Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sametbagan

bence pikselin faydasını seyircinin az olduğu maçlarda göreceğiz gibime geliyor yoksa bu hali ile çok göz yoruyor hem yazılar hem piksel çok karışık

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi piksel candır da, beceremedik ya. Bu tribün yapısı ve sponsor isimlerine uymadı. Düz beyaz çok daha şık olacaktı bence :)
sponsorlar degistikce bizde koltuk duzenini degistiririz. Yeni acikta biraz beceremediler belki ama genelde ben begendim.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çim yeşili çok canlı olduğu için fotoğrafa güzellik katmış :) Bende bu açıdan sanki rakip saha kale çizgileri  gözükmüyeceğini düşünerek rutüş yaptım :lol: eline sağlık @cursedofdragon
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sametbagan

geçişleri kısa tutsalardı belki göze daha hoş gelebilirdi neyse sağ salim açılsın da hepsini unuturuz fore kazıklardan kirişlerden hafriyattan tee buralara geldik

Çevrimdışı Bekrakn

çok ayrık duruyor hiç güçlü bi yazı değil küçücük sportoto nun bile bi albenisi var bizim ŞİK le TAŞ ayrı diyarlar resmen

bu dizilimi görmemiştim ama son fotoğrafta sanki planda değişiklik yapılmış gibi, B ve E harflerine dikkat et biraz daha sağa kaymış. açıdan da kaynaklanıyor olabilir ama hoş ve dengeli bir yazı olacak gibi geliyor bana

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ts'liler forumlarinda bizim pikselle dalga geciyorlar şuan, bakalim onlarin koltuk dizilimi nasil olcak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

Çim yeşili çok canlı olduğu için fotoğrafa güzellik katmış :) Bende bu açıdan sanki rakip saha kale çizgileri  gözükmüyeceğini düşünerek rutüş yaptım :lol: eline sağlık @cursedofdragon
sahayi koyunca stad fena gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

sponsorlar degistikce bizde koltuk duzenini degistiririz. Yeni acikta biraz beceremediler belki ama genelde ben begendim.
Alt katlar güzel oldu ama üst katlarda çok yoğun kullanıldı piksel o yüzden hoş olmadı bence :)

Çevrimdışı Ozzy03

BEŞİKTAŞ yazısı çok kötü duruyor twitterdan yüklenelim beyler

BEŞİKTAŞ yazısı bence güzel nasıl varki?
saçma sapan işlerle uğraşmayın..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Efe

ts'liler forumlarinda bizim pikselle dalga geciyorlar şuan, bakalim onlarin koltuk dizilimi nasil olcak.
ts liler kaosta suan bi anket yapildi ortalik karisti bizim koltuklara sallayip gundembdegistirmeye calisiyorlar forumlarda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dlcs

Neden iletim silindi?

Bu stadı beğenmediğini söyleyen herkesin iletisi siliniyor mu? Böyle mi oluşturuyorsunuz kamuoyunu.

Çevrimdışı hsyn_RQ7

arkadaşlar yakın zamanda siteden yetkili bir arkadaş kırmızıyla işaretlediğim boşlukları koltukla dolduracaklar diyorlardı ama öyle kalıcak sanırım saçma bi görüntü olmuş  :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

geçişleri kısa tutsalardı belki göze daha hoş gelebilirdi neyse sağ salim açılsın da hepsini unuturuz fore kazıklardan kirişlerden hafriyattan tee buralara geldik
sen nediyon ya gercekten o kaziklar cakilirken numarali tarafinda kaya ciktigini ve kirilamadigi soylendiginde kan beynime cikmisti eski acik problemi catinin devrilmesi baya sıkintidan sonra kisa zamanda bu hale gelmek gercekten büyuk olay  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Piksel geçici de stat kalıcı be canım. Biz o koltuk şeklini değiştiririz de sen o apartmani ne yapcan?
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 19:39:09 cisse557 ]

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar yakın zamanda siteden yetkili bir arkadaş kırmızıyla işaretlediğim boşlukları koltukla dolduracaklar diyorlardı ama öyle kalıcak sanırım saçma bi görüntü olmuş  :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:
sabir biraz eski acigin ortasinda da daha takilmadi bitsin bi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı McAdnan

Ya sevgili forum ahalisi arenadaki BESIKTAS JK yazisi su resimdeki gibi olsa efsane olmaz mi... şu anki hali resmen ilkokul terk bir stilde... stadimiz on numara ama maalesef yaziyi hic begenmedim...hadi kamuoyu olusturalim twitterda ilgili kisiler en azindan farkinda olsun boyle bir tasarimin..yapan arkadasi da bir kez daha tebrik ediyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

İlk koltuk bi takılsaydı dedik aldı başını gidiyor. Membranlar stada gelseydi görseydik dedik onlarda takılıyor. Artık yolun sonundayız. Şeffaf membran , Skorbord ,Çim  :halay:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Piksel geçici de stat kalıcı be canım. Biz o koltuk şeklini değiştiririz de sen o apartmanlari ne yapcan?

:claps: :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

pikselsiz olsaydi boyle olacakti yeni acik. ah ulan be ne vardi boyle olsaydi sanki.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 19:58:05 harund1k3 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

pikselsiz olsaydi boyle olacakti yeni acik. ah ulan be ne vardi boyle olsaydi sanki.

pikseli sevmiyorum ama bu da pek olmamış sanki ama photoshopla da ilgili olabilir..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok kötü olmuş bunu görünce pikselin gözünü seveyim dedim :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Neden iletim silindi?

Bu stadı beğenmediğini söyleyen herkesin iletisi siliniyor mu? Böyle mi oluşturuyorsunuz kamuoyunu.
hangi iletiden bahsediyorsun silinen iletin yok :alala: @dlcs

Çevrimdışı sallapati

Trabzonsporlu dostlar inanamıyorlar bizim inşaatın hızına...

hangi ara bu hale getirdiler yazmışlar