Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833839 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Admalbs

Arkadaşlar stad bitiyor siz hala pixel olmadı Beşiktaşın A sı olmadı gibi saçma şeyleri sorun ediyosunuz. Sanırım sorun bende ne kadar incelesemde ufacık bir sorun bulamıyorum stadda... Bence keyfini çıkarın orada üçlü çekmenin hayalini kurun daha güzel oluyor !

Çevrimdışı cursedofdragon

:ok:

Yok sadece onlar degil sosyal medyada paylasilan bilgiler ve resimlerin %90 i buraya ait..

evet biliyorum benim demem bizim çalışmalarımızı resimlerimizi sitemizin adını belirterek paylaşsınlar :)

Çevrimdışı Necmi

Hayır kardeşim uslüp filan sorun değil. Ben bu fikirleri farklı taraftar forumlarından topluyorum. Aynı zamanda farklı takımların forumlarına da bakıyorum. Güzel olanı herkes beğeniyor. Bizimkisi ise beğenilmedi. Bunu çevirip dolaştırmadan söyleyince üslup sorunu olmaz.

Biz burada oylama yapsaydık şu an yaptıkları dizayn birinci olur muydu?
hayatım boyunca başkalarının beğenileri hiç umrumda olmadı açıkçası
önemli olan her zaman benim kıstaslarımdır ben beğeniyorsam beğeniyorumdur
başkalarının düşüncelerine göre yaşamam heleki renklilerinkini sallamam bile zaten emin
ol beğenmedik diyorlarsa çok beğenmişlerdir. Onlardan dürüstlükmü bekliyorsun.
tutki beğenmemişler olsun banane burda oylama yapsak evet birinci olur çünkü mantıklı düşünen
herkes artıları eksileri doğru değerlendirir. ya ben beyenmedim demekle olmuyor bazen bazı şeyler sabunlama için de yapılır
tasarımı yapanın bakış açısı her zaman kamuoyunun bakış açısıyla aynı olmaz olmakta
zorunda değil sen fotodan yarım işe bakıyorsun ama mimar bir milyon nedeni telore etmek zorunda
sen o çizimi yaparken ondan isteneni biliyormusun Peki uygulaması gereken zorunlulukları biliyormusun
yani baktım beğenmedim demekle olmuyor kuralmı senin beğenmemen bende beğeniyorum ne olacak
ortak noktada nasıl buluştursunlar bu kadar insanı. Bütün Beşiktaş taraftarı senin gibimi düşünüyor seninle aynı
zevkleremi sahip sanıyorsun. Kusursuz bir stad yapılıyor daha iyisi olabilirmiydi olurdu tabiki ama olabilmesi için imkanların
da önemi var çatı diyorsun çim röportajında yazmadık sanırım sana bir detay vereyim bir yıl boyunca her an ölçüm
yapmışlar ışık haritasını çıkartmışlar ve bana kesinlikle şeffaf çatı olmaz dedi oluşacak sera etkisini bertaraf edemiyoruz
bu çatıyla bile sınırları zorluyor stadın yer altında olması birde üstüne deniz kenarında olması muazam sera etkisi yapıyormuş ve kışın bile bu etki
oluyormuş ve şeffaf çatı mümkün değil dedi. çimi canlı tutamazlarmış. Birde ilk düşünülen etfe kaplama zaten yapılamıyormuş kuzey ülkeleri için uygun
kaplamaymış ve bizim iklime uymuyormuş zaten nedenler olmasa bu kadar tepkiyi göze alıp birde üstüne daha pahalı bir kaplama
yaparlarmı. Biraz mantık çerçevesinde düşünün renkliler beğenmiyormuş banane çokda umrumda bizde okuyoruz oraları ne diyorlar
ışık almayacakmış be adam bir laf ediyorsun bari araştır öyle et bu kaplama zaten ihtiyaçlarımızı karşıladığı için seçildi bazen ihtiyaç estetiğin önüne geçer.

Çevrimdışı mhmtkartal

İyi akşamlar herkese. Bence artık pikselli yada düz koltuğu tartışmanın bi manası yok zaten değişebilir ki değişmese bile o stat boş kalmaz. Faruk kardeşimiz gibi yaratıcı olabilirsek bu forumun gücü ile Beşiktaş taraftarının neler yapabildiğini gördük. Tek isteğim kaldı kamera açısına giren yırtığın portatif tribün olarak yapılması inşaat hala devam eder iken. Çatal merdiven ve köşe koltuklar nasıl değişti ise o köşe de değişebilir. Ahmet x abi bunu yapsan yapsan sen yaparsın kıvılcımı senin başlatman lazım  mesajı tekrar attım çünkü kafayı taktım baya bu soruna

Çevrimdışı tugozcan

Piksel istemeyenlerdendim ama tribunler birlesince efsane durdu. Cok begendim ben. Besiktas yazisini da begendim açıkçası. Umarim yakin zamanda tum koltuklar biter ve gunde 2 tane membran takilmaya devam edilir :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Pikseli de güzel, yazısı da, çivisi de... Bizim stadımızın tozu bile güzel bee :claps:

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Jukebox

Abilerim linc etmeyecekseniz,bence besiktas yazisi guzel olmus..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alt beyaz ust siyah tasarima bakinca Pixel daha iyi duruyor buna ikna oldum butunlesince fena durmadi ama Pixele hala karsiyim orasi ayri konu

Tek renk siyah ve tek renk beyaz hala favorilerim ama Pixel de fena durmadi su yeni aciktaki pixeli azaltirlarsa bende okeyleyecem pixeli :bandit: :busted_cop:

Birde Su Beşiktaş yazisini degistirtelim bu konuda tepki koyalim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı halvetifarazi

bu nasıl bir A harfidir. Burda millet işi gücü bırakıp mir ofisin hatalarını mi düzeltecek? işimiz gücümüz yok mir ofisi mi adam edeceğiz? yine rıdvan akar'ı bir uyarmak lazım.

Çevrimdışı Özgür Çalış

Gece ve çimli fotolarda pixel çok güzel duruyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bunu burada da paylasayim

Sosyal medya hesaplarimizda paylasalim , Yayalim.

Besiktas taraftarinin Gücünü gosterelim

Çevrimdışı Orhan_

Reklam panosu kaplanmalarına ne zaman başlanır acaba? Ayrıca ne kadar sürer? Orayla ilgili hala bir çalışma göremedim.

bu nasıl bir A harfidir. Burda millet işi gücü bırakıp mir ofisin hatalarını mi düzeltecek? işimiz gücümüz yok mir ofisi mi adam edeceğiz? yine rıdvan akar'ı bir uyarmak lazım.
+1903

Hicbir firma bu kadar tepki gormedi bu taraftardan

Bilinçli mi yapiyor bunlar yoksa bizim sabrimizi mi test ediyorlar

Çevrimdışı Ardau

Piksele soğuk bakanlardandım ama büyük resim ortaya çıktıkça baya baya güzel oldu. Ama @Necmi abinin de dediği gibi o Beşiktaş yazısı olmamış sanki. Forumdaki arkadaşların çok daha güzel tasarımları var. Bu konuda forum genelinde bi anket açılıp sonuca göre sosyalmedyadan kamuoyu olusturabiliriz bence.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Ersinn

Bence pikselli daha iyi oldu. Eğer siyah beyaz olsaydı çok sert geçiş olacaktı hele çıkış kapıları falan çok ortaya çıkacaktı. Şimdi dikkatini bile çekmiyor. Zaten stadı koltuğu çok önemli değil dolduktan sonra kimsenin ilerde aklına gelmez pikselmiş vs tek kafa yorulacak şey bence akustik ve zemin. Hele hele akustik çok önemli kötü olursa zülum iyi olursa rekorlar olur.

Reklam panosu kaplanmalarına ne zaman başlanır acaba? Ayrıca ne kadar sürer? Orayla ilgili hala bir çalışma göremedim.
Hangi reklam panolarından bahsediyorsun abi ??

Saha kenarina koyulacaklari mi ?

Yoksa tribün kat aralarina koyulacak olan Dijital panolari mi ?

Kat arasi dijital panolarin skorbord ile beraber gelecegi bilgisini vermisti gecenlerde @Melekcik

Çevrimiçi Savaş

Piksel çıkış kapılarını ve merdivenleri yok ediyor arkadaşlar.

Beton halinde bu kadar kapanırsa bu merdivenler fümeye falan boyanırsa komple kaybolur. Tek renk merdivenleri ve çıkışları bu kadar kapatmaz.

Ayrıca bu kadar tepki göstermeye gerek yok canımız sıkıldığında değiştirebiliriz en fazla 2 günlük işi var. Kim bilir belki seneye tek renge geçeriz.

Sıkmayın canınızı, tadını çıkarın stad bitiyor! :halay:

Çevrimdışı Necmi

Yazık olmuş :)

Bu arada şu anki tasarımdan memnun musunuz diye bir anket başlattık twitter da ve %75 falan evet diyor.. Bunun üzerine ben artık susarım :)
ya arkadaşlar ben sizi kandırmaya çalışmıyorum Beşiktaş taraftarını az çok tanıyorum tepkilerini ölçüyorum
zaten gerçekten tepki gösterdiklerinde kısa sürede hedefine ulaşır bunu mir olayında görmeniz gerekir 24 saat bile sürmedi
Beşiktaş taraftarının verdiği tepkinin sonuca ulaşması Piksel olayıda böyle eğer gerçekten taraftarın çoğunluğu buna tepki gösterseydi
şu anda mir koltukları değiştiriyor olurdu size kesin bildiğim bir şeyi söyleyeyim sizin burda yazdığınız bir şeyi kulübün
görme süresi en fazla 5 dakikadır kulüpte sırf sosyal medyayı tarayan ve Beşiktaş taraftarının tepkilerini ölçen bir birim
var emin ol yönetim çoğumuzu isim isim biliyor tepki gösterirken isim vererek gösteriyorlar :D
ilginç olan muhalif kesim bize yönetim yalakası diyor yönetim yanlılarıda bize yönetim düşmanı diyormuş :D
aslında kimsenin görmediği bir şey bizim daha doğrusu forumda ortak bir düşünce gelişip kemikleşiyor. Bu güne kadar olmayan bir şey oluyor
Beşiktaş sevdamızın dışında her şeye nötr bakıyoruz Beşiktaş için doğru olanı alkışlıyor yanlış olana saldırıyoruz
menfaatlerine oldumu dost olmadığında muhalif oluyoruz Ama görecekler bizim tek yanında olduğumuz şeyin
Beşiktaş menfaatleri olduğunu tabi şöyle bir durumda var kimseden menfaat beklemediğimiz için kimseninde eteğini öpmüyoruz.
buda bizi dokunulmaz ve herkes için tehlikeli yapıyor çünkü burdaki çıkan her fikir ve tepki direk Beşiktaş taraftarının
tepkisidir. Yüksek sesle çıktığındada etkisi büyük oluyor. Sonuçta unutmayalım burda olmasada internette dolanan her taraftar bizim gibidir.
Bizlerde onlar gibiyiz.

Çevrimdışı ahmetx

İçim karardı.piksel daha güzel .
beyaz inci en iyisi hafif piksel  soslu da olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Özgür Çalış

tüneli çok merak ediyorum nasıl olacak acaba :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

+1903

Hicbir firma bu kadar tepki gormedi bu taraftardan

Bilinçli mi yapiyor bunlar yoksa bizim sabrimizi mi test ediyorlar
biraz mir in avukatlığını yapayım: daha o koltuklar ham şekilde kondu hizlaması yapıldığında BEŞİKTAŞ yazısı kalem gibi olucak.. :naughty: :naughty:

biraz mir in avukatlığını yapayım: daha o koltuklar ham şekilde kondu hizlaması yapıldığında BEŞİKTAŞ yazısı kalem gibi olucak.. :naughty: :naughty:
zaten kalem gibi sikinti orada cok basit oldu

Ilk okula yeni baslayan cocuklarin yazdigi yazi gibi dümdüz bir yazi oldu

Bir diger tribunlerdeki yazilarin modernligine ve gunumuze uygunluğuna bak birde Besiktas yazısına

Bu yazi değişmeli ve gunumuze uygun modern tarzda yazilmali suan kulubun kullandigi gibi @denilanz abimizin paylastigi gorseldeki gibi olmali boyle dumduz degil