Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TTurk

Stadin acilis tarihi 5 Nisan olabilir. Buyuk Baskan Suleyman Seba'nin dogum gunu. Yazin bi kenara...

Çevrimdışı denilanz

Herkes bu tasarimi cok begendi ama bence bunun da birkac problemi var (yine de su ankinden daha iyi oldugu kesin)
1. si tasarlanirken pikselsiz koltuk uzerine konmus. Pikselin altinda bu sekilde yazicak kadar koltuk var mi yok mu emin degilim.
2.si i harfi bunda da kucuk harf. Bence suanki tasarimda hata denilebilecek en net durum i nin noktasinin diger harflerin uzerinde kalmasi gerekirken kalmamasi.
Son sikintim bu yazi turu sportoto ile ayni yazi turu. Ben Besiktas JK yi sponsorla ayni yazi tipiyle yazmanin dogru olduguna inanmiyorum.

Bi arkadas kapalinin catisindaki yazi tipi uzerinden calisiyordu. En dogrusu o olur bence A harfi kurtarilabilirse.
1. Pikseller dikkate alındı. :eyes
2. Kartal Yuvası'na ait bir ürün üzerindeki yazıdan esinlenerek hazırladım bunu. Sponsor yazısıyla (SPORTOTO) benzerliği var, evet. @ahmetx abinin isteğiydi. Ona bağlı kaldığım için İ harfi de öyle. Ve belirtmek isterim ki BEŞiKTAŞ şeklinde daha güzel duruyor bence.

Çevrimdışı denilanz

Yok hak veriyorum zaten. Sadece bi harekette bulunulacaksa bari dogrusunu yapalım sonra itraz edelim diyorum. Şimdi koltuk planının uzerine yerleştirmeyi deneyeceğim eski kapalı çatısındaki fontu. Bakalım bi yere varacak mı
Zaten o fontu kullanarak yaptığım da var.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-7-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg478118/#msg478118

Birazdan vodafone arena yazısı ve pikselli haliyle de birkaç versiyonu paylaşacağım.

Çevrimdışı ahmetx

Aynen bu modern italic font jk sız güzel duruyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı gürkansatr

bizdede böyle catinin önünde yazi yazma ihtimali varmi? benim hosuma gitti dikat cekiyor cünkü.
Böyle bir yazı bence de güzel olur.Olucaksa kesinlikle sponsor alınmamalı bu kısma.İnanılmaz asil duruyor.
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Rony

Resimde belirttiğim yerlerdeki kahverengi şeyler nedir? aydınlatabilecek biri var mı?

Çevrimdışı ahmetx

Bu görüntüye kesin vodafone yazısını sokacaklardır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı toedeyou

Resimde belirttiğim yerlerdeki kahverengi şeyler nedir? aydınlatabilecek biri var mı?

Çok soruldu
Onlar  boş kutular

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

O çatı şeffaflığını gösteren fotoğraf doğru mu? Oynanmış olmasın ? O kadar da değil gibime geliyor şaşırdım:D

Çevrimdışı b.damatoglu

Stad içerden muhteşem görünecek. Dünyanın en iyi saha içlerinden biri olacak.

Fakat stad dışı için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz sanırım.

Antik taşlar ve dizayn, fakat üstüne bembeyaz spor bir çatı. Çok alakasız duracak gibi. Ya sütunların rengi beyaz olmalı ki mimariye aykırı olur ya da çatı rengi taş rengine uydurulmalıydı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Stad içerden muhteşem görünecek. Dünyanın en iyi saha içlerinden biri olacak.

Fakat stad dışı için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz sanırım.

Antik taşlar ve dizayn, fakat üstüne bembeyaz spor bir çatı. Çok alakasız duracak gibi. Ya sütunların rengi beyaz olmalı ki mimariye aykırı olur ya da çatı rengi taş rengine uydurulmalıydı.

çatı rengi zaten taş rengi :alala: zaten birebir aynı olan şeyi daha nasıl uyduracaksın anlamadım

Çevrimdışı denilanz

Şimdiye kadar hazırladığım birkaç model.
v1 (1) --> Eski İnönü'de Kapalı tribün altında yazan yazı stiliyle hazırlamış olduğum model. Bana sorulsa ben bu derim. Hem eskiyi de hatırlatan bir parça olur.

v2 (1) --> @ahmetx abinin önerisiyle Kartal Yuvası ürünlerinden birinin üzerindeki yazı stilinin uyarlanmış hali. Üst tribündeki vodafone arena yazısının düz olmasından dolayı bu yazı eğik olunca biraz sırıttı bana kalırsa.

v2 (2) --> Bir önceki stilin düz hali. Bunda da İ harfi komşularıyla çok ayrık duruyor. Ama bu zaten BE-ŞİK-TAŞ şeklinde yazılacaksa kaçınılmaz. Sonraki stilleri bunu engellemek için denedim.

v2 (3) --> Bir önceki stilin karakterlerin yaklaştırılmış hali. BEŞİKTAŞ ile JK arası fazla açık oldu gibi.

v2 (4) --> Bir önceki stilin açıklığını en başa getirip oraya da bir kartal kanadı figürü koyarak denediğim model.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tribun yazilarini bundan daha kotu yapamazlardi. Kim tasarladiysa tebrik etmek lazim.  :lol:

Çevrimdışı OrkunCoskun

Açılışta hologram yöntemiyle ilk golü SEBA'ya attırsak nasıl olur acaba. Hatta keşke öyle olsa :)

Çevrimdışı kartal14

v1 (1) --> Eski İnönü'de Kapalı tribün altında yazan yazı stiliyle hazırlamış olduğum model. Bana sorulsa ben bu derim. Hem eskiyi de hatırlatan bir parça olur.

v2 (1) --> @ahmetx abinin önerisiyle Kartal Yuvası ürünlerinden birinin üzerindeki yazı stilinin uyarlanmış hali. Üst tribündeki vodafone arena yazısının düz olmasından dolayı bu yazı eğik olunca biraz sırıttı bana kalırsa.

v2 (2) --> Bir önceki stilin düz hali. Bunda da İ harfi komşularıyla çok ayrık duruyor. Ama bu zaten BE-ŞİK-TAŞ şeklinde yazılacaksa kaçınılmaz. Sonraki stilleri bunu engellemek için denedim.

v2 (3) --> Bir önceki stilin karakterlerin yaklaştırılmış hali. BEŞİKTAŞ ile JK arası fazla açık oldu gibi.

v2 (4) --> Bir önceki stilin açıklığını en başa getirip oraya da bir kartal kanadı figürü koyarak denediğim model.

iki numara çok güzel..

Çevrimdışı b.damatoglu

çatı rengi zaten taş rengi :alala: zaten birebir aynı olan şeyi daha nasıl uyduracaksın anlamadım
Açıkçası henüz canlı görmedim abi. Fakat paylaşılan tüm fotolarda 3-4 ton fark var sütunlar ve çatı arasında.

Bu ton farkı gece çok ortaya çıkmaz, saha içi ışıklandırma çatı rengini değiştirir. Fakat gündüz hele bi de çatı güneşte parladıkça bariz fark olacak.

Ton farkı fotoğrafçıdan kaynaklanıyorsa iddamı geri alıyorum. Sen malzeme numunesini gördün daha iyi bilirsin bu noktada.

Çevrimdışı Ferhat Türk

2 numara çok güzel olmuş ve söylemeden geçemeyeceğim piksele baya söverdim ama bence çok güzel oldu @Necmi abi haklı çıktı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Merhabalar herkese.

Birazdan yazacağım olumsuz şeyler için şimdiden kusura bakmayın. Kötü bir niyetim olmamakla beraber amacım sadece duygularımı paylaşmak olacaktır. Çünkü büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorum.

en azından kendi adıma konuşucak olursam şu görüntü beklentilerimin çok altında kalıyor.

benim gibi düşünen birçok beşiktaşlı olduğundan da eminim.

evet çok kaliteli ürünler kullanılıyordur. evet ilk akıllı stat olacaktır. ama gençler söyleyin allah aşkına şu çatının
ne farkı kaldı görünüş açısından. tabi ki bire bir değil, olsun o kadar ama bir esprisi, özgünlüğü kalmadı yani.

bari en baştan bu modeli koysaydılar önümüze. gözümüz alışırdı. koltuk renklerinden bahsetmiyorum bile zaten. en başta gösterilenle uzaktan yakında alakalı değil. bir taraf dalgalı siyah-beyaz. bir taraf pikselli. abudik gubidik. yahu çok zor birşey değildi yapacağınız. üst katı beyaz altı katı siyah yapacaktınız. hadi aralara belki bir iki kırmızı attın mı bitti. neye benzedi şimdi böyle?

hay s.....m derdini biz evimize dönmek içi yanıyoruz adamın dediğine bak dediğinizi duyar gibiyim.

demeyin öyle.

evet en önemli şey çimi çok kaliteli olmak zorunda. evet zaten koltuklar taraftan gözükmeyecek ama bir stadın dışardan görünümü çok önemlidir arkadaşım. kimse kendini kandırmasın. büyük kulübün statının her tarafından ihtişam akmalı.

bak şu allianz arenaya. pırıl pırıl.

doğrudur adamlar deli paralara yapıyorlar bu stadları. ama bizim önümüze koyulan şu model de gayet iyi idi. kendi tasarladıkları şeye sadık kalsalar zaten harika olacaktı. seviye giderek daha da düştü.

bari şu stadı çevreleyen antisimetrik sütunları beyaza boyasalar aradaki siyah kısımla beraber daha bir şeye benzer sanırım. beyaz-siyah-beyaz gibisinden. ilk modelde sütunların rengi ve vodafone kırmızı vardı. siyah kısım falan da yok. sadeydi ve göze hoş geliyordu.

şu anda krem rengi sütunlar, siyah kısım, beyaz çatı, kırmızı vodafone yazısı. ortaya karışık bir nevi. :/

krem rengi sütunlar böyle yarım kalmış ve tamamlanmayı bekleyen bir inşaat görüntüsü veriyordu hep ama ilk modele baka baka o da göze batmamaya başlamıştı. ama çatı beyaz olunca yine sırıtıyor şimdi sütunlar ve evet çatı tribünlerden çok yukarda. o aralıktan her şey girer gibi duruyor.

mimar değilim ve bu yazdıklarım tamamen gördüğüm kadarından çıkardığım şahsi fikirlerimdir, saçma da olabilir ve kimseyi bağlamak zorunda da değildir. başka bir arkadaş harika olduğunu düşünüp gözünü alamayabilir. saygı duyarım. göz zevki sonuçta bu konular. çok göreceli yani. bu işin çok zor olduğunun da farkındayım ama ortada kocaman bir gerçek var. bu stad, yapıcaz denilen stad değil ve eğer o modeli aylarca çalışıp çıkardıktan sonra yapamıyorsan bir yerlerde hata yapmışın demektir. bu da ayrı bir gerçek.

benim kanaatim beklentilerin altında kaldığı ve hâlâ ısrarla yanlış model görselleri yayınlayan kulübün büyük hata yaptığıdır.

selamlar saygılar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

2 güzel olmuş bence

Çevrimdışı Efe

@GermanDream sadece şunu söyleyeyim bizim çatının meersin çatısından bi farkı yoksa maracanadan da commerbank arenadan da bi farkı yok kötüyü değil iyiyide söyleyin fark bulmak istiyorsanız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@cemkoyuk  Büyük harfle yazdığın her mesaj silenecek