Hayır kardeşim uslüp filan sorun değil. Ben bu fikirleri farklı taraftar forumlarından topluyorum. Aynı zamanda farklı takımların forumlarına da bakıyorum. Güzel olanı herkes beğeniyor. Bizimkisi ise beğenilmedi. Bunu çevirip dolaştırmadan söyleyince üslup sorunu olmaz.
Biz burada oylama yapsaydık şu an yaptıkları dizayn birinci olur muydu?
hayatım boyunca başkalarının beğenileri hiç umrumda olmadı açıkçası
önemli olan her zaman benim kıstaslarımdır ben beğeniyorsam beğeniyorumdur
başkalarının düşüncelerine göre yaşamam heleki renklilerinkini sallamam bile zaten emin
ol beğenmedik diyorlarsa çok beğenmişlerdir. Onlardan dürüstlükmü bekliyorsun.
tutki beğenmemişler olsun banane burda oylama yapsak evet birinci olur çünkü mantıklı düşünen
herkes artıları eksileri doğru değerlendirir. ya ben beyenmedim demekle olmuyor bazen bazı şeyler sabunlama için de yapılır
tasarımı yapanın bakış açısı her zaman kamuoyunun bakış açısıyla aynı olmaz olmakta
zorunda değil sen fotodan yarım işe bakıyorsun ama mimar bir milyon nedeni telore etmek zorunda
sen o çizimi yaparken ondan isteneni biliyormusun Peki uygulaması gereken zorunlulukları biliyormusun
yani baktım beğenmedim demekle olmuyor kuralmı senin beğenmemen bende beğeniyorum ne olacak
ortak noktada nasıl buluştursunlar bu kadar insanı. Bütün Beşiktaş taraftarı senin gibimi düşünüyor seninle aynı
zevkleremi sahip sanıyorsun. Kusursuz bir stad yapılıyor daha iyisi olabilirmiydi olurdu tabiki ama olabilmesi için imkanların
da önemi var çatı diyorsun çim röportajında yazmadık sanırım sana bir detay vereyim bir yıl boyunca her an ölçüm
yapmışlar ışık haritasını çıkartmışlar ve bana kesinlikle şeffaf çatı olmaz dedi oluşacak sera etkisini bertaraf edemiyoruz
bu çatıyla bile sınırları zorluyor stadın yer altında olması birde üstüne deniz kenarında olması muazam sera etkisi yapıyormuş ve kışın bile bu etki
oluyormuş ve şeffaf çatı mümkün değil dedi. çimi canlı tutamazlarmış. Birde ilk düşünülen etfe kaplama zaten yapılamıyormuş kuzey ülkeleri için uygun
kaplamaymış ve bizim iklime uymuyormuş zaten nedenler olmasa bu kadar tepkiyi göze alıp birde üstüne daha pahalı bir kaplama
yaparlarmı. Biraz mantık çerçevesinde düşünün renkliler beğenmiyormuş banane çokda umrumda bizde okuyoruz oraları ne diyorlar
ışık almayacakmış be adam bir laf ediyorsun bari araştır öyle et bu kaplama zaten ihtiyaçlarımızı karşıladığı için seçildi bazen ihtiyaç estetiğin önüne geçer.