata olmuş gibi algılanabilir, mimarın aklına girip kafasında yarattığı kadar güzel olmadığı konusunda ikna etmen lazım :)
Ama artık çok geç, bu değişim stadın açılışını geciktirir..

Çevrimdışı sozkul

Membranlar küfeki rengi olsaymış hoş olacakmış.

Çevrimdışı Karabay

@betoo38 çok güzel olmuş eline sağlık ama nafile. Her kurumun, temel değerlerin ve hatta vatandaşların bir bir sindirildiği bir düzende bu şekilde adalet aramak imkansız. Çoğumuz kaçınılmaz sonu biliyoruz ama bekliyoruz bir umut.

Stadın bombeleri gerçektende güzel.

Çevrimdışı betoo38

sen 3500 $ a alırmıydın vip bileti üst kattan. :D
fiyatta esneklik yapardik :D ama saha da baskiyi arttirmak icin teori de haksiz miyim? :D

Çevrimdışı cemkoyuk

@cemkoyuk  Büyük harfle yazdığın her mesaj silenecek

@Necmi abi kusura bakma bilmiyordum. Mesajlarımı aynen bir yerde (çöp falan bulabilir miyim?) Olmadı tekrar yazayım.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı betoo38

@betoo38 çok güzel olmuş eline sağlık ama nafile. Her kurumun, temel değerlerin ve hatta vatandaşların bir bir sindirildiği bir düzende bu şekilde adalet aramak imkansız. Çoğumuz kaçınılmaz sonu biliyoruz ama bekliyoruz bir umut.

Stadın bombeleri gerçektende güzel.
köse koltuklarinda oldugu gibi yüklensek bence yine herseyin farkinda oldugumuzu belli etmis oluruz. yani en azindan vicdanim rahat eder benim, hic bisey yapmadim demem

ama beyler egri oturup dogru konusalim. seffaf cati da en güzel bizim stada yakisiyordu. milletin bu catiyi basta begenmemesi normal :D

Çevrimdışı cemkoyuk

Herkese merhabalar;

Bu ve başka forumlarda tek dile getirdiğim bir şey vardı. Yayıncı kuruluşun ana kamerasındaki açı. Sanırım bizim statta 2. katın ilk sırasında olacak ortada; numaralı tarafında.

Yok mu bunu değiştirmek için bir elimizden gelecek bir şey, baskı yapamaz mıyız. Aşağıdaki gibi bi açıdan maçları izlesek inanılmaz olurdu. Resmen kombinem varken sırf televizyondan böyle izlemek için evde izlerdim. Ve ayrıca bizim maçların izlenme oranının da artacağına eminim.

Bir şeyler yapalım, Mabed abi ya da yetkili abilerimiz bu konuda bişeyler yapamaz mı?

Şunun güzelliğine bakın:
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı cemkoyuk

Bu yayın kamerasını ilk katın ortaları ya da üst sıralarına yetleştirsek, ingiltere maçı izler gibi olucaz. Çimler, tribünler, tribünlerin taç çizgisine olan yakınlığı, özellikle tekrar söylüyorum güzel zeminimizin deseni, hele hele gündüz maçı falan olursa inanılmaz gözükür. Adeta stattaymış gibi izleriz maçı.

Kampanya başlatalım bişeyler yapalım. Başkanımıza ve yetkili abilerimize seslenyorum  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhabalar;

Bu ve başka forumlarda tek dile getirdiğim bir şey vardı. Yayıncı kuruluşun ana kamerasındaki açı. Sanırım bizim statta 2. katın ilk sırasında olacak ortada; numaralı tarafında.

Yok mu bunu değiştirmek için bir elimizden gelecek bir şey, baskı yapamaz mıyız. Aşağıdaki gibi bi açıdan maçları izlesek inanılmaz olurdu. Resmen kombinem varken sırf televizyondan böyle izlemek için evde izlerdim. Ve ayrıca bizim maçların izlenme oranının da artacağına eminim.

Bir şeyler yapalım, Mabed abi ya da yetkili abilerimiz bu konuda bişeyler yapamaz mı?

Şunun güzelliğine bakın:
ne yapalım stadı yıktırıp yenidenmi yaptıralım :nerd:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugün 8. Membranda takılırsa ve ve bu hafta içinde membran için 2. ekip gelirse bu stad 9 Nisan'da açılışı kesin yapar.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı eronimo18

Arkadaşlar Trabzonsporlular'ın Akyazı stadı ile alakalı düşüncelerini paylaştığı bir forumdan söz ediliyor

o forumun ismini bilen varsa yazablir mi  veya linkini atabilir mi ?

Merak ettim incelemek istiyorum
HADİD - 20